Vlastenecky zákon

Diskusie na politické témy...
eMPiko
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Vlastenecky zákon

Príspevok od používateľa eMPiko »

IvanSk napísal:K tej rovnosti musím prekopírovať jeden skvelý článok...
No vdaka bohu ze tu mame teba a tebe podobnych, ktory dokazu spoza pocitaca bez akehokolvek vzdelania v danej oblasti ozrejmit tym (zidmi??) zaslepenym biologom, ekonomom a historikom, ze robia svoju pracu zle a co konkretne by mali zmenit... Nehnevaj sa, ale chod studovat a potom tu pis posty o tom preco je systematika zoologie zla, dobre? Nie vsetko sa da vyriesit "selskym" rozumom a do vedy by sa miesat nemal uz vobec

edit// och pardon, zle som sa vyjadril ze bez vzdelania, citate predsa propa :sly:
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

Vzdelanie nehovorí nič o vzdelanosti. To že si prekopíroval pár internetových stránok a naučil sa pár poučiek z teba ešte nerobí vzdelanca.

Okrem toho ten článok som nepísal aj i keď s ním súhlasím.

A po tretie, odkiaľ vieš, že ja nemám teberovné vzdelanie?
Zrejme si o sebe veľa namýšľaš kamarát.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

hughito napísal:Proste rozlišujem rovnosť na nejakú elementárnu (nejaká sila, výška, vzdelanie) a vyššiu rovnosť, nemerateľnú, ktorá je rovnaká pre každého človeka na Zemi (samozrejme, to neplatí napr. pre nejakých vrahov či sexuálnych deviantov).
Toto je len vec nejakej viery, nie faktov.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

V podstate máš pravdu, lebo v praxi to tak celoplošne nefunguje, ale tam kde to funguje, je dobre.
Ja to beriem ako ideál, ktorého sa nikdy nevzdám, lebo som presvedčený o jeho správnosti.
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

IvanSk napísal:Vzdelanie nehovorí nič o vzdelanosti. To že si prekopíroval pár internetových stránok a naučil sa pár poučiek z teba ešte nerobí vzdelanca.

Okrem toho ten článok som nepísal aj i keď s ním súhlasím.

A po tretie, odkiaľ vieš, že ja nemám teberovné vzdelanie?
Zrejme si o sebe veľa namýšľaš kamarát.
Ja tu nehovorim o sebe - neviem ako si na to prisiel. Ja hovorim ze ty len tak z fleku odmietnes vedecke poznatky ludi (ani tu nehovorim o sebe), ktori ich ziskali po celozivotnom studiu a prehlbovani svojich znalosti v tom ktorom obore. :smt006
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

eMPiko

Tuším nedávno sa nejaký anglický vedec vyjadril že černosi v Afrike majú v priemere oveľa nižšie IQ ako priemerný európan / a schválil mu to ja nejaký černošský vedec/, tuším sa čísla pohybovali od 60 do 90 pričom v Európe je IQ 60 považované za istú zaostalosť.
Za takýto článok bol tuším vyhodený z práce. Takže o akých vedcoch a akých bádaniach sa to tu bavíme? Skutočné bádania nikoho nezaujímajú, svet je prehltený nevedeckými teóriami ba biológia sa nepíše podľa skutočností ale skrze pol. korektnosť, tak isto ako dejepis. Neviem prečo ťa niečo také prekvapuje či dokonca rozčuľuje. Pravda a skutočné vedecké závery sa do škôl ani do médií nedostanú.
To isté platí o veľkom sťahovaní národov. Vedecky je to nepreukázateľné a navyše čistý nezmysel.

Nás neučia vedci a ich výskumy, nás učia učitelia a knihy, ktoré sú neustále písané ne objednávku a píšu sa práve podľa prebiehajúceho režimu. Tento dnešný režim je tzv. humanistický, vraj demokratický a učí, že sme si všetci rovní. Nemôže predsa do knižiek písať, že to nieje pravda. To by sa sám pochoval.

To je všetko. To čo sa v mladosti naučíš akoby si v starobe našiel. Ja len dodám, to čo ti v mladosti natrepú v škole do hláv potom papagájuješ celý život. Niektorí nešťastníci celý život nezistia že škola je viac politickou inštitúciou ako vzdelávacím centrom. Keby bola škola vzdelávacím centom, bola by prístupná viacerým výkladom jednej a tej istej veci. Nenútila by žiakov učiť sa jedinú dnes akceptovanú pravdu, ktorá je akceptovaná tiež len z dôvodu že do našich predchodcov túto pravdu rovnako nahustili.

Kto ovláda školstvo, ovláda aj mysle.
Eruner
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eruner »

[quote="IvanSkZa takýto článok bol tuším vyhodený z práce. Takže o akých vedcoch a akých bádaniach sa to tu bavíme? Skutočné bádania nikoho nezaujímajú, svet je prehltený nevedeckými teóriami ba biológia sa nepíše podľa skutočností ale skrze pol. korektnosť, tak isto ako dejepis. [/quote]
Práve preto by sme sa tak nemali správať. Mali by sme sa poučiť a neodmietať výsledky tvrdej vedeckej práce, ak sa nezhodujú s naším presvedčeným.
hughito
Redeemer
Redeemer

Ivan s týmto čo si napísal súhlasím, ale čo sa týka toho IQ, tak sa mi zdá, že je to celkom známa vec (a dokázaná).
Je jasné, že nejaký černoch na púšti nemal ako rozvíjať nejaký intelekt a preto aj to menšie IQ, zato čo sa týka telesnej stavby a konštrukcie, môžeme černochom závidieť my.
No a úplne najvyššie IQ v priemere majú Japonci.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

IvanSk napísal:Tuším nedávno sa nejaký anglický vedec vyjadril že černosi v Afrike majú v priemere oveľa nižšie IQ ako priemerný európan / a schválil mu to ja nejaký černošský vedec/, tuším sa čísla pohybovali od 60 do 90 pričom v Európe je IQ 60 považované za istú zaostalosť.
Tym vedcom bol nositel nobelovej ceny James Watson
http://beo.sk/veda-a-technika/88-nosite ... nie-pravdy
3PO
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 3PO »

dufam, ze posledny krat a potom na smetisko dejin. http://www.sme.sk/c/5326897/vlastenecky ... prili.html
hughito
Redeemer
Redeemer

Dúfam aj ja. Už sa raz ukázalo, že je to blbosť, ale SNS jednoducho musí vykonávať nejakú aktivitu, lebo po nich ani pes neštekne.
Už aj tých posledných verných im preberajú kotlebovci.
Eruner
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eruner »

som si myslel, že predsa len sa znovu pokúsia ten zákon schváliť, neprekvapilo ma to
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Kto si neváži vlastný štát, nezaslúži si ho.

To je tak, rozdelenie bolo relatívne jednoduché, mladí nepoznajú cenu vlastného štátu ani vlastnej nezávyslosti.

Čo si človek sám nevybojuje ako keby ani nikdy nemal. K čomu človek nepriložil ruku a nepričuchol to si neváži. Pre Vás je štát samozrejmosťou, nepoznáte stav byť príveskom či nesvojprávnym, preto uvažujete ľahkovážne. Možno časom sa to zmení.

K tomu je vychovávaná celá ďalšia generácia vážiť si pivo, marišku, homosexualitu a Sulíka.

Len čo tí po Vás tým sa tieto veci tiež zunujú. Už to nebude "in". Pravda ak nejakí po Vás vôbec budú.
Dnes je v móde zbabelstvo a útek pred zodpovednosťou, útek pred rodinou.

Ja sám nie som ukážkovo zodpovedný ale to čo vidím okolo seba prekonáva aj mňa samého.

Som od Vás možno pár rokov starší ale rozdiely v hodnotách a výchove sú priepastné. Skoro ako medzi 15 ročným a 60-tnikom.

Čo poznám svojich rovestníkov platí to detto. Už tí o rok mladší sú niekedy úplne v inom svete.
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Nechaj už toho moralizovania, už sa to nedá čítať.
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

To že ťa štve moralizovanie len o niečom svedčí, zrejme nie si s istými vecami uzrozumený a cítiš sa vinný :D

Mne hovoríš že sa to nedá čítať, skôr si prečítaj celú túto tému, myslíš že mne sa páči čítať tie vaše drízdy o nanútenom vlastenectve?
Veď od začiatku ste písali úplné voloviny, najprv že sa hymna bude spievať, potom keď ste zistili že nie, vadilo Vám že musia školy kúpiť vlajky za "drahé" peniaze, keď sa Mikolaj vyjadril, že založí nadáciu, ktorá školám dá peniaze na vlajky začali ste s akýmsi neprirodzeným nanucovaním vlastenectva, vraj ak je niekto v škole nútený pozerať sa na vlastnú vlajku dostane k nej odpor a podobné prepáč ale inak sa to nedá nazvať len srač.ami. Niekto mi tu dokonca tvrdil že na vysokých školách nemajú v učebniach štátne znaky. Opak je pravdou.

Nakoniec Vám začalo prekážať, že sa hymna bude hrať pričasto, no namiesto toho aby ste sa snažili zmeniť túto pasáž v zákone ste išli protestovať proti celému zákonu. To čo robíte je výplod chorého mozgu nemám čo by som k tomu viac dodal.

TO vy od začiatku témy meníte postoje ako ja ponožky. Všetko svedčí o tom, že ste manipulovaní.

Od začiatku témy som nevidel jeden skutočný fakt či argument, ktorý by vaše tvrdenia o škodlivosti tohto zákona potvrdil, len samé bláboly. Ani sami neviete prečo ale ste proti.
3PO
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 3PO »

ak tvrdis ze na taku hlupost je dobre dat co i len korunu, a ze sa neda vyuzit lepsie tak nema velky zmysel davat ti uz hoc aky iny argument.
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Mohol by si mi vysvetliť koho oslovuješ slovom "Vy" a podobné tvoje vyjadrovania? Stále to tu delíš na seba a tých zvyšných a nehorázne tu moralizuješ aké je všetko a všetci strašné a zlé. Hádžeš všetkých do jedného vreca a spoločne nás zvyšných (pre teba zlých a zdegenerovaných) aj oslovuješ.
Niekomu možno vadí že by sa malo každý týždeň v pondelok na každej škole púštať hymna a v každej triede by mala byť vlajka, znak a preambula a neviem čo všetko tam bolo ešte. Odznelo tu veľa názorov ale ty stále zo všetkými diskutuješ na úrovni Vy a Ja.

Ja sa vinný za nič necítim, ty tu stále moralizuješ dookola... možno práve ty sa cítiš vinný :D
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa citizen »

Keby mi niekto prikazal spievat hymnu nasilu, tak oplujem a roztrham statnu vlajku ako nesuhlas.vlastenec ma byt clovek odseba
hughito
Redeemer
Redeemer

citizen napísal:Keby mi niekto prikazal spievat hymnu nasilu, tak oplujem a roztrham statnu vlajku ako nesuhlas.vlastenec ma byt clovek odseba
Ty si nedokážeš vážiť štát a jeho symboly, ničomu nechápeš a tvoje argumenty sú nezmyselné. Si jednoducho výplodom novej, zdegenerovano-sulíkovsko-fetáckej generácie.

Na hranicu s tebou !!!
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa citizen »

Ty si tiez fetak a este aj madar!!!
Napísať odpoveď