SNES...co s nou?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
chrono
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa chrono »

GameBoy asi nepredám (to vieš, nostalgické spomienky na detstvo). :)
Prečo si nestiahneš nejaký emulátor (napr. VisualBoy Advance)?
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

drdi21 napísal:no jamam staru segu.thaze mozno by si chcel aj hier mam plno.
samozrejme

cize .. POKIAL sa niekto z vas chce zbavit tychto konzol.. napiste mi SS a predstavu o cene .. istotne necakajte velke love :P
DoperMTA
Medium Star
Medium Star

Re: SNES...co s nou?

Príspevok od používateľa DoperMTA »

Nahodou som natrafil na tuto temu tak sa chcem opytat, či neviete, ako sa vola hra na NES, pametam si z nej len, ze ked ste zastrelili napr. pavuka, vypadla z neho minca a tu ked ste este trafili vo vzduchu, vždy podskocila a narastla a taku obrovsku ste ju potom zobrali.
a napadla ma ešte jedna, tam ste chodili s panakom po rôznich leveloch a na konci levelu ste dostali taky štvorček s obrazkom a tie sa potom na konci hry poskladali ako puzzle.ak by niekto vedel, dajte mi prosim vediet, rad by som si to stiahol.
oXyGeN
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa oXyGeN »

xanderhell napísal:Nahodou som natrafil na tuto temu tak sa chcem opytat, či neviete, ako sa vola hra na NES, pametam si z nej len, ze ked ste zastrelili napr. pavuka, vypadla z neho minca a tu ked ste este trafili vo vzduchu, vždy podskocila a narastla a taku obrovsku ste ju potom zobrali.
a napadla ma ešte jedna, tam ste chodili s panakom po rôznich leveloch a na konci levelu ste dostali taky štvorček s obrazkom a tie sa potom na konci hry poskladali ako puzzle.ak by niekto vedel, dajte mi prosim vediet, rad by som si to stiahol.
ja viem tiež čo mysliš ale ani ja si nevspominam naten nazov :D ja ju mam doma niekde na kazetach tu som hraval jak besny :D dobre žesi mi ju pripomenul zajtra nakopnem moju vietnamsku kozolu a idem drtit :D pozri link http://www.hojko.com/co-ste-zbierali-al ... 3-195.html
DoperMTA
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa DoperMTA »

oXyGeN napísal: ja viem tiež čo mysliš ale ani ja si nevspominam naten nazov :D ja ju mam doma niekde na kazetach tu som hraval jak besny :D dobre žesi mi ju pripomenul zajtra nakopnem moju vietnamsku kozolu a idem drtit :D pozri link http://www.hojko.com/co-ste-zbierali-al ... 3-195.html
Tak ak by si na nieco prisiel, tak sa mi prosim ozvi.
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Ludia! Pozor! Zhaname tu pistol k tomu vietnamskemu nintendu NES ktorou sa strielali tie kacice a ten pes ta vysmial ked si netrafil (duck hunt) alebo ti kovboji (wild gunman) alebo strelnica (hoogans alley) keby nahodou niekto mal ze sa mu to doma povaluje...
Napísať odpoveď