Chcem kúpiť auto
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chcem kúpiť auto
passat je o nicom ... superb ho jednoznacne presti ... predsa len motory maju defakto rovnake, na podvozky sa pri kombiku nikto nehra, interier ma sup hodne pohodlny, miesta je tam viac ako v passate ... co viac potrebujes ? ... nejaky pomyselny vyssi kredit auta z reichu (co by prave pri VW bolo hodne na smiech) ?
...
-
RATZINGER666
Darca
presne tak, superb mas omnoho pohodlnejsie a priestornejsie vozenie, tu je skoda rozmyslat nad niecim inym, pokial si teda nepotrpis na nejake premiove znacky, ako dnesna mladez 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
to premiove by som napisal skor ako "premiove" ... do segmentu premiovych sa totiz VW pozrel iba Phaetonom, a aj ten bol skor na smiech ako na uznanlive pokyvanie hlavou
...
-
RATZINGER666
Darca
nemyslel som tym zrovna vw, ale skor bmw, merkel apod., ak bude chciet nieco priestranne, komfortne a pohodlne a nebude vyzadovat premiovost, superb je za tie prachy vyborna volba...
phaeton, lol, veru, to bol krasny prepadak
phaeton, lol, veru, to bol krasny prepadak
-
Clean_Up
Professional
Vela ludí si myslí, že VW je viac ako Škoda aj keď neviem prečo, aký na to majú dôvod. 
Skoda, ze uz nemozem najst link na jeden clanok, kde sa pise prave o tom, ze Skoda postupne prebera zakaznikov VW a u VW su z toho nestastni 
Ja beriem vsetko z tohto koncernu ako jednu znacku, rozdiely tam snad velke nie su, ved interiery sa robia v podobnych fabrikach a motory su rovnake (az na HTP
), takze je to len o dizajne, priestore a cene.
//tak o tom HTP som nevedel, myslel som, ze ho vytvorili v Skodovke specialne pre ludi tuziacich po co najnizsej cene noveho auta.
Ja beriem vsetko z tohto koncernu ako jednu znacku, rozdiely tam snad velke nie su, ved interiery sa robia v podobnych fabrikach a motory su rovnake (az na HTP
//tak o tom HTP som nevedel, myslel som, ze ho vytvorili v Skodovke specialne pre ludi tuziacich po co najnizsej cene noveho auta.
-
RATZINGER666
Darca
presne viem, o ktorom clanku hovoris, skusim ho pohladat...
btw, HTP nema iba skoda, ma ho takisto aj VW a seat
btw, HTP nema iba skoda, ma ho takisto aj VW a seat
-
Clean_Up
Professional
Podla mňa má Škoda ovela viac použitelné vozy v rovnakej výbave a lepšej cene. Akurát, že VW má viac modelov.
a cim bol Phaeton na smiech? Ked prisiel do predaja, tak to bola plnohodnotna limuzina najvyssej triedy a bola porovnatelna s premiovkami v tomto segmente.nordkapp_pb napísal:to premiove by som napisal skor ako "premiove" ... do segmentu premiovych sa totiz VW pozrel iba Phaetonom, a aj ten bol skor na smiech ako na uznanlive pokyvanie hlavou![]()
...
-
RATZINGER666
Darca
adameeec: velmi rychlo, uz po prvom polroku sa zistilo, ze phaeton bude prepadak storocia s kvalitou a spracovanim priemerneho hjundaja, este 4 roky po planovanom skonceni predaja sa dopredavali posledne kusy, preto nevznikol ani ziadny jeho nastupca... kto ste v tom sedeli, viete, o com hovorim...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Phaeton bol premiovka iba na papieri ... a ako vieme, tak papier znesie vela
... bola to jedna obrovska tragedia, ale aspon doviedla VW k poznaniu, ze proste premiovu kvalitu priniest nevedia ( hoci koncom roka 2009 sa este objavovali spravy ze v 2011 ma prist nastupca - neviem z coho ho chcu vyvijat, ked P. sa predalo 6000 rocne
) ... spracovanie tak ako vravi ratzi na urovni hnújdaja, spolahlivost jak by dal, jazdny prejav ? skor niekde na urovni uskakanej nedoladenej nizzsej strednej, kde spotrebitel nejaku tu spatnu logiku prevodovky skusne, lebo je to za malo penazi ... motorovu a cenovu politiku uplne mimo misu netreba snad ani spominat
... VW v tom case strasne machrovalo s podvozkom a jeho komfortnym naladenim - priznat si ale, ze airmatic, alebo francuzsku klasiku nikdy nemali sancu prestat nechceli
... myslet si ze VW dokaze konkurovat tradicnym vyrobcom premioviek je ako myslet si ze fobia RS je sportove nacinie - ano niektori to takto beru, ale objektivne ide o stavanie vzdusnych zamkov
...
-
Clean_Up
Professional
Ja by som ešte skôr porovnal k tomu Passatu Variant, Oktávku kombi, ako Superb kombi. Superb je už flotila na ktorú Passat skrátka nemá.
Fantóm nieje pekný, ani na pohlad, ale zasa 5.0 TDI V10 ForMoušn zahreje pri srdci nejedného anti-dízlaka.
Ten hnusný červený interiér nestojí za nič, ale zasa na nastavovanie podvozku na displeji pipky letia.

»» Superb Combi je príliš dobrý a príliš prestížny na to, aby nosil logo Škody...Ludia z VW musia mať riadne komplexy!
Fantóm nieje pekný, ani na pohlad, ale zasa 5.0 TDI V10 ForMoušn zahreje pri srdci nejedného anti-dízlaka.
Ten hnusný červený interiér nestojí za nič, ale zasa na nastavovanie podvozku na displeji pipky letia.
»» Superb Combi je príliš dobrý a príliš prestížny na to, aby nosil logo Škody...Ludia z VW musia mať riadne komplexy!
no, za to, ze Phaeton ma predaje ake ma mozu jedine ceny. Ak VW chcel ist silou mocou do tejto triedy, mal tomu prisposobit aj ceny. Svojho casu boli vsak na urovni MERCEDESu a spol. a to uz z principu nemohli obhajit. V sucasnosti sa nato vraj da dostat 30% zlava z cennikovej ceny, ovsem auto uz je za zenitom. Take ceny mali byt na zaciatku + k tomu pripadne nejaka zlava.
-
Mateq
Medium Professional
http://ekonomika.etrend.sk/ekonomika-sl ... ynasa.html
Ukazuje, že VW (VW, nie koncern VW) na tom nie je až tak zle. Golf sa berie 3x menej ako Fabia, Passat skoro vôbec.
Ukazuje, že VW (VW, nie koncern VW) na tom nie je až tak zle. Golf sa berie 3x menej ako Fabia, Passat skoro vôbec.
-
Clean_Up
Professional
Nový VW Phaeton (facelift 2010)
Tak a je tu "nový" Fantóm. Čo Vy na to? Úspech, alebo opäť prepadák? 
Vyzera pekne, ale dolezita bude cena. Ak bude stat rovnako ako podobne modely od BMW, Mercedesu ci Lexusu, tak to asi zas bude prepadak 
-
Clean_Up
Professional
Tak, ako poznám VW, cena bude opäť prestrelená vzhladom na modely lepších značiek.
-
Fabo
Hardcore addict
Clean_Up maly OT, je to Phaeton, nie Phantom, a ma to svoj dovod
(rovnako Superb je Superb, nie Super B)
-
Clean_Up
Professional
Fabo » Skôr by som vravel, že sa to číta: Fejtn...A tým Fantómom som myslel to, že ja mu tým len tak svojsky "nadávam", že Fantóm! A neboj, nezmýlil som si ho z Rollsom.