To že ťa štve moralizovanie len o niečom svedčí, zrejme nie si s istými vecami uzrozumený a cítiš sa vinný
Mne hovoríš že sa to nedá čítať, skôr si prečítaj celú túto tému, myslíš že mne sa páči čítať tie vaše drízdy o nanútenom vlastenectve?
Veď od začiatku ste písali úplné voloviny, najprv že sa hymna bude spievať, potom keď ste zistili že nie, vadilo Vám že musia školy kúpiť vlajky za "drahé" peniaze, keď sa Mikolaj vyjadril, že založí nadáciu, ktorá školám dá peniaze na vlajky začali ste s akýmsi neprirodzeným nanucovaním vlastenectva, vraj ak je niekto v škole nútený pozerať sa na vlastnú vlajku dostane k nej odpor a podobné prepáč ale inak sa to nedá nazvať len srač.ami. Niekto mi tu dokonca tvrdil že na vysokých školách nemajú v učebniach štátne znaky. Opak je pravdou.
Nakoniec Vám začalo prekážať, že sa hymna bude hrať pričasto, no namiesto toho aby ste sa snažili zmeniť túto pasáž v zákone ste išli protestovať proti celému zákonu. To čo robíte je výplod chorého mozgu nemám čo by som k tomu viac dodal.
TO vy od začiatku témy meníte postoje ako ja ponožky. Všetko svedčí o tom, že ste manipulovaní.
Od začiatku témy som nevidel jeden skutočný fakt či argument, ktorý by vaše tvrdenia o škodlivosti tohto zákona potvrdil, len samé bláboly. Ani sami neviete prečo ale ste proti.