Potrebujete poradit s kupou notebooku? Napiste sem

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
slavo120
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Potrebujete poradit s kupou notebooku? Napiste sem

Príspevok od používateľa slavo120 »

Dik za typ ;) ... vyzera zaujimavo ja som na alze nasiel este tento http://www.alza.sk/acer-aspire-5741g-43 ... 155937.htm akurat sa do tych 700eur zmesti a vykonovo je asi lepsi i ked neviem ako je na tom ta GT320M len zas ako su na tom s kvalitou Acer kedze som kde co pocul ale tak vraj sa to zlepsilo tak neviem nooo ........ tak ak niekto na nieco este narazi sem s tym :)
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Thommas »

neviem ja na tvojom mieste by som nedal na nahodu... asi by som bral to sony popripade ak vies priplatit tak http://www.alza.sk/sony-vaio-eb1s1e-wi-d157458.htm toto je uz lebsie

PS. slavo dikes :D
slavo120
Professional
Professional

A to az tak zle je Acer na tom s tou kvalitou ? taky je kazivy alebo ako ? :D ..ten druhy sony a acer co som tu dal ja maju podobne parametre a sony je o dost drahsie to az taky rozdiel v materialoch, kvalite??ci proste znacka draha ? :D
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

suhlasim s tomee(o)m (dobre som to vysklonoval?? :D ) sony je na tom momentalne lepsie co sa tyka prevedenia, acer vsadza na vykon ale este potrva kym si napravi zlu povest (aspon u mna)...u toho sony mi vadi jedine farba a 320GB hdd...
slavo120
Professional
Professional

Po pripade da sa ten sony niekde splasit aj lacnejsie? moc sa v tych internetovych obchodoch nevyznam, ma niekto lepsie ceny na notebooky ??....tie sony vaio su dost drahe jak tak divam acer sa da s podobnymi ci lepsimi parametrami zohnat lacnejsie len zas nechcel by som ho po mesiaci reklamovat tak neviem noo..mama ma acer aspire 3104WLMi na office internet aaa problemy s nim nema
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

slavo120 napísal:A to az tak zle je Acer na tom s tou kvalitou ? taky je kazivy alebo ako ? :D ..ten druhy sony a acer co som tu dal ja maju podobne parametre a sony je o dost drahsie to az taky rozdiel v materialoch, kvalite??ci proste znacka draha ? :D

Asi to samote ze je to ACER! Kaztit sa kazia dost, su a tom podobe ako HP a MSI. Sony je kvalita za optimalnu cenu. (aspon pre mna) a darmo tam daju lebsie HW ked je nekvalitne, kazi sa a rado sa prehrieva

Pigesko napísal:suhlasim s tomee(o)m (dobre som to vysklonoval?? :D ) sony je na tom momentalne lepsie co sa tyka prevedenia, acer vsadza na vykon ale este potrva kym si napravi zlu povest (aspon u mna)...u toho sony mi vadi jedine farba a 320GB hdd...

ja bezim na 160 Gb HDD, stahujem ako blazon a celkom mi to staci. A nepamatam sa na to kedy bolo Acer ko lebsie ako Sony.
PS: Dobre ale bez O :D
slavo120
Professional
Professional

Oki tak vdaka .. zatial to teda vidim asi na tento http://www.alza.sk/sony-vaio-eb1e1e-wi-d157457.htm alebo trochu pockam aa potom ten druhy sony zas tak strasne mi to nesuri takze trochu pockat mozem a potom sa o trochu viac buchnem po vrecku..ak by sa sa este nieco lepsie v danej cenovej kategorii naslo sem s tym na alze som niejak na nic uz nenatrafil ale mozno niekde inde sa da najst..po pripade ma napadlo zo zahranicia z UK alebo tak nebudu mat lepsie ceny, hry sa tak daju zohnat lacnejsie tak neviem ci aj notebooky :D
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

http://www.dunaj.sk/pocitace-pda/sony-v ... =srovnavac
http://www.obchodny-dom.sk/sony-vaio-vp ... =srovnavac

by najnakup.sk :D

//autoeditácia príspevku (18 Apr 2010, 11:47)
slavo120 napísal:po pripade ma napadlo zo zahranicia z UK alebo tak nebudu mat lepsie ceny, hry sa tak daju zohnat lacnejsie tak neviem ci aj notebooky :D
posla mna blbost. Ak tam kupis o 50 e lacnejsie to si priplatis a postovnom a aj keby sa to nahodou pokazilo zas to mas zleee. :nono:
slavo120
Professional
Professional

Tak na dunaj.sk je lepsia cena na ten notebook nez na alze...tak to chvilu pockam nech je to v mojom rozpocte mozne a potom zakupim ...dik za typ teda :)
Vigora100g
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigora100g »

Ahojte, potrebujem poradit pri kupe notebooku s cenou okolo 550eur +/- 50e

Notebook bude vyuzivany na internet, pisanie, obcas prehravanie hudby a sporadicky nejake video. Mal by mat bud 14" alebo 13.3" viac nie kvoli velkosti/vahe a menej nie kedze potom je LCD velmi maly a ma to byt notebook pre starsiu osobu.

Priblizne parametre:
- 13,3-14" LCD
- nizka vaha a kompaktne tvary
- OS win 7
- vykon postacujuci na jednoduchu kancelarsku pracu + internet po dobu 4 rokov

Co nie je podstatne:
- vydrz baterii
- CD-DVD
- kapacita HDD
- vykon (ale aspon taky aby notebook vydrzal drzat krok s internetom 4 roky)

Rozmyslal som nad Lenovo TP Edge, len neviem co si mam mysliet o tom CPU amd neo x2. Ja osobne teraz pouzivam MSI X400 (cca 400€) a uplne mi postacuje len kvalita spracovania je trosku nizka a neviem ci vydrzi vykonom tie 4 roky. Prosim poradte mi objektivne, alebo uz z vlastnych skusenosti kto mate priblizne nejaky taky NTB co hladam ja. Pekny den. :smt006
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

http://www.alza.sk/lenovo-ideapad-u350- ... 147951.htm 563.89E

popripadne

http://www.alza.sk/ibm-lenovo-thinkpad- ... 147228.htm 532.49
(ale sa lisi v mnohych veciach co si pisal vyssie
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

slavo120
Professional
Professional

A co tento MSI ?? http://www.notebook.sk/msi-cx620-015xsk ... 50494.html ...spadal by este do tych mojich 700eur
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ako som uz vyssie pisal. MSI, HP a ACER su :!: :!: NAJKAZIVEJSIE :!: :!: notebooky. Hladajte radsej vsetky osatne znacky. Ja osobne mam najradsej SOny Vaio a Asus.

slavo120: len tak pre zaujimavost si pozri foto klavesnice Sony a MSI. Vidis daky rozdiel? Ktore by si si vybral?
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Asus je na takej istej urovni kazivosti ako HP, MSI.. takze neviem preco by malo byt MSI alebo HP zle... sam mam MSI poznam asi 8ludi co maju MSI a zatial ani jeden book nebol na reklamacke.. aj tak je to len vsetko o tom ako sa vydari.. napr. bratranec ma 5 rokov acer a je stale ako novy v tej dobe dal zan viacej ako 1 500€ a ide bezproblemov.. vsetko je to otom ako sa vydari aj Sony sa pokazi.. len ta kazivost je v mensej miere ako u tychto znaciek.. mam kamosa ktory mal sony sice to bol firemny book ale tiez sa mu za 3 mesiace pokazil.. takze kazdy book sa moze pokazit bez ohladu nato ci je to Lenovo alebo Acer..

btw// k tomu MSI ked nieco od MSI tak odporucam jedine G series.. nieco taketo: http://www.alza.sk/msi-gt628-636xcz-d153393.htm ma vykonnejsiu grafiku ako to sony aj to msi ktore si dal ty..
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Suffel napísal:bratranec ma 5 rokov acer a je stale ako novy v tej dobe dal zan viacej ako 1 500€ a ide bezproblemov..

prave si si to povedal. Dal zan 1500e. tie sa nekazia. s lacnejsimi notasmi u tych znaciek je to len o stasti. 75% sa z nich pokazi (vid ostatne fora) a nikto ich neradi, hlavne nie HP cka
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

prave si si to povedal. Dal zan 1500e. tie sa nekazia. s lacnejsimi notasmi u tych znaciek je to len o stasti. 75% sa z nich pokazi (vid ostatne fora) a nikto ich neradi, hlavne nie HP cka
A to si kde prisiel na to cislo ,ze 75%. Ked sa tym ohanas tak to niecim podloz.
rob40
Novice
Novice

Príspevok od používateľa rob40 »

Prosím poradíte mi nejaký dobrý všestranný hlavne spolahlivý notebook na prácu a prípadne nové hry.
Ďakujem.
Super procesor, grafika a výkon.
cena okolo 1000€
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

BiGTomEE napísal:prave si si to povedal. Dal zan 1500e. tie sa nekazia. s lacnejsimi notasmi u tych znaciek je to len o stasti. 75% sa z nich pokazi (vid ostatne fora) a nikto ich neradi, hlavne nie HP cka
no vies lenze vtedy boli ine ceny bookov ako su dnes.. a ked chcel aby v tej dobe si natom zahral nejaku Mafiu a NFS tak musel dat tolko za ten book.. a inak vyvoj acerov je uz uplne niekde inde ako kedysi a dnes konkuruju aj hp-ckam, len maju dost zlu minulost takze vela ludi ich povazuju za zlu znacku a srot aj ked ich nikdy nemali.. mam doma acer za 400€ a ide stale.. nemal som s nim nikdy ziaden problem.. vsetko to je len otom ako sa vydari.. a to ze 75% bookov sa pokazi je dobra blbost pozri si tento test: http://extranotebook.cnews.cz/notebooky ... e?page=0,3 ... a u HP-cok tu najvecsiu cas reklamovanych bookov tvoria hlavne paviliony..
oesterreich
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa oesterreich »

Zdravim Vas,
ak mate niekto skusenost, alebo dobru radu pre nasledovne poziadavky:

- bez OS
- matny display
- linux friendly (ovladace...)