Prečo si nestiahneš nejaký emulátor (napr. VisualBoy Advance)?
SNES...co s nou?
Re: SNES...co s nou?
Nahodou som natrafil na tuto temu tak sa chcem opytat, či neviete, ako sa vola hra na NES, pametam si z nej len, ze ked ste zastrelili napr. pavuka, vypadla z neho minca a tu ked ste este trafili vo vzduchu, vždy podskocila a narastla a taku obrovsku ste ju potom zobrali.
a napadla ma ešte jedna, tam ste chodili s panakom po rôznich leveloch a na konci levelu ste dostali taky štvorček s obrazkom a tie sa potom na konci hry poskladali ako puzzle.ak by niekto vedel, dajte mi prosim vediet, rad by som si to stiahol.
a napadla ma ešte jedna, tam ste chodili s panakom po rôznich leveloch a na konci levelu ste dostali taky štvorček s obrazkom a tie sa potom na konci hry poskladali ako puzzle.ak by niekto vedel, dajte mi prosim vediet, rad by som si to stiahol.
-
oXyGeN
Expert
- Kontaktovať používateľa:
ja viem tiež čo mysliš ale ani ja si nevspominam naten nazovxanderhell napísal:Nahodou som natrafil na tuto temu tak sa chcem opytat, či neviete, ako sa vola hra na NES, pametam si z nej len, ze ked ste zastrelili napr. pavuka, vypadla z neho minca a tu ked ste este trafili vo vzduchu, vždy podskocila a narastla a taku obrovsku ste ju potom zobrali.
Tak ak by si na nieco prisiel, tak sa mi prosim ozvi.oXyGeN napísal: ja viem tiež čo mysliš ale ani ja si nevspominam naten nazovja ju mam doma niekde na kazetach tu som hraval jak besny
dobre žesi mi ju pripomenul zajtra nakopnem moju vietnamsku kozolu a idem drtit
pozri link http://www.hojko.com/co-ste-zbierali-al ... 3-195.html
Ludia! Pozor! Zhaname tu pistol k tomu vietnamskemu nintendu NES ktorou sa strielali tie kacice a ten pes ta vysmial ked si netrafil (duck hunt) alebo ti kovboji (wild gunman) alebo strelnica (hoogans alley) keby nahodou niekto mal ze sa mu to doma povaluje...