e-shop: www.sportsdirect.com
-
easton
Professional
- Kontaktovať používateľa:
e-shop: www.sportsdirect.com
caute,chcem si odtial kupim botasky stoja od 15-20 libier...neviem kolko budem platit postovne a kolko bude dph ,clo platit zrejme nebudem ked uk je v EU.
dakujem
dakujem
tema ohladom tohto tu uz je
http://www.hojko.com/najlepsie-internet ... 5-105.html
tam som toho dost popisal o tomto obchode
-
easton
Professional
chceknem tomeffisto napísal:tema ohladom tohto tu uz jehttp://www.hojko.com/najlepsie-internet ... 5-105.html
-
skriatok3333
Novice
Re: e-shop: www.sportsdirect.com
objednavam odtial pravidelne je to super seriozny obchod za super ceny"!!!!!
-
Hellboy248
Guru wannabe
ceny su tam super, ale postovne 20 libier
keby niekto odtial objednavate, dajte mi vediet, urcite si nieco objednam .)
Je to seriozny shop, nakupoval som od nich iba v kamennom obchode, ale maju velku siet predajni po celom UK, tazke neni sa coho bat.
tak isto pridám sa k objednávke tak SS potom
No chlapi takze som objednal odtial veci dosiel mi mail ze zaregistrovlai moju objednavku.
A potom na druhý deň došiel EMAIl že moja objednavka bola zrusená že nemajú veci na sklade a peniaze by mi mali vratit na ucet s5
Zdalo s ami podozrivé že z 30vecí na sklad nemajú ani jednu ale čo už ...(to bolo v piatok)
čakám cez weekend a peniaze na ucte stale niesu
Takže som im pisla maila z stažnostou a odpovedala mi automatická správa že s ami ozvú do 5dní lebo maju nával stazností ...
Tak som este googlil že ci nenajdme ich telefonne cislo a nasiel som forum nejakých anglicanov kde sa stazovali na tento shop (príspevky pomerne cerstvé) že maju problemi z reklamaciou atd. neni nanich telefonne cislo nikde ...no nik nepísal o podobnom probleme ktorom mám ja
na stranske sportsdirect.com som sa dočítal že tie peniaze su akokeby rezervované takže ich an ucte nevidiím (nevidím ani ziadne bohyby snimi ,proste ako keby tam neboli) no a že ak niekedy dlho trvá to vratenie penazi mam ist za bankou a ona zrusí tu rezerváciu ....
No a čo mam v banke povedať? alebo ako to urobiť?
btw. aj tka mi nejde dohlavy preco to zrusili ci skrž tu sopku co vybuchla alebo evcsinu vecí nemali an sklade, ale co soms a docital aj tu tak poslu balík aj keby mali uz len 2veci z objednávky , tak neviem fakt ,na email mi neodpovedali
A potom na druhý deň došiel EMAIl že moja objednavka bola zrusená že nemajú veci na sklade a peniaze by mi mali vratit na ucet s5
Zdalo s ami podozrivé že z 30vecí na sklad nemajú ani jednu ale čo už ...(to bolo v piatok)
čakám cez weekend a peniaze na ucte stale niesu
Takže som im pisla maila z stažnostou a odpovedala mi automatická správa že s ami ozvú do 5dní lebo maju nával stazností ...
Tak som este googlil že ci nenajdme ich telefonne cislo a nasiel som forum nejakých anglicanov kde sa stazovali na tento shop (príspevky pomerne cerstvé) že maju problemi z reklamaciou atd. neni nanich telefonne cislo nikde ...no nik nepísal o podobnom probleme ktorom mám ja
na stranske sportsdirect.com som sa dočítal že tie peniaze su akokeby rezervované takže ich an ucte nevidiím (nevidím ani ziadne bohyby snimi ,proste ako keby tam neboli) no a že ak niekedy dlho trvá to vratenie penazi mam ist za bankou a ona zrusí tu rezerváciu ....
No a čo mam v banke povedať? alebo ako to urobiť?
btw. aj tka mi nejde dohlavy preco to zrusili ci skrž tu sopku co vybuchla alebo evcsinu vecí nemali an sklade, ale co soms a docital aj tu tak poslu balík aj keby mali uz len 2veci z objednávky , tak neviem fakt ,na email mi neodpovedali
no kedže nelietaju lietadla je to dosť možne pochybujem že by to rozvážali cez pol sveta autom
-
Hellboy248
Guru wannabe
venty: ako maju veci z ciny prist do anglicka ked sa neleti? urcite chodia kamiony a nesu im to 
no to je tež možné ale preco mi neprisli peniaze na ucet este ?Hellboy248 napísal:venty: ako maju veci z ciny prist do anglicka ked sa neleti? urcite chodia kamiony a nesu im to
a žeby s aim tak rýchlo minuly zásoby? ked kamos objednaval v utorok a odoslali normalne a ja o 2-3dni neskor? či ? ale možno akorat cakali od činanov zasielku takze moze byť..
-
Fabo
Hardcore addict
Dzizas, a nenapadlo ta, ze cez vikend banky nerobia, a medz. bankovy prevod chvilu trva?
stale ziadne love
-
Romanko
Guru wannabe
Zdravim ludia, pokial by mal niekto o nieco zaujem mozte riesit cezomna... objednavm pravidelne odtial tym sposobom ze mam znameho v anglicku ktory mi to tam kupi nasledne posiela na slovensko
koľko by vychádzalo poštovné cez teba ?