Assassin's Creed 2
Re: Assassin's Creed 2
Ked spustim server.exe , potom hru a idem sa zaregistrovat, tak mi v servery napise datum - server1 - ERROR - Unknown data! ...
Preco ?
Preco ?
a náhodou neviete ako to spustiť na klávesnici? gamepad nemám a rozhodne kvôli 2 sekundám nebudem kupovať...nedá sa to nejako preskočiť? alebo čo ja viem zrušiť aby sa tomu seknutiu predišlo? databázu mám najnovšiu samozrejme...mno a nejde to...nathair napísal:
je to sice zvlastne...ale na gamepade som stlacil sipku hore (ktora ani nieje v nastaneviach) a ide to
Diky Moc.
...bol som u Leanarda opravit tu moju rybicku(nozik) na ruku a ked mi to dal na ruku zamrzol mi obraz.Vie niekto poradit?
presne aj ja mám ten istý problém...všetci to sem píšemekotlas666 napísal:...bol som u Leanarda opravit tu moju rybicku(nozik) na ruku a ked mi to dal na ruku zamrzol mi obraz.Vie niekto poradit?
ja mam Windovs 7 /64 bit a stale som to vobec nerozbehal podla najnovsich navodov - nic. Tak sa chcem opitat ci to uz nikto hral na tomto windowse a ako vyriesil porblemos, dikes cawte 
-
miricleboy
Expert
chlapci staci si precitat predosle prispevky...hra nezamrzla ale caka kym stlacite klavesu "2"kotlas666 napísal:...bol som u Leanarda opravit tu moju rybicku(nozik) na ruku a ked mi to dal na ruku zamrzol mi obraz.Vie niekto poradit?
no bodajby si mal pravdu, mne sa nezdalo, že by to zamrzlo, lebo všetko išlo správne aj mu tam háro vialo vo vetre, len to nejako nešlo no...miricleboy napísal: chlapci staci si precitat predosle prispevky...hra nezamrzla ale caka kym stlacite klavesu "2"
ak to pôjde všetkým veliké díkes
Stlac Q vyber cepel..thomas07 napísal:
no bodajby si mal pravdu, mne sa nezdalo, že by to zamrzlo, lebo všetko išlo správne aj mu tam háro vialo vo vetre, len to nejako nešlo no...
ak to pôjde všetkým veliké díkes
gembller napísal:
Stlac Q vyber cepel..
to tam nefunguje
Q som skusal aj ja ... potom som nakoniec sam prisiel nato ze treba stlacit 2
hele ludia ide Vam AC2? Uz som to skoro cele presiel a razom mi zacalo vypisovat pri zapati hry ze sa musim pripojit na net. Z nicoho nic. Pak som to preinstaloval a nejde mi stiahnut uz ani update. Vypise nejaky error. ze by tomu Ubisoft zabranil? Alebo Vam to ide a je to len mojim inteligentnym pcckom?
Diki za odpoved
Nitril napísal:hele ludia ide Vam AC2? Uz som to skoro cele presiel a razom mi zacalo vypisovat pri zapati hry ze sa musim pripojit na net. Z nicoho nic. Pak som to preinstaloval a nejde mi stiahnut uz ani update. Vypise nejaky error. ze by tomu Ubisoft zabranil? Alebo Vam to ide a je to len mojim inteligentnym pcckom?Diki za odpoved
mne to ide normalne ...
Sakra. Tak to bude pruser. Do prdele ten pc ma snad vlastnu hlavu a vzdy si vybere kedy ma zblbnut najnevhodnejsiu chvilu. 
teraz som dohral :DDDDNitril napísal:hele ludia ide Vam AC2? Uz som to skoro cele presiel a razom mi zacalo vypisovat pri zapati hry ze sa musim pripojit na net. Z nicoho nic. Pak som to preinstaloval a nejde mi stiahnut uz ani update. Vypise nejaky error. ze by tomu Ubisoft zabranil? Alebo Vam to ide a je to len mojim inteligentnym pcckom?Diki za odpoved
to iste vypisovalo aj mne, ale je nato jednoduhe riesenie,vzdy pred zapnutim hry,zadaj do konzoly vo win(start,cmd...) net stop http /yNitril napísal:hele ludia ide Vam AC2? Uz som to skoro cele presiel a razom mi zacalo vypisovat pri zapati hry ze sa musim pripojit na net. Z nicoho nic. Pak som to preinstaloval a nejde mi stiahnut uz ani update. Vypise nejaky error. ze by tomu Ubisoft zabranil? Alebo Vam to ide a je to len mojim inteligentnym pcckom?Diki za odpoved
Urcite ti to potom pojde:DDJa som tymto sposobom akurat dnes dohral hru
ludia pomozte mi....mam taky problem....som v 14 seqvencii mam vsetky stranky codexu a do strykovej pracovne ma nechce pustit
.....mam cracknutu verziu...a navyse mi nejde ani ta specialna spomienka ktora je niekde co forli
neviete mi nejako pomoct ?
pls potrebujem pomoc v jednej misii v benatkach treba brta vlajky skor ako super a ja som zobral 1. super 2. a ja 3. napisalo sa mi ze you have won the game pisemi ze mam ist na to miesto kde sa vlajka odovzdava a stojim na nom a nic sa nedeje
//autoeditácia príspevku (11 Apr 2010, 8:40)
pls potrebujem pomoc v jednej misii v benatkach treba brta vlajky skor ako super a ja som zobral 1. super 2. a ja 3. napisalo sa mi ze you have won the game pisemi ze mam ist na to miesto kde sa vlajka odovzdava a stojim na nom a nic sa nedeje
//autoeditácia príspevku (11 Apr 2010, 8:40)
-
xH4wK
Musis to spravit v tomto poradi (tie vlajky):
Vyhraj
Vyhraj
Prehraj
Prehraj
Vyhraj
Vyhraj
Vyhraj
Prehraj
Prehraj
Vyhraj
-
James13579
Star
Nainštaloval som hru podľa návodu.Aj tak mi nejde spustiť a vypisuje pripojenie na Internet.Na inom počítači hra ide spustiť bez problémov Mám Win7.
codex daj leonardovi nech ti ich rozlusti,a ta specialna spomienka ani mne nejde.Altair13 napísal:ludia pomozte mi....mam taky problem....som v 14 seqvencii mam vsetky stranky codexu a do strykovej pracovne ma nechce pustit.....mam cracknutu verziu...a navyse mi nejde ani ta specialna spomienka ktora je niekde co forli
neviete mi nejako pomoct ?
ako zabijem toho srazcu co bije da vinciho? mam tu skrytu cepel opravenu..pridem k tomu straznikovi stlacim 3 a nic..tak ako sa provadi nenapadne zabieit skrytou cepelou? pripadne napadne zabitie..?