To nebolo myslené ako urážka, ber to ako chceš ale myslel som hormónmi...sunflower napísal: nedospela?? ja som bola dospelejšia v 14 ako ty teraz mám taký pocit
dospelosť nie je o trtkaní ako sorry
mám 21, s nikým som však ešte nechodila
Re: mám 21, s nikým som však ešte nechodila
ja nie som veriaca a nechcem si počkať do svadby, podľa mňa je dôležité či si dvaja rozumejú aj po sexuálnej stránkeMaki napísal:qwerticek - mne sa tak rata ked sa ty niekomu vyhrazasco by si nas? presiel na biku?
![]()
aha dalsi priklad 21 rocnej panny - moja byvala - tvrdo veriaca, ale inak rozumna baba, ktora si chce proste pockat az po svadbe.... weee qwerty - tolko scifi okolo teba... aby si infarkt nedostal z toho
-
qwerty-xyz
je to AJ o trtkani, ..dolezita poznamka.sunflower napísal: nedospela?? ja som bola dospelejšia v 14 ako ty teraz mám taký pocit
dospelosť nie je o trtkaní ako sorry
kto povie ze nie, nech sa zamysli ako prisiel na svet, ja klasicky, kto zo skumavky SORRY!!!! nechcem podcenovat.
sunflover: ja nevravim ze si, ved som pisal uz 2 posty ine, len debilnemu qwertymu zatlkam klince do rakvy, lebo on nemoze uverit, ze 21 rocne panny veselo behaju po svete a pritom mozu mat rozum
nemám sa o čom s tebou baviť, keď ty dospeješ, potom si to povieme..zaujímalo by ma kolko rokov máš ty keď máš také premúdrelé názoryTenDruhy napísal: To nebolo myslené ako urážka, ber to ako chceš ale myslel som hormónmi...a ešte si neodpovedala na otázku moju... či sa hrávaš so svojou chacharou.. by to bolo celkom nápomocne v riešení tvojej otázky
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
TenDruhy: je zákaz rozoberať tu masturbáciu, keby si si prečítal pravidla tak by si vedel. Okrem iného ťa do toho nič, je to jej osobná vec. Ostatní sa tiež snažte nebaviť o sexe ako takom, predmetom témy je že nemala vzťah a ako už bolo viackrát povedané vzťah nie je to isté čo sex (a neplatí to ani opačne)
áno dospelosť je aj o trtkaní, ale je to o tom ako si to dvaja ludia zvážia, čo od toho očakávajú, celé je to o zodpovednosti, osobne si myslím, že so sexom má človek začať vtedy keď sa na to cíti a keď vie niesť zodpovednosť za možné následky, ale určite sa od toho neodvíjajú názory na život a nemôžeme hodnotiť na základe toho či je človek dospelý alebo nieqwerty-xyz napísal: je to AJ o trtkani, ..dolezita poznamka.
kto povie ze nie, nech sa zamysli ako prisiel na svet, ja klasicky, kto zo skumavky SORRY!!!! nechcem podcenovat.
len tak nenápadne vstúpim do vašej diskusie a hneď sa stratím.
Aspoň tu si nenapísal hovadinu: http://www.hojko.com/post1396511.html#p1396511
Aspoň tu si nenapísal hovadinu: http://www.hojko.com/post1396511.html#p1396511
qwerty - sam si ty debil... vyhrazal si sa uz aj mne aspon 2x v inych temach, vyhrazal si sa gangymu ak dobre pamatam atd...
a keby si citat vedel, tak som pisal o mojej kamoske, ktora je panna, ma 21, nieje veriaca, nieje postihnuta ani nic, o zaujemcov nudzu nema, ale proste nechce mat s nikym nic, pokial nebude prvy ten do ktoreho je beznadejne zalubena ona.... otvor oci preboha
a keby si citat vedel, tak som pisal o mojej kamoske, ktora je panna, ma 21, nieje veriaca, nieje postihnuta ani nic, o zaujemcov nudzu nema, ale proste nechce mat s nikym nic, pokial nebude prvy ten do ktoreho je beznadejne zalubena ona.... otvor oci preboha
máš pravdu, názory takého nevyzretého človeka ako si ty ma absolútne zaujímať nemusiaTenDruhy napísal: To nech Ťa nezaujíma a staraj sa o seba mojaa nerob z nás debilov, určite ti chýba to nech Ti každý povie aká si inteligentná, super a ešte aj vyzrelá, že nechceš mať sex v takom veku
pritom máš možno 16 rokov, 100kg a zúfalo hľadáš niekoho na sex a len si vybíjaš svoje problémy tu a chceš byť pochválená
takých ako ty poznáme
-
qwerty-xyz
ja si myslim ze so sexom sa ma zacat vtedy ked je to zakonom povolene a obaja to cchu bo potom su plne noviny toho ze tehotna 13 ka a tak podobne....sunflower napísal: áno dospelosť je aj o trtkaní, ale je to o tom ako si to dvaja ludia zvážia, čo od toho očakávajú, celé je to o zodpovednosti, osobne si myslím, že so sexom má človek začať vtedy keď sa na to cíti a keď vie niesť zodpovednosť za možné následky, ale určite sa od toho neodvíjajú názory na život a nemôžeme hodnotiť na základe toho či je človek dospelý alebo nie
To ze si nemala vazny vztah to je este ok, no napriek tomu v mojom okoli by si bola ale skutocne velka vynimka - taketo nieco som este nevidel. Viem pisem to o tebe ako o nejakej anomalii
(nic v zlom) ... inak som rad ze este stale existuju taketo neskazene dievcence, ak to tak mozem napisat
-
bolek
Guru
TenDruhy: z jej pár príspevkov je jasné, že má viac rozumu a je viac dospelá ako ty. Už len to, že sa nechce s tebou o tom baviť, vôbec sa nečudujem. 
Vážne netuším čo je skazené na bozkávaní alebo sexe?? Je to potreba každého človeka!mirinko napísal:To ze si nemala vazny vztah to je este ok, no napriek tomu v mojom okoli by si bola ale skutocne velka vynimka - taketo nieco som este nevidel. Viem pisem to o tebe ako o nejakej anomalii(nic v zlom) ... inak som rad ze este stale existuju taketo neskazene dievcence, ak to tak mozem napisat
-
qwerty-xyz
Maki napísal:qwerty - sam si ty debil... vyhrazal si sa uz aj mne aspon 2x v inych temach, vyhrazal si sa gangymu ak dobre pamatam atd...
a nechce mat s nikym nic? na zaklade coho nechce mat s nikym nic? .... faktorov je straaaaaaasne moc vela, ...
Tak potom ten svoj "problém" ako som to nazval, nevyrieši pokiaľ nepríjme kritiku!bolek napísal:TenDruhy: z jej pár príspevkov je jasné, že má viac rozumu a je viac dospelá ako ty. Už len to, že sa nechce s tebou o tom baviť, vôbec sa nečudujem.
Ľudia akí ste vy prízemní, bože...
-
typek61
Darca
qwerty ty mi pripadas ako panic ked vsetko riesis len aby bol sex
vsak co ked nemala co je na tom?
ja som tiez do 19tky nemal ani jednu pusu a co zabil som sa ci? 
qwerty: faktorov je strasne moc vela? no vidis - u niekoho asi nejaky ten faktor prevysuje nad chticom... to je to take tazke v tvojej zabednenej palici pochopit? aj ja som z toho prekvapeny, ale dokazem to pochopit.... tak si to uz uvedom...
a ze keby si mi strelil facku... aha, to by som si pozrel...
a ze keby si mi strelil facku... aha, to by som si pozrel...
-
audiotrack
VIP
ja ešte dlhšie, a aha. Som moderátortypek61 napísal:qwerty ty mi pripadas ako panic ked vsetko riesis len aby bol sexvsak co ked nemala co je na tom?
ja som tiez do 19tky nemal ani jednu pusu a co zabil som sa ci?
ludia prosím vás nehádajte sa, nespomínajte nič ohladom toho čo sa nemá a podobne, lebo mi zavrú tému, zaujímal by ma názor aj iných ludí ešte, ďakujem