Assassin's Creed 2
-
vladko3007
Medium Expert
Re: Assassin's Creed 2
Je to super hra nelutujem investovane € do nej.Neviete poradit chyba mi jedna zbran pri velkych zbraniach kladiva a to vsetko mam ale este jedna zbran chyba a aj obrazy som v 10 sekvencii.
-
Ba-Yo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
tu zbran dostanes za 50 nazbieranych pierok
obrazy su v kazdom meste ine musis si to pochodit
Ludia nemate niekto taky problem, ze v 1. spomienke, ked vam v tej scenke Leonardo odovzda tu dyku, tak sekne obraz a nic sa nedeje ?...mne to vzdy sekne...ale hra ide dalej, da sa ist do menu a vsetko...len obraz stoji... nieje na to nejaky fix ? ... mam win 7 64 bit
-
Sphinx
Addict
Fico30- nemas nainstalovany update... alebo ak mas ten 1click launcher tak to nemas v spravnej zlozke
nathair -mas staru databazu values
nathair -mas staru databazu values
no najnovsie som nasiel values 1844, a aj tak mi to tam furt sekneSphinx napísal: nathair -mas staru databazu values
-
vladko3007
Medium Expert
Ba-Yo napísal:tu zbran dostanes za 50 nazbieranych pierok
Diky moc
Caute
No presiel som to uz my len tie pierka chybaju - pls nema niekto mapu kde ich najdem ?
No presiel som to uz my len tie pierka chybaju - pls nema niekto mapu kde ich najdem ?
Nauc sa laskavo pouzivat google.
a robil si to vobec podla navodu ?... si zaregistrovany na launcheri ?Fico30 napísal:tak normalne spustim hru napisem nejake meno heslo a mi napise ze bud zle meno alebo heslo ..
Gangy napísal:Nauc sa laskavo pouzivat google.
-
easton
Professional
je to ta scena co tam opravoval tu blbost? az hlavny hrdina zaspal a potom ho zobudil? ak ano mne to na klaveske neslo, nenasiel som to tlacitko az na xbox pade mi to slo...nathair napísal:Ludia nemate niekto taky problem, ze v 1. spomienke, ked vam v tej scenke Leonardo odovzda tu dyku, tak sekne obraz a nic sa nedeje ?...mne to vzdy sekne...ale hra ide dalej, da sa ist do menu a vsetko...len obraz stoji... nieje na to nejaky fix ? ... mam win 7 64 bit
no presne ta pasaz... a co ti neslo na klaveske ?...vybrat zbran ?...to mi ide s "Q"... len obraz stoji a nic sa nedeje...easton napísal: je to ta scena co tam opravoval tu blbost? az hlavny hrdina zaspal a potom ho zobudil? ak ano mne to na klaveske neslo, nenasiel som to tlacitko az na xbox pade mi to slo...
-
easton
Professional
no ja som sa tiez cudoval co to je...som nevdel co urobit som tukal vsetky tlacitka a neslo ,jedine ked som si v tom kruhu vyberal zbran a ked to zmyzlo tak sa mu zaviali vlasy , ale neslo mi to...tak som sa nasral vzal gamepad tukol jednu sipku a hned to slo..musis sa opytat niekoho kto to hra na klaveske, alebo vyskusaj gamepad.nathair napísal:
no presne ta pasaz... a co ti neslo na klaveske ?...vybrat zbran ?...to mi ide s "Q"... len obraz stoji a nic sa nedeje...
je to sice zvlastne...ale na gamepade som stlacil sipku hore (ktora ani nieje v nastaneviach) a ide toeaston napísal: no ja som sa tiez cudoval co to je...som nevdel co urobit som tukal vsetky tlacitka a neslo ,jedine ked som si v tom kruhu vyberal zbran a ked to zmyzlo tak sa mu zaviali vlasy , ale neslo mi to...tak som sa nasral vzal gamepad tukol jednu sipku a hned to slo..musis sa opytat niekoho kto to hra na klaveske, alebo vyskusaj gamepad.
Diky Moc.
-
easton
Professional
vidiiiiiiiiiisnathair napísal:
je to sice zvlastne...ale na gamepade som stlacil sipku hore (ktora ani nieje v nastaneviach) a ide to
Diky Moc.
-
Ba-Yo
Light Professional
ja ze sa idem zahrat dneska AC a pri spustani mi aktualizovalo Ubisoft Game Luncher a uz mi zaplo a pozeram a mam vymazane vsetky SAVE-y

Ten Ubisoft Herny Obedovac mas normalne nainstalovany zo zakupenej hry, alebo si aplikoval zazracny patch? Ak druha moznost, tak ma to normalne tesi 
-
Ba-Yo
Light Professional
proste som zapol napisalo -aktualizujem-a ........ano mam original
Mam problemik - na cracknutej verzii mi v Sekvencii 5 spomienka 3 (Uhybne manevry) spravi bielu "beta" smrt... pouzivam values 1776
//edit : zpojazdnene
//edit : zpojazdnene
mal by som 2 otazky
ten hosts co treba prepisat, to tam treba dopisat alebo cele zmazat (to co je tam popisane) a tak tam skopirovat to co treba ?
a preco mi pise ze AC2 potrebuje pripojenie k internetu ? pritom pripojeny som
zrobil som vsetko podla navodu:
nainstaloval
nechal som updatovat
prepisal som to hosts
spustil server.exe (nechal zapnuty)
spustil AS2
a vyskocila mi ta hlska
neviete co s tym ?
ten hosts co treba prepisat, to tam treba dopisat alebo cele zmazat (to co je tam popisane) a tak tam skopirovat to co treba ?
a preco mi pise ze AC2 potrebuje pripojenie k internetu ? pritom pripojeny som
zrobil som vsetko podla navodu:
nainstaloval
nechal som updatovat
prepisal som to hosts
spustil server.exe (nechal zapnuty)
spustil AS2
a vyskocila mi ta hlska
neviete co s tym ?