Vlastenecky zákon

Diskusie na politické témy...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Vlastenecky zákon

Príspevok od používateľa hughito »

Opat zopakujem ze to ze krizenie neni prospesne pre buducnost tej lepsej vyslepelejsej rasy
Kali ty podľa čoho určuješ najvyspelejšiu rasu ? Ktorá to je ?
Svet prebieha v istých fázach a napríklad kedysi, keď boli vyspelé civilizácie v Južnej Amerike či Mezopotámii sme sa tu my (biela rasa, v Európe - zjednodušene) hrali s kamienkami. Teraz je to dá sa povedať naopak, ale ja sa pýtam: a čo ? Vieš čo bude za 500 rokov ?
Pozri sa, ako dopadli niekdajšie slávne ríše (Macedónska, Mongolská). Svet proste takto funguje a všetko toto ovplyvňuje veľa faktorov, nie nejaké kríženie medzi rasami.
lacko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lacko »

kali520 napísal: Clovek sa instinktivne chova ked je v ohrozeni zivota. Instinktivne sa vzdy chova ked nema nico overene skusenostou. Instinktivne sa vzdy priklana ku skupine ktora mu najblizsia. Belocha to instinktine taha k beloske a cernocha k cernoske. Ak ti dam otazku kde ches zit medzi belochmi cernochmi alebo miesancami kde si vyberes? Ziadne opovede kde budes stastnejsi atd ma nezaujimaju teraz si musis vybrat len na zaklade nejakeho instinktu a nie skusenosti a v tomto je cela podstata toho krizenia a parenia medzi cudzimi rasami.
Instinktivne sa priklana k skupine, ktora je mu najblizsia cim? Rasou? Preco? Lebo rozne rasy sa medzi sebou ohrozuju? Bulshit.
Zil by som tam, kde by som sa necitil ohrozeny, coz moze, ale nemusi byt ovplyvnene rasou, z coho vyplyva, ze urcite by som nezil medzi rasistami. Ako si to kto vysvetli je uz jeho vec. Ako vidis, istinktivne by som sa neriadil potrebou rovnakej rasy, ale potrebou bezpecnosti, ako kazdy iny tvor, cest vynimkam vsakze :wink:.
kali520 napísal: No ako vidis dost kedze su tam take rozdieli.
Aha. A preco prave miesanci ich brzdia?
kali520 napísal: Aha takze vyvoj v juznej amerike zabrzdila kolonialna nadvala spanielov a portugalocov? ...
Belosi su cool, lebo zotrocili ine rasy a vyhnali povodnych obyvatelov a vdaka nim je tento svet o kusok lepsi, zatial co ostatne rasy a miesanci mozu za chudobu? Ok a co ma byt? Zivot je boj a pokial niekto pouziva miesanie ras ako zbran, aby potopil inu rasu tak to je tiez sposob, kto je silnejsi prezije. Mas s tym problem? Ty chces zachovat svoju rasu, ini si chcu vytvorit svoju vlastnu rasu, mas s tym problem? Opytam sa uprimnejsie. Bojis sa?
kali520 napísal: O upalovani tu meles furt len ty. A toto tvoje akoze ospravedlnenie sa toho celeho nezmyslu s tym zabijanim v dobach minulych je uz tiez smiesne. Dolezite je ze si sa tu tvaril ze sme v najcivilizovanjsej ere v dobach ludstva, odovodnujes to smiesnym stredovekom pricom igorujuc aj tu krajsiu a vrcholovejsiu stranku historie. A navyse tahas do toho vojny a podobne ako keby sa dnes ziadne neviedli.
Keby si chapal princip, tak vies co bolo dolezite. Historicky vyvin ludstva alebo civilizacie s tym nic nemal. Ale keby ti to palilo viac, tak nestruhas blbecka :D
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

hughito, neviem kolko dokazov este mam dat ale je podla mna upne jednoznacne ze o rozvoj ludstava sa najviac zasluzila biela rasa.

Co sa tyka tych tvojich civlizacii tak odporucam knihu Pochod titanov http://beo.sk/pochod-titanov Mezopotania, Egypt a podobne boli belosi.

A co sa tyka civilizacii v juznej amerike tak asi neboli az tak vyspele ked ich belosi porazili a do ameriky dosli skorej ako nejaky mayovia do Europy.
Pozri sa, ako dopadli niekdajšie slávne ríše (Macedónska, Mongolská). Svet proste takto funguje a všetko toto ovplyvňuje veľa faktorov, nie nejaké kríženie medzi rasami.
Inak zaujimave ze si vytiahol prave dve rise ktore sa rozprestierali na dvoch svetadieloch a rasove miesanie sa da povazovat ze jeden z hlavnych dovodov ich rozpadu (samozrejme neni to jediny dovod).

//autoeditácia príspevku (03 Apr 2010, 12:31)
lacko napísal:Instinktivne sa priklana k skupine, ktora je mu najblizsia cim? Rasou? Preco? Lebo rozne rasy sa medzi sebou ohrozuju? Bulshit.
Zil by som tam, kde by som sa necitil ohrozeny, coz moze, ale nemusi byt ovplyvnene rasou, z coho vyplyva, ze urcite by som nezil medzi rasistami. Ako si to kto vysvetli je uz jeho vec. Ako vidis, istinktivne by som sa neriadil potrebou rovnakej rasy, ale potrebou bezpecnosti, ako kazdy iny tvor, cest vynimkam vsakze
Zbytocna vyhybava odpoved, aj ked dopredu vies ze co sa asi znova opytam. Co si myslis kde sa budes citti bezpecnejsie, medzi bielymi napr v Europe, alebo medzi ciernymi napr v Zimbabwe?
Aha. Tak nam este objasni co moze za rozdiely medzi zapadnou a vychodnou europou?
Hovori ti nieco Marshalov plan, a velka bolsevicka revolucia 1917, nasledne Stalinov rezim nieco ako hladomor na Ukrajine a podobne?

Okrem ineho tie rozdieli nie su az tak velke ako v pripade trebars Svernej amerike a juznej alebo nebodaj Afriky. Tie rozdieli sa tykaju jedneho kratkeho obdobia sposobeneho spatnou vladou, nie celkovo historickym vyvojom ktory mal rovnaky potencial hned z uvodu ked sa zacal rozvijat. V takom 19 storoci tu ziadne rozdieli medzi vychodom a zapadom neboli, v stredoveku dokonca vychod bol od zapadu vyspelejsi.
Odpovedal si si sam
Ako sa diktator mohl dostat k moci ked ty tvrdis ze tieto oblasti boli pod Spanielskou a Portugalskou kolonialnou nadvladou? Opat miesas hrusky s jablkami a prehadzujes si historicke udalosti tak ako ti vyhovuje. Hasterenie diktatrovo prislo az po rozpade spanielskej a portugalskej nadvlady a opat zdoraznim v krajinach kde velke percento obyvatelov tvorili miesanci.
Belosi su cool, lebo zotrocili ine rasy a vyhnali povodnych obyvatelov a vdaka nim je tento svet o kusok lepsi, zatial co ostatne rasy a miesanci mozu za chudobu? Ok a co ma byt? Zivot je boj a pokial niekto pouziva miesanie ras ako zbran, aby potopil inu rasu tak to je tiez sposob, kto je silnejsi prezije. Mas s tym problem? Ty chces zachovat svoju rasu, inu si chcu vytvorit svoju vlastnu rasu, mas s tym problem?
Ano mam s tym problem, a je velmi cudne ze ty nie. Inak sa tvoj postoj neda chapat iba ako cisto samovrazedny. Neopovrhujem inymi rasami ze vedu svoj boj, opovrhujem tym ze moja rasa ziaden boj viest nechce (z viacerych pricin suvisiacich najma so zidovskou manipulaciou, to je na dlhu debatu).
Opytam sa uprimnejsie. Bojis sa?
Zalezi coho? Ze je tu riziko ze nas nebiele rasy premnozia? Ano toho sa vazne bojim.
Keby si chapal princip, tak vies co bolo dolezite. Historicky vyvin ludstva alebo civilizacie s tym nic nemal. Ale keby ti to palilo viac, tak nestruhas blbecka
Suvisel s tym rezim a rezim zavisi iba od ludi a ich urovne. dalsia vec je kto ten rezim vymyslel, v pripade stredoveku ten rezim bol znacne ovplyvneny krestanskym nabozenstvom.
Eruner
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eruner »

kali520 napísal:vidim ale ze teba len toto trapi miesto nasledkov, takze inac. Z jakeho hladiska to je normalne? Preco to je normalnejsie ako to ze by sa kazdy krizil len so svojou vlastnou rasou? Cim viac o tom budeme debatovat tym viac budeme blizsie k zaveru ze toto je vsetko len vec subjektivneho pohladu, a cely tento svet funguje len na subjektivnyhc pohladoch ci uz jednotlivcov alebo skupin. Opat zopakujem ze to ze krizenie neni prospesne pre buducnost tej lepsej vyslepelejsej rasy. Tvoj krok by mal byt toto tvrdenie vyvratit a nie hovorit ze ci to je normalne.
O vplyvoch som tu pisal a mal si uz davno pochopit ze tu nejde len o jednu rodinu ale o hodne viac rodin
1. Dal som ti konkrétne otázky. Čakal som konkrétne odpovede. Mohol si mi ich aspoň poslať PMkou namiesto mínuska.
2. Ak ja som ten nechápavý, tak čakám od teba jasné vysvetlenie.
3. Chcel si odo mňa definíciu rasizmu. Bude ti stačiť, keď ti polopate poviem, čo to je, alebo ma chceš ťahať za slovíčka?
4. Biela rasa nie je najvyspelejšia. Ešte sú tu mimozemšťania, ktorí sú omnoho vyspelejší. Je podľa teba správne, ak prežije iba tá najvyspelejšia rasa? Je v pohode ak tá vyspelejšia rasa zotročí tú slabšiu?
5. Ja chápem, že večšina belochou sa ťahá k beloškám. Ale nemalo by ti vadiť, keď sa jednému zapáči aj pekná černoška. Odkiaľ máš tie názory, čo nepriamo zakazujú lásku medzi dvoma ľuďmi, hoci odlišnými? Kto ti ich hovoril?
hughito
Redeemer
Redeemer

Kali:
Co sa tyka tych tvojich civlizacii tak odporucam knihu Pochod titanov http://beo.sk/pochod-titanov Mezopotania, Egypt a podobne boli belosi.
Máš pravdu, belosi, ale vy si to hodnotíte ako vám to vyhovuje. Raz sú belosi aj ľudia z Mezopotámie a druhý raz sú ľudia z tejto oblasti nebezpeční prisťahovalci či paraziti, ktorí postupne zničia našu bielu európsku rasu.

Takisto cigáni patria k bielej rase no a pozri sa, na akej úrovni vyspelosti sú.
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa citizen »

Spievat sa nemusi alebo?..Ak nie takto nieje az take strasne.I ked zase dobra blbost politikov.
kali520
Darca
Darca

Eruner napísal:1. Dal som ti konkrétne otázky. Čakal som konkrétne odpovede. Mohol si mi ich aspoň poslať PMkou namiesto mínuska.
Minusku som ti nedal (na fore som ich dal asi tak 5 krat). Odpoved je celkom jasna a myslim si ze si si ju mohol vydedukovat sam z toho co tu pisem. Na poslednu otazku som ti konkretne odpovedal, ostatne tvoje otazky odputavali pozornost od tej mojej prvej reakcie na teba.
2. Ak ja som ten nechápavý, tak čakám od teba jasné vysvetlenie.
Vysvetujem to tu celu tuto temu.
3. Chcel si odo mňa definíciu rasizmu. Bude ti stačiť, keď ti polopate poviem, čo to je, alebo ma chceš ťahať za slovíčka?
Ok, tvoja definicia rasizmu bude nieco o nenavisti, ja ti nato poviem, ze nenavist ma svoje korene a dovody.

Problem doby je ze rasizmus kazdy chape inac a nezamysla sa nad jeho existenciou, preco tu vobec je, co to sposobilo ze tu je, ze moze byt dokonca len obranny atd.
4. Biela rasa nie je najvyspelejšia. Ešte sú tu mimozemšťania, ktorí sú omnoho vyspelejší. Je podľa teba správne, ak prežije iba tá najvyspelejšia rasa? Je v pohode ak tá vyspelejšia rasa zotročí tú slabšiu?
Je to v pohode z jakeho hladiska (pre slabsiu urcite nie, pre silnejsiu to moze byt uplne jedno)? A je v pohode to ze budeme zivit prizivnikov?

Tvrda realita prirodnych zakonov hovory ze silnejsi vyhrava.
5. Ja chápem, že večšina belochou sa ťahá k beloškám. Ale nemalo by ti vadiť, keď sa jednému zapáči aj pekná černoška. Odkiaľ máš tie názory, čo nepriamo zakazujú lásku medzi dvoma ľuďmi, hoci odlišnými? Kto ti ich hovoril?
O tom ze krizenie je nebezpecne pre rozvoj ludu som uz pisal a uvadzal priklad Haiti.

Hughito, teraz na tom uzemi kde boli obyvatelia mezopotanie su miesanci vsetkych moznych ras ktore tade presli. Rovnako na tom su aj cigani. Neviem z jakeho hladsika cigana davas do bielej rasy, pre mne je to jasny miesanec zrejme vsetkeho mozneho.
hughito
Redeemer
Redeemer

citizien: Spievať sa nemusí, ani sa nemalo.

kali: Pre mňa sú všetky rasy v podstate absurdné, lebo aj tam sme všetci tak trochu miešanci. :wink:
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Ja vás len poupravím zase lebo mám pocit že niektorí neviete o čom píšete.

1, V staroveku možno neupalovali ale mali tresty ktoré boli možno aj horšie ako upálenie.

2, Niaké tie "základy astronómie" ako píšete mali(hlavne gréci), ale nebolo to veľa napríklad oproti stredovekým arabom. A názor o točení zeme tam padol ale určite to neni tak ako píšete že to "rozhodne vedeli".

3, V minulosti sa viedli vojny oveľa viac ako dnes, ale neviem či to je niaké dbré kritérium porovnávania.

4, Tvrdiť o mongoloch a macedóncoch že sa ich ríše rozpadli koli miešaniu rás je kravina. Alexandrova ríša sa rozpadla po jeho smrťi pri boji o moc.
Mongolská ríša bola zase najväčšia v dejinách a nedokázali ju spravovať tak sa začala deliť na kantóny a až po smrti vládcu Kublajchána sa rozpadla taktiež kôli chtíču moci.
Inak za čias ich vpádu sa mongoli nezvykli párovať s miestnymi ale po čase keď územie okupovali k tomu dochádzalo. A zaujímavé je tiež že na mongolské vpády sa dnes pozerá veľmi kriticky a pritom mongoli neboli až taký krutí ako je dnes všeobecne opisované. Oproti tamerlánovi to to boli anjelikovia.

5, Daľšia vec že mayovia a plavba do európy.... ehm...
Keď sa pozeráte na historický vývoj kultúr tak si nemôžete nevšimnúť že najvyspelejšie krajiny a národy sú tie čo mali interakciu s inými národmi. Európa bola v tomto ideál, mnoho sa ľudia načili od iných kultúr a vedeli to využiť. Ale ako by to bolo bez nich? Trebárs v stredoveku keď v európe bola doba temna tak arabi prepisovali a uchovávali písomné vedomosti európanov s zabudnutej antiky. Neskôr sa tieto texty zase prepisovali do európskych jazykov. Tým chcem povedať že nebyť tých všetkými nenávidených arabov tak možno naša civilizácia je niekde úplne inde. To bol len príklad absurdnosti a kto chce pochopiť pochopí na zaákade toho prečo sem mayovia nedošli.
Eruner
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eruner »

Kali - za to obvinenie z mínusky sa ti ospravedlňujem, myslel som si, že si mi ju z najväčšou pravdepodobnosťou dal ty, keďže sa dotičný nepodpísal.
Rasizmus je len názor, že nejaká rasa je viac než iná. Tá "nenávisť" čo si predpokladal v mojej definícii, je (z môjho pohľadu) výsledkom myšlienky/názoru, že jeden človek je viac než druhý - teda názor o nadradenosti. Napríklad, keď si niekto myslí, že je viac než ty.
("Silnejší vyhráva, silnejší prežije" som už počul, len ma trápia otázky:
Či ľudia musia bojovať navzájom? Či všetci ľudia na tomto svete musia bojovať navzájom, a vyhrávajú tí silnejší z nich? Či je to nutné? Či nebude lepšie, keby sme všetci spolunažívali, nebojovali, neflákali sa?)

Čo myslíte, znovu pretlačí SNS ten vlastenecký zákon, aby platil od septembra, alebo sa na to vykašlali?
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Je to v pohode z jakeho hladiska (pre slabsiu urcite nie, pre silnejsiu to moze byt uplne jedno)? A je v pohode to ze budeme zivit prizivnikov?

Tvrda realita prirodnych zakonov hovory ze silnejsi vyhrava.
Pozri sa doma co vsetko mas dovezene z Azie, pozri si cenovky a potom si predstav ze tam kdesi to vyrabaju aziati s taxou 1 dolar za den. Kto je teda prizivnik? Komu patria nadnarodne korporacie devastujucu Afriku, Juznu Ameriku ci Aziu, resp. kto ma z nich najviac? Myslim ze odpoved si vies domysliet aj sam. Europania podla znamej definicie potrebuju na zivot 3 planety Zem, Nepalcania 0.2. A ked si chcu aj oni uzit na zapade trochu luxusu, hned su to prizivnici. Nadhera.
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

eMPiko napísal: Pozri sa doma co vsetko mas dovezene z Azie, pozri si cenovky a potom si predstav ze tam kdesi to vyrabaju aziati s taxou 1 dolar za den. Kto je teda prizivnik? Komu patria nadnarodne korporacie devastujucu Afriku, Juznu Ameriku ci Aziu, resp. kto ma z nich najviac? Myslim ze odpoved si vies domysliet aj sam. Europania podla znamej definicie potrebuju na zivot 3 planety Zem, Nepalcania 0.2. A ked si chcu aj oni uzit na zapade trochu luxusu, hned su to prizivnici. Nadhera.
Takže Slováci vykorisťujú Aziatov a Afričanov?
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Urcite si zijeme pohodlnejsie na ich ukor.
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

IvanSk Celý západný svet, žije do istej miery viac alebo menej na úkor zvyšku. A profituje z tohto faktu aj Slovensko. Tak isto ako profitujeme z nafukovania svetovej ekonomiky. Preto si odnesieme aj dôsledky recesie, ktorá skôr či neskôr, rýchlejšie alebo pomalšie nastane.
hughito
Redeemer
Redeemer

Aj Slováci, ale lepšie povedané bieli ľudia. A nemôžeš tvrdiť, že nie, lebo to tak je.
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

hughito napísal:Aj Slováci, ale lepšie povedané bieli ľudia. A nemôžeš tvrdiť, že nie, lebo to tak je.
Prečo by som nemohol?
To hovorte tým čo pracujú v KIA.

Ako to, že žijeme na ich účet a oni si to vykorisťovanie nevšimli? Nie je to práve naopak? Čína a iné aziatské krajiny by boli v p.dely keby tie s.ačky nevyvážali kdekoľvek do Európy!!

Kto by kupoval od Číňanov toľko nepotrebných vecí, lacné ošatenie a iné sprostosti?

Všetci sú od Európy závislí!

Ja nikoho nevykorisťujem. Ak vy máte taký pocit bežte do Číny sa dobrovoľne prihlásiť.

Inak to čo vy tvrdíte je patologické a nedá sa to liečiť. Zrejme máte sebadeštrukčné sklony alebo trpíte zvláštnym druhom altruizmu či sektárstva. Všetci zhodne ste altruisti len k iným ako vlastnej rase, čo je značný psychologický problém.
Zrejme nenávidíte vlastnú rasu a máte komplexy. Alebo ste platení pretože neverím že zdravý či neplatený človek dokáže tvrdiť že Slováci vykorisťujú Áziu a Afriku a že žijeme na ich úkor. To sú jasné bludy.
hughito
Redeemer
Redeemer

KIA je jedna fabrika, ale pre celý svet vyrába Čína. Všetko.
Pozri si tento dokument (http://watchandthink.wordpress.com/2010 ... hina-blue/), ako sa zdierajú detí v továrňach, robia 16 hodín denne za nejaký jeden dolár. Žiadne práva, hnusná žranica, ktorú im stŕhajú ešte z toho dolára, zlé (reps.žiadne) bezpečnostné podmienky. Proste otras.

Ja nehovorím, že konkrétne ty vykorisťuješ Číňanov, to by bolo prehnané tvrdenie. Faktom zostáva, že tým, že kupujeme všetky tie produkty túto mašinériu podporujeme (ale to sa ani nedá nekupovať čínske produkty). Na druhú stranu, keby sme tie produkty nekupovali, tí Číňania nemajú ani ten dolár. Je to začarovaný kruh ospevovaného kapitalizmu volného trhu, ktorý vo svojej podstate vytvára túto nerovnosť a vykorisťovanie.

Ja sa snažím aspoň vo sfére oblečenie nekupovať čínske výrobky (kde patrí aj slávny Adidas a spol.) a podporujem sweat-free obchody - http://sweatshopinfo.wordpress.com/ - či výrobky vyrobené v Európe od značiek, ktoré majú rôzne certifikáty (napr. Öko - Tex, či skupina WRAP).
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

hughito napísal:KIA je jedna fabrika, ale pre celý svet vyrába Čína. Všetko.
Pozri si tento dokument (http://watchandthink.wordpress.com/2010 ... hina-blue/), ako sa zdierajú detí v továrňach, robia 16 hodín denne za nejaký jeden dolár. Žiadne práva, hnusná žranica, ktorú im stŕhajú ešte z toho dolára, zlé (reps.žiadne) bezpečnostné podmienky. Proste otras.

Ja nehovorím, že konkrétne ty vykorisťuješ Číňanov, to by bolo prehnané tvrdenie. Faktom zostáva, že tým, že kupujeme všetky tie produkty túto mašinériu podporujeme (ale to sa ani nedá nekupovať čínske produkty). Na druhú stranu, keby sme tie produkty nekupovali, tí Číňania nemajú ani ten dolár. Je to začarovaný kruh ospevovaného kapitalizmu volného trhu, ktorý vo svojej podstate vytvára túto nerovnosť a vykorisťovanie.

Ja sa snažím aspoň vo sfére oblečenie nekupovať čínske výrobky (kde patrí aj slávny Adidas a spol.) a podporujem sweat-free obchody - http://sweatshopinfo.wordpress.com/ - či výrobky vyrobené v Európe od značiek, ktoré majú rôzne certifikáty (napr. Öko - Tex, či skupina WRAP).

Číňanov vykorisťujú presne tí čo vykorisťujú nás a vždy nás vykorisťovali. Ja predsa nemôžem za to že v Číne či niekde v Ázii nútia pracovať deti. Nemyslíš si že je to len vizitka ich kultúry a ich štátu? Čo to majú za legislatívu, čo to majú za štát ktorý sa nedokáže postarať o občanov? Sme my na vine, že je v Číne komunizmus? Sme my na vine že v Ázii vládnu tí, čo tam vládnu? Veď my nevieme ovplvniť ani dianie u nás. Chce mi niekto tvrdiť že dnešné vlády sú slovenské? Akým spôsobom? To že ??Dzurinda?? Mikloš, Radičová, Slota, Fico, atď. majú v občianskom slovenskú národnosť z nich ešte Slovákov nerobí.
TO čo páchajú na našom národe je zbojstvo a vykorisťovanie, to isté platí o tzv. podnikateľoch a iných privatizéroch.
Môžeme my za to že máme také vlády? Môžeme my za to že nás neustále klamú? Môžeme my za to že v tv dostávajú priestor len strany, ktoré majú ekonomické zázemie? To je ako povedať Vám dajte si zmenu a dať vám na výber dva rovnaké kocky cukru do kávy. Keď zmena tak komplexná! Nie qvázy zmeny aké tu zažívame od revolúcie.
Ale aká tu môže nastať zmena, keď si vždy volíme z tých istých strán + - jedna umelo vytvorená na jedno volebné obdobie zo zbohatlíkov? Osobne si myslím že SAS je trochu iný príklad. Dľa mňa je SAS náhrada za SDKU. Rabovačky budú pokračovať poď zelenou farbou namiesto modrej. SAS vydrží ak sa dostane do parlamentu, naopak SDKU zanikne. Transformácia bude hotová.

Týchto vykorisťovateľov si volíme lebo klamú respektíve posledne už nesľubujú vôbec nič podstatné/ viď Sulík - marihuana, registrované partnerstvá a iné nepodstatné bludy/ nič len majú veľké reči ale občan by mal byť náročný!! Občan musí byť náročný!! A čo chce Slovák? Prácu! Plácu! Možnosť bývať a aké také životné podmienky aby nemusel žobrať na ulici, čiže slušný život. Ba ani toto naši poslanci nedokážu splniť. Veď to je minimum!! Ak nedokážu tieto veci splniť, nemajú čo v politike robiť! Mňa nezaujímajú ani buzny ani zväz pestovateľov trávy. Pre mňa to nie je životne dôležitá otázka. Zrejme len pre feťáka a závisláka je. Pre mňa je prioritou práca, pláca a slušný život.

Takých vykorisťovateľov má každá krajina! My nie sme zodpovední za vykorisťovateľov v Číne či Afrike alebo Ázií. Myslím že tam nežijú idioti a teda si to musia vyriešiť sami.
Prečo by som mal nariekať nad tým čo sa deje v Afrike keď vidím čo sa deje tu, prejdem sa po meste a vidím nespočet bielych bezdomovcov ktorí sa ožierajú a zdochíňajú bez toho aby si ich niekto všimol. Taký pokrytec mi potom ide rozprávať o utrpení v Afrike pričom pod vlastný nos si nedovidí. Cigáni na Slovensku nie sú bezdomovci, pretože tí sa vystavajú kdekoľvek a štátna moc dá od nich ruky preč, bielym ostáva len lavička či most.

//autoeditácia príspevku (07 Apr 2010, 7:56)
Ešte k tým Gálovsko-Chemlárovským tvrdeniam o vykorisťovaní.

Všetci tu plačkáte nad tým ako sa ťažko žije malým černoškom v Afrike, nariekate ako sa ťažko žilo židom počas 2sv. vojny a keď príde na to si zanariekať nad dejinným utrpením Slovákov tak sa smejete alebo tvrdíte že žiadne nebolo, či sa nemôže rovnať utrpeniu iných.

Keď sa jedná o vlastný národ, tak ten len vykorisťuje a zabíja všetkých okolo.

To považujem za čistý príznak.

Poviem Vám mne je celá Afrika u riti. JA tam nežijem, a neplačkám ako sa im zle vodí lebo vaši kamaráti počnúc Chmelárom zariadia celej Afrike doživotný pobyt na Slovensku pričom Vás "zlých" bielych vykorisťovateľov vytlačia z pracovných pozícií a zo spoločnosti. Dokonca si myslím že vy z toho ešte budete mať radosť, veď sami chápete akí ste vo vnútri skazení a že biela rasa má v popise práce niekoho neustále vykorisťovať a buzerovať preto si zaslúži zánik Slováci špeciálne. Slováci majú v génoch zakódovanú nenávisť a využívanie iných.
U riti mi je rovnako Ázia a iné regióny, ja sa starám o prostredie v ktorom žijem a ktoré môžem ovpylvniť, vy plačkajte nad globálnym utrpením sveta a Afriky. A samozrejme nezabudnite prejavovať ten váš rasizmus ďalej. Myslím, že nezaškodí keď vás nazvem rasistami pretože vaše zmýšľanie o vykorisťovaní je bez okolkov rasistické voči bielej rase a voči všetkým bielym jednotlivcom, takéto rasistické generalizovanie možno nájsť aj v hnutiach proti ktorým brojíte, len z opačnej strany.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Utrpenie Aziatov a Afričanov je možno smutné, ale nemám rád keď mi za toto niekto podsúva pomaly osobnú zodpovednosť...... Vinní sú tí, ktorí takýto systém zaviedli a umožnili, ale to nie sú Slováci a Európania všeobecne...... A rovnako sú za to vinní aj predstavitelia spomínaných afrických/ázijských štátov, že umožňujú zamestnávateľom takéto jednanie s pracujúcimi.
A aj keď sa to niektorým multi-kulti aktivistom nebude páčiť, popravde viac ako problémy rozvojových krajín ma trápia naše domáce problémy, ktorých máme viac ako dosť...... V prvom rade si musím upratať doma, keď chcem niečo riešiť a usporadúvať u suseda, nie?????
Takže najprv si urobme poriadky doma s našimi problémami (nezamestnanosť, diery v zákonoch, kriminalita, korupcia, morálny úpadok) a potom sa môžeme podujímať na riešenie problémov tretieho sveta......
kali520
Darca
Darca

Eruner napísal:Rasizmus je len názor, že nejaká rasa je viac než iná. Tá "nenávisť" čo si predpokladal v mojej definícii, je (z môjho pohľadu) výsledkom myšlienky/názoru, že jeden človek je viac než druhý - teda názor o nadradenosti. Napríklad, keď si niekto myslí, že je viac než ty.
Chces mi povedat ze sme si vseci rovni? Jak si mozem byt rovni pred niekym kto ma napr vacsiu silu jak ja, alebo vacsiu inteligenciu jak ja? Tak isto to plati aj pre rasy. Biela rasa dokazal toho viac jak cierna, takze asi je lepsia.
Eruner napísal:Či ľudia musia bojovať navzájom? Či všetci ľudia na tomto svete musia bojovať navzájom, a vyhrávajú tí silnejší z nich? Či je to nutné? Či nebude lepšie, keby sme všetci spolunažívali, nebojovali, neflákali sa?)
Ano bolo, lenze nezijeme v krajine zazrakov, ze? Radsej hladajme realne riesenia a nefantazirujme nad niecim co uz od prirody nemoze fungovat.

Empiko k tebe len tolko, ze ten tvoj priklad parazitovania je totalna blbost.
Napísať odpoveď