Notebook Thosiba Satellite A300 - 15J
Notebook Thosiba Satellite A300 - 15J
Ahojte mam tento notebook mam ho uz asi okolo 2 roky, cely cas isiel super, obcas si ho beriem do skoly, 1x sa ked som si vsimol nieco divne bolo v skole ked som ho isiel zapnut a nic sa nedialo stlacal som tlacitko a nic cca po minute som este raz stlacil tlacitko a zapol sa, na druhy den (doma) ked som ho isiel zapnut tak nic nesiel zase zapnut a odvtedy nejde (ako keby bol uplne DEAD)
ani ked ho dam na nabijanie nereaguje nic ani sa nerozsietia kontrolky ze je na nabijani. Chcel som sa len spytat v com je asi problem (ci je doska dead alebo v com moze byt problem), (vsimol som si ze ked som hral GTA IV a take narocnejsie hry po hodine hrania sa zacal dost prehrievat
teplotu neviem
) - mohlo to sposobit aj to prehrievanie ? 
-
IceHammer
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Notebook Thosiba Satellite A300 - 15J
Ak notebook nereaguje na nic tak bohuzial asi dosluzil.
-
vikko78
Medium Professional
každým prehrievaním každej komponentu v pc (ntb) znižuješ jeho životnosť..ak by ti odišiel cpu, tak aspoň bude reagovať na nabíjanie, ak mb, tak to isté, ak ramky, tak ti bude pípať, ak gpu, tak sa ti aspoň rozvrtia ventilátory....a takto by som to tipoval na zdroj.
dnes som skusal ho otvorit a popritlacat ramku a ostatne veci (niesom moc skuseny) a nic neslo isiel som k doktorovi a ked som prisiel zmontoval som to a vlozil baterku a dal som na nabijanie a naskocili kontrolky zapal som a zrazu naskocil nechapem tomu ? kde bola chyba ? moze sa to stat este raz ? vobec tomu nechapem co sa mohlo stat 
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
obcas sa stava aj taketo... PC alebo NTB sa ukazuje ako mrtvy pritom niekedy staci aj to, aby bol rozobray a o 20 min znova zlozeny... no zda sa to nezmysel ale ak by sa to aj mne zoparkrat estalo tak neuverim
Diki vsetkym za pomoc
Vela stastia