No tak zahral som si to

. Na začiatok trošku kritiky. Nepáči sa mi že Prémiové autá sú fakt krásne spracované, ale tie standard sú ako keby z inej hry. Ďalša vec čo sa mi nepáči je, že v arcade je už po spustení hry výber áut s ktorými sa dá hned pretekať, viac by sa mi to páčilo keby som si tie autá musel všetky najprv kúpiť.
Po spustení hry som si chcel všetko čo tam je preklikať, trvalo mi to asi 45 minút kým som si to všetko pokojne popozeral a skúsil si nejaké trate v arcade, potom som sa pustil do GT karieri.
Čo sa mi strašne páči je dym z pneumatík, takto spracovaný dym som ešte v hre nevidel, tomu by som dal 10/10. Na honde civic som zarieval na mieste gumy až do červenej a ešte počas jazdy sa z nich dymilo. Zvuk áut by si tiež zaslúžil 10/10. Grafika tratí je krásna, ale niektoré trate sú lepšie spracované od druhých čo uberá celkovému dobrému dojmu takže tratiam by som dal tak 8,5/10. Spracovanie dažďa je velmi dobré, ked jazdíte s pohladom z interiéru a pred vami je na trati aspoň 5 áut, tak nevidíte skoro nič, orientujete sa len podla brzdových svetiel auta pred vami. Ovládanie je klasicky velmi dobré.
Hra ma baví, oplatilo sa čakať tak dlho, ale je tam pár vecí čo by mohli byť lepšie. Online hranie som neskúšal. Z mojho pohľadu je to lepšie zvládnuté ako forza 3, aj keď to poškodzovanie áut je len také easy, ale keď chce niekto rozbíjať autá, tak by si mal kúpiť radšej niečo iné. Ja by som tej hre dal 9/10
Čo ma poťešilo je to že na včerajšom otvorení v Madride Kazunori Yamauchi vyhlásil že týmto gran turismom sa začína nová éra GT. Plánuje v najbližších mesiacoch vydávať updaty, takže hra sa ešte rozšíri, tak sa máme na čo tešiť