mám 21, s nikým som však ešte nechodila

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
TenDruhy
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: mám 21, s nikým som však ešte nechodila

Príspevok od používateľa TenDruhy »

sunflower napísal: nedospela?? ja som bola dospelejšia v 14 ako ty teraz mám taký pocit
dospelosť nie je o trtkaní ako sorry
To nebolo myslené ako urážka, ber to ako chceš ale myslel som hormónmi... :P a ešte si neodpovedala na otázku moju... či sa hrávaš so svojou chacharou.. by to bolo celkom nápomocne v riešení tvojej otázky :)
sunflower
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa sunflower »

Maki napísal:qwerticek - mne sa tak rata ked sa ty niekomu vyhrazas :D co by si nas? presiel na biku? :D

aha dalsi priklad 21 rocnej panny - moja byvala - tvrdo veriaca, ale inak rozumna baba, ktora si chce proste pockat az po svadbe.... weee qwerty - tolko scifi okolo teba... aby si infarkt nedostal z toho
ja nie som veriaca a nechcem si počkať do svadby, podľa mňa je dôležité či si dvaja rozumejú aj po sexuálnej stránke
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

sunflower napísal: nedospela?? ja som bola dospelejšia v 14 ako ty teraz mám taký pocit
dospelosť nie je o trtkaní ako sorry
je to AJ o trtkani, ..dolezita poznamka.
kto povie ze nie, nech sa zamysli ako prisiel na svet, ja klasicky, kto zo skumavky SORRY!!!! nechcem podcenovat.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

sunflover: ja nevravim ze si, ved som pisal uz 2 posty ine, len debilnemu qwertymu zatlkam klince do rakvy, lebo on nemoze uverit, ze 21 rocne panny veselo behaju po svete a pritom mozu mat rozum
sunflower
Medium Expert
Medium Expert

TenDruhy napísal: To nebolo myslené ako urážka, ber to ako chceš ale myslel som hormónmi... :P a ešte si neodpovedala na otázku moju... či sa hrávaš so svojou chacharou.. by to bolo celkom nápomocne v riešení tvojej otázky :)
nemám sa o čom s tebou baviť, keď ty dospeješ, potom si to povieme..zaujímalo by ma kolko rokov máš ty keď máš také premúdrelé názory
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

TenDruhy: je zákaz rozoberať tu masturbáciu, keby si si prečítal pravidla tak by si vedel. Okrem iného ťa do toho nič, je to jej osobná vec. Ostatní sa tiež snažte nebaviť o sexe ako takom, predmetom témy je že nemala vzťah a ako už bolo viackrát povedané vzťah nie je to isté čo sex (a neplatí to ani opačne)
sunflower
Medium Expert
Medium Expert

qwerty-xyz napísal: je to AJ o trtkani, ..dolezita poznamka.
kto povie ze nie, nech sa zamysli ako prisiel na svet, ja klasicky, kto zo skumavky SORRY!!!! nechcem podcenovat.
áno dospelosť je aj o trtkaní, ale je to o tom ako si to dvaja ludia zvážia, čo od toho očakávajú, celé je to o zodpovednosti, osobne si myslím, že so sexom má človek začať vtedy keď sa na to cíti a keď vie niesť zodpovednosť za možné následky, ale určite sa od toho neodvíjajú názory na život a nemôžeme hodnotiť na základe toho či je človek dospelý alebo nie
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

len tak nenápadne vstúpim do vašej diskusie a hneď sa stratím.

Aspoň tu si nenapísal hovadinu: http://www.hojko.com/post1396511.html#p1396511
Maki
Darca
Darca

qwerty - sam si ty debil... vyhrazal si sa uz aj mne aspon 2x v inych temach, vyhrazal si sa gangymu ak dobre pamatam atd...

a keby si citat vedel, tak som pisal o mojej kamoske, ktora je panna, ma 21, nieje veriaca, nieje postihnuta ani nic, o zaujemcov nudzu nema, ale proste nechce mat s nikym nic, pokial nebude prvy ten do ktoreho je beznadejne zalubena ona.... otvor oci preboha
sunflower
Medium Expert
Medium Expert

TenDruhy napísal: To nech Ťa nezaujíma a staraj sa o seba moja :) a nerob z nás debilov, určite ti chýba to nech Ti každý povie aká si inteligentná, super a ešte aj vyzrelá, že nechceš mať sex v takom veku :) pritom máš možno 16 rokov, 100kg a zúfalo hľadáš niekoho na sex a len si vybíjaš svoje problémy tu a chceš byť pochválená :) takých ako ty poznáme :)
máš pravdu, názory takého nevyzretého človeka ako si ty ma absolútne zaujímať nemusia
qwerty-xyz

sunflower napísal: áno dospelosť je aj o trtkaní, ale je to o tom ako si to dvaja ludia zvážia, čo od toho očakávajú, celé je to o zodpovednosti, osobne si myslím, že so sexom má človek začať vtedy keď sa na to cíti a keď vie niesť zodpovednosť za možné následky, ale určite sa od toho neodvíjajú názory na život a nemôžeme hodnotiť na základe toho či je človek dospelý alebo nie
ja si myslim ze so sexom sa ma zacat vtedy ked je to zakonom povolene a obaja to cchu bo potom su plne noviny toho ze tehotna 13 ka a tak podobne.... :wink:
Daedalus
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Daedalus »

To ze si nemala vazny vztah to je este ok, no napriek tomu v mojom okoli by si bola ale skutocne velka vynimka - taketo nieco som este nevidel. Viem pisem to o tebe ako o nejakej anomalii :) (nic v zlom) ... inak som rad ze este stale existuju taketo neskazene dievcence, ak to tak mozem napisat
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

TenDruhy: z jej pár príspevkov je jasné, že má viac rozumu a je viac dospelá ako ty. Už len to, že sa nechce s tebou o tom baviť, vôbec sa nečudujem. :roll:
TenDruhy
Expert
Expert

mirinko napísal:To ze si nemala vazny vztah to je este ok, no napriek tomu v mojom okoli by si bola ale skutocne velka vynimka - taketo nieco som este nevidel. Viem pisem to o tebe ako o nejakej anomalii :) (nic v zlom) ... inak som rad ze este stale existuju taketo neskazene dievcence, ak to tak mozem napisat
Vážne netuším čo je skazené na bozkávaní alebo sexe?? Je to potreba každého človeka!
qwerty-xyz

Maki napísal:qwerty - sam si ty debil... vyhrazal si sa uz aj mne aspon 2x v inych temach, vyhrazal si sa gangymu ak dobre pamatam atd...

a keby si citat vedel, tak som pisal o mojej kamoske, ktora je panna, ma 21, nieje veriaca, nieje postihnuta ani nic, o zaujemcov nudzu nema, ale proste nechce mat s nikym nic, pokial nebude prvy ten do ktoreho je beznadejne zalubena ona.... otvor oci preboha
:smt007 je to tazke pri tolkych strankach.... mimo ineho vyhrazal? tak ked mi nadavas? co ta mam pochvalit? tebe keby dakto strelil facku tak ty mi este otrcis druhe lico ? bo ja by som mu uz tresol tak sorry, som asi inak nauceny posledne obdobie. :D Ale ked chces mozem ta zato aj chvalit,....
a nechce mat s nikym nic? na zaklade coho nechce mat s nikym nic? .... faktorov je straaaaaaasne moc vela, ...
TenDruhy
Expert
Expert

bolek napísal:TenDruhy: z jej pár príspevkov je jasné, že má viac rozumu a je viac dospelá ako ty. Už len to, že sa nechce s tebou o tom baviť, vôbec sa nečudujem. :roll:
Tak potom ten svoj "problém" ako som to nazval, nevyrieši pokiaľ nepríjme kritiku!
Ľudia akí ste vy prízemní, bože...
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

qwerty ty mi pripadas ako panic ked vsetko riesis len aby bol sex :P vsak co ked nemala co je na tom? 8) ja som tiez do 19tky nemal ani jednu pusu a co zabil som sa ci? :mrgreen:
Maki
Darca
Darca

qwerty: faktorov je strasne moc vela? no vidis - u niekoho asi nejaky ten faktor prevysuje nad chticom... to je to take tazke v tvojej zabednenej palici pochopit? aj ja som z toho prekvapeny, ale dokazem to pochopit.... tak si to uz uvedom...

a ze keby si mi strelil facku... aha, to by som si pozrel... ;)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

typek61 napísal:qwerty ty mi pripadas ako panic ked vsetko riesis len aby bol sex :P vsak co ked nemala co je na tom? 8) ja som tiez do 19tky nemal ani jednu pusu a co zabil som sa ci? :mrgreen:
ja ešte dlhšie, a aha. Som moderátor :D A týmto vás posledný krát napomínam aby ste sa držali témy. Tú nájdete v názve témy. Takže rekapitulácia:
:smt098 žiaden sex, ani masturbácia
:smt098 žiadne útočenie jeden na druhého
:smt098 držanie sa témy (alebo aspoň pokus k jej návratu)
sunflower
Medium Expert
Medium Expert

ludia prosím vás nehádajte sa, nespomínajte nič ohladom toho čo sa nemá a podobne, lebo mi zavrú tému, zaujímal by ma názor aj iných ludí ešte, ďakujem
Zamknuté