- tak podla mojho to bolo to druhe vysvetlenie
ale kolko ludi tolko chuti, takze ak niekto vidi prvu moznost tak vidi
ak vidi druhu tak druhu...
ale na tvojom pribehu nesedi par skutocnosti...
zbran - kludne si to mohol nevsimnut, vaha zbrane mohla byt priblizna a pri jeho predstavach tomu nemusel venovat pozornost...
odznak - videl si uz skutocny odznak marshalla? mal si ho v ruke? ja ano, a nakolko sa venujem historii z druhej svetovej mal som v rukach milion odznakov policajnych a boli to atrapy... ako laikovi ti poviem ze by si nerozoznal rozdiel... jedine co nesedi je cislo, samozrejme aktualne odznaky sa nemozu kopirovat ale to plati pre realny svet... on kludne mohol mat vyhotovenie, ktore by si nevsimol... ked si marsahall neskumas kazdy den odznak ci je skutocny... nevenujes tomu pozornost
agentom bol - ved hovorili ze po vojne sa dal k policii, a kedze bol vojakom tak vycvik ziskal tam... takze kludne aj nemusel byt policajt aby to vedel
pacienta - ta bola nastrcena ved na konci filmu si vsimni ze tam figuruje
67 - ak tam chybala vymyslena pacientka cislo 67 bol on sam predsa
pitevne - samozrejme mohly byt no on nic nenasie...
moj dodatok - ohladne vymyvania mozgov mas pravdu, to je podla mna nepopieratelne a robilo sa to a robi, zober si ze dnes sa vymyva mozog televiziou a mediami a cucame to plnymi duskami kazdy den... v taktomto smere ako to on hladaj sa pravdepodobne deje tiez no tazko o tom hovorit kedze je to verejnosti tajne...
ale tu hovorime o filme nie o realite
treba to brat ako film, ktory moze mat podobnost v skutocnosti no neber to ako ze sa to vazne aj stalo...
ja osobne sa priklanam k tomu druhemu vysvetleniu vid vyssie moje prispevky...
taktiez neverim vladam, poslancom, politikom, systemu ale z rezervou... tvoj stihomam je vsak dost extremny neber to v zlom