Lož USA o ich pristátí na mesiaci
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Lož USA o ich pristátí na mesiaci
teraz som dopozeral Mythbusters a mali cely diel o konspiracii pristatia na mesiaci videl to niekto? pretoze vsetky "dokazy" konspiratikov boli vyvratene
Všetci tí Konšpirátori žijú v púšti s mačkami sami v karavanoch , pre mňa sú to blázni ... Sú smiešne tie ich argumenty , pretože boli už mnoho násobne vyvrátené.
No počkajte, len sem príde expert krija, ten vám už ukáže pravdu !
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tiez som podvecer videl Mythbusters na Discovery a myslim, ze ich argumentacia a testy na vyvratenie konspiracnych teorii bola dokonale vyvratena. Kto to videl, tak musi uznat, ze to bolo dobre spracovane. Avsak test s laserom a odrazom z mesiaca sa mi zdal trochu divny a o nicom takom som nevedel, ale aj tak. Velmi dobra cast.
Neviem či to tu už bolo a nechce sa mi pozerať 10 tém dozadu tak ak to bolo zmažte to.
http://mustwatch.hztz.cz/film/a-funny-t ... -the-moon/
Mne pri tomto stačí, že Armstrong po návrate vyhlasoval vraj na mesiaci neboli schopní zazrieť žiadnu hviezdu. Kto tomu verí musí byť minimálne kretén.
Mne pri tomto stačí, že Armstrong po návrate vyhlasoval vraj na mesiaci neboli schopní zazrieť žiadnu hviezdu. Kto tomu verí musí byť minimálne kretén.
Ja som nevidel Mythbusters ale videl som 50 minútový program na ČT a tam to všetko vyvrátili.A boli len niekde na púšti na Zemi a taktiež foťáky ktoré vtedy mali nedokázali zachytiť hviezdy.Ak by tieto konšpirácie boli aspoň z 0,1% pravdivé nemyslíte žeby medzi prvými kto by spochybňoval ich pristátie na Mesiaci bol ZSSR?
skuki takže ty chceš tvrdiť, že z povrchu mesiaca s takou riedkou atmosférou na základe ktorej niektorí vedci uvádzajú že mesiac žiadnu atmosféru nemá, nie sú voľným okom pozorovateľné hviezdy?
Voľným okom netvrdím , napísal som fotoaparát vtedajšej doby ich nedokázal zachytiť.A voľným okom to ti môžu povedať len astronauti ktorý boli na mesiaci...A nejde o atmosféru ide o to ako mesiac odráža od svojho povrchu slnečné lúče ... Tie konšpirácie sú smiešne ...
som si to tak zbezne preletel... teda jednu vec som si tu nevsimol.. ako by podla konspiratotov dotiahli niekolko desiatok kilogramov vzoriek z povrchu... a pre istotu este oblafli cely svet (cast vzoriek dostalo aj ceskoslovensko)
Existuje mnozstvo dokazov aj od tretej strany, ze tam Americania boli:
Skoro 400kg horniny, ktora sedi s tou horninou, ktoru sem dovlacili Sovieti pri ich programe (Luna sa tusim volal).
Fotografie pristavacich modulov a odtlackov stop astronautov z vesmiru (Lunar Reconnaissance Orbiter - sice ho vyslala NASA, ale vysledky dostava nejake vedecke pracovisko).
Retroreflektory, resp. tie zalezitosti, co vysielaju lasery na zem, pricom ich udaje spracuvavaju desiatky vedeckych pracovist.
3D mapa povrchu mesiaca, zhotovena japonskym vesmirnym programom, pricom miesta pristatia maju podobnu topografiu, ako tie vyfotene posadkami Apolla.
A napokon uplne zjavne - desiatky, ak nie stovky observatorii sledovali (a pozorne) let jednotlivych misii Apollo na Mesiac aj spat.
Este k tym fotografiam bez hviezd, zhotovili aj seriu ultrafialovych fotografii s dlhou uzavierkou, kde hviezdy vidiet je.
Skoro 400kg horniny, ktora sedi s tou horninou, ktoru sem dovlacili Sovieti pri ich programe (Luna sa tusim volal).
Fotografie pristavacich modulov a odtlackov stop astronautov z vesmiru (Lunar Reconnaissance Orbiter - sice ho vyslala NASA, ale vysledky dostava nejake vedecke pracovisko).
Retroreflektory, resp. tie zalezitosti, co vysielaju lasery na zem, pricom ich udaje spracuvavaju desiatky vedeckych pracovist.
3D mapa povrchu mesiaca, zhotovena japonskym vesmirnym programom, pricom miesta pristatia maju podobnu topografiu, ako tie vyfotene posadkami Apolla.
A napokon uplne zjavne - desiatky, ak nie stovky observatorii sledovali (a pozorne) let jednotlivych misii Apollo na Mesiac aj spat.
Este k tym fotografiam bez hviezd, zhotovili aj seriu ultrafialovych fotografii s dlhou uzavierkou, kde hviezdy vidiet je.
empiko ja som fakt zvedavy na tie "argumenty"
ja sa na nich neskutocne zabavam. a mas pravdu program sa volal Luna a ak si dobre pamatam tak tri sondy doniesli vzorky. (niekolko stoviek gramov) a americania si ich so sovietmi dokonca vymenili (amici dali svoje z Apolla a sovieti z Luny)
Tak tak, tam neišlo o volné oko, ale o fotografovanie. Tento argument konšpirátorov bol vyvrátený.IvanSk napísal:skuki takže ty chceš tvrdiť, že z povrchu mesiaca s takou riedkou atmosférou na základe ktorej niektorí vedci uvádzajú že mesiac žiadnu atmosféru nemá, nie sú voľným okom pozorovateľné hviezdy?
jedna vec je 9/11 kde to ze je to prinajmensom mierne nejasne uznava uz snad kazdy, ale toto je hlupost.. tiez som nad tym spekuloval a pocul som vela argumentov proti ale povedal by som ze tie odrazace a najma necinnost ZSSR je dostacujuca.. okrem toho nie som si isty ale myslim ze cast modulu ostava na mesiaci tak isto aj vlajka a to by sa bolo predsa prevalilo keby tam tieto veci neboli..
na druhej strane neviem ako sa im podarilo preletiet cez Van Allenove pasy radiacie, ktore su udajne dost silne aby vazne poskodili organizmu a na dostatocne odtienenie by potrebovali olovene tienenie (mali len tenky hlinik).. samotny objavitel Van Allen udajne tvrdil ze sa to prezit neda.. k tomu ale je zname len tolko (myslim ze to pochadza z NASA) ze tade leteli dostatocne rychlo (kratko boli vystaveny ziareniu).. mimochodom niekde som cital ze u byvalych astronautov Apolla sa castejsie vyskytovala rakovina
na druhej strane neviem ako sa im podarilo preletiet cez Van Allenove pasy radiacie, ktore su udajne dost silne aby vazne poskodili organizmu a na dostatocne odtienenie by potrebovali olovene tienenie (mali len tenky hlinik).. samotny objavitel Van Allen udajne tvrdil ze sa to prezit neda.. k tomu ale je zname len tolko (myslim ze to pochadza z NASA) ze tade leteli dostatocne rychlo (kratko boli vystaveny ziareniu).. mimochodom niekde som cital ze u byvalych astronautov Apolla sa castejsie vyskytovala rakovina
skuki napísal:Voľným okom netvrdím , napísal som fotoaparát vtedajšej doby ich nedokázal zachytiť.A voľným okom to ti môžu povedať len astronauti ktorý boli na mesiaci...A nejde o atmosféru ide o to ako mesiac odráža od svojho povrchu slnečné lúče ... Tie konšpirácie sú smiešne ...
Bohužiaľ opäť ste milí zlatí mimo ARMSTRONG VO SVOJOM PREHLÁSENÍ PO PRÍCHODE SÁM TVRDIL, ŽE ŽIADNE HVIEDZY Z POVRCHU MESIACA NEBOLO MOŽNÉ OKOM POZOROVAŤ!!!!
tu to tvrdí - 27 minúta
ved hned v tej minute je jedna obrovsky chyba. ked Collins tvrdi ,ze videl hviezdy ,vo svojej knizke . kedy stal Michael Collins na povrchu Mesiaca ??? Odpoved NIKDY, bol totiz na orbite Mesiaca pocas toho co sa Aldrin a Armstrong prechadzali po Mesiaci.-takze to nikdy nemohol vo svojej knizke tvrdit aspon nie tak ako je to v "dokumente" Cisty FAIL konspiratorov dokonca vo vlastnom filme
vravim, ze hlupost konspiratorov ma neskutocne bavi.
edit:// inak v 27 minute +- 2 minuty vidno presne to co konspiratori robia. Z Amstronga skocia na Collinsa este s "argumentom" , ze mu vynechava pamat, prejdu samovolne bez logiky z jedneho tvrdenia na druhe ako keby tam existovala suvislost. ci je z Mesiaca mozno volnym okom vidiet hviezdy a ako tak to neviem. ale skus jednoduchy experiment. vezmi si slnecne okuliare (piezor skafandra bol zo skla co pohlcuje urcite vlnove dlzky a zoslabuje svetlo kvoli bezpecnosti) zasviet si do oci halogenom (povrch mesiaca) a pozri sa na oblohu... povedz mi co uvidis. samozrejme prirovnanie je len velmo hrube
vravim, ze hlupost konspiratorov ma neskutocne bavi.
edit:// inak v 27 minute +- 2 minuty vidno presne to co konspiratori robia. Z Amstronga skocia na Collinsa este s "argumentom" , ze mu vynechava pamat, prejdu samovolne bez logiky z jedneho tvrdenia na druhe ako keby tam existovala suvislost. ci je z Mesiaca mozno volnym okom vidiet hviezdy a ako tak to neviem. ale skus jednoduchy experiment. vezmi si slnecne okuliare (piezor skafandra bol zo skla co pohlcuje urcite vlnove dlzky a zoslabuje svetlo kvoli bezpecnosti) zasviet si do oci halogenom (povrch mesiaca) a pozri sa na oblohu... povedz mi co uvidis. samozrejme prirovnanie je len velmo hrube
A čo tým chceš povedať?Aký je to dôkaz o tom že tam neboli?Bol si na mesiaci že vieš či uvidíš voľným okom hviezdy alebo nie?No voľným nie ale cez priehľad skafandra.A ako som už napísal Mesiac odráža slnečné lúče čo si myslím že znemožňuje tie hviezdy vidieť...Dáš nejaký poriadny argument?Alebo stále tie isté dookola?IvanSk napísal:
> do kozmu sa kedysi vyslala družica > ľudia zistili, že to funguje > vysielajú ich tam dodnes, stále kvalitnejšie, majú viac funkcií
> človek obletel Zem > ľudia zistili, že sa to dá > technológie sa zdokonaľovali, teraz tam žijú kozmonauti na vesmírnych staniciach, zbohatlíci lietajú do kozmu na dovolenky
> človek pristál na Mesiaci > ľudia zistili, že sa to dá > technológie za tých pár desaťročí pokročili tak WTF? žiadne stanice na Mesiaci, dovolenky, výskumné expedície....
btw konšpiračné teórie beriem s rezervou a vlastne sa o ne ani nezaujímam, ale vyššie uvedené skutočnosti sú vcelku nelogické pokiaľ to IŠLO už v tom čase. Myslím si, že čo sa kozmu a nášho blízkeho vesmírneho okolia týka, veda pokročila za tie roky veľmi dopredu a v tomto smere žiadne ďaľšie pokroky? hm, no neviem...
> človek obletel Zem > ľudia zistili, že sa to dá > technológie sa zdokonaľovali, teraz tam žijú kozmonauti na vesmírnych staniciach, zbohatlíci lietajú do kozmu na dovolenky
> človek pristál na Mesiaci > ľudia zistili, že sa to dá > technológie za tých pár desaťročí pokročili tak WTF? žiadne stanice na Mesiaci, dovolenky, výskumné expedície....
btw konšpiračné teórie beriem s rezervou a vlastne sa o ne ani nezaujímam, ale vyššie uvedené skutočnosti sú vcelku nelogické pokiaľ to IŠLO už v tom čase. Myslím si, že čo sa kozmu a nášho blízkeho vesmírneho okolia týka, veda pokročila za tie roky veľmi dopredu a v tomto smere žiadne ďaľšie pokroky? hm, no neviem...
A načo? Čo je také zaujímavé na Mesiaci?Život tam nikdy nebude možný a čo by tam skúmali?Zbytočne vyhodené miliardy na niečo čo je neefektívne ...
suhlas so skuki.. to ze nie su ziadne zariadenia na Mesiaci znamena len tolko ze by to bola hlupost.. pokusy ktore sa robia v beztiazovom stave sa robia na ISS na mesiaci pre ludi naozaj nic zaujimave nie je.. a turizmus bude musiet najprv smerovat na nasu orbitu ako na Mesiac
-
Sagittarius
Guru
<IRONY>Neviem, že ešte niekoho, že prečo sú dôkazy z tretej strany, prečo na to Sovietsky zväz neprišiel...atď., atď. A je to také jednoduché -> Židia</IRONY>