LOST

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Tino-artS
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: LOST

Príspevok od používateľa Tino-artS »

To, prečo Locke hodil Desmonda do studne je predca úplne jasné. Widmore jasne povedal, že Desmond je jediný človek, ktorý odolá elektromagnetickému výboju, ergo Widmore môže Desmonda využiť. (neviem presne k čomu, ale práve preto ho aj uniesol).... Falošný Locke to vedel, a je už niekolko epizód dozadu jasné, že chcel Widmorovi zabrániť, a práve preto sa potreboval "zbaviť" Desmonda, resp. odtrhnúť ho od Widmora.

No netuším, prečo Desmond prešiel Locka v alt. línií autom. Pomsta je blbosť, studňa sa stala až po výbuchu vodíkovej bomby, takže to je vylúčené. Moja teória je taká, že kedže Desmond už vie, alebo aspoň tuší že existoval nejaký minulý život (viď., situácia s Penny a Charliem) tak potreboval Lockea zraniť, tj. dostať ho do nemocnice - za Jackom, ... a zrejme preto, aby si spomenul.

:) sú to ale len moje dohady, a realitu uvidíme až v ďalších epizódach. Lost je jednoznačne najnapínavejší seriál aký som kedy videl.
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Alebo to je proste to co pred tym. Desmond vie o svojej alternativnej realite.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Tino-artS napísal:tak potreboval Lockea zraniť, tj. dostať ho do nemocnice - za Jackom, ... a zrejme preto, aby si spomenul.
nebuď smiešny, prosím ťa.. :D akurát by riskoval smrť vozičkara tým, že ho v plnej rychlosti naberie autom len kvôli tomu, aby ak to "nahodou" prežije si mohol na niečo v nemocnici spomenuť
Tino-artS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Tino-artS »

ODB: a máš lepšiu teóriu? Pomstu rovno vylúč, to je blbosť, stalo sa to neskôr. A inak nemal Des s Lockeom nič spoločné.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

pomstu som už vylúčil, ešte na predošlej strane :) a teóriu o tom prečo to spravil zatiaľ nemám..
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

aktualna cast: :smt081
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

Absolutne neviem čomu a komu veriť. Taký guláš mám teraz z toho, že to ani neni možné. Táto aktuálna časť bola skvelá, podľa mňa najlepšia z tejto série, aj keď mne dala viac otázok ako odpovedí. :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Veru tak, tiez v tom mam gulas a vobec teraz nechapem o co ide. Dojemne bolo, ako skoncil Sun a Jin, ale napriklad o Lapidusa sa nikto nezaujimal. Myslim, ze s nimi aj Sawyerom sa uz asi mozeme rozlucit, skor by ma vsak zaujimalo co myslel Lock tym, ze ide dokoncit co zacal, ze ci ide teraz po Widmorovi alebo co. Napokon keby chcel, tak ich Lock zabije vsetkych uz v lietadle a netlaci ich do ponorky, ci??? A co Claire, tu preco nechal zit???
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:...co myslel Lock tym, ze ide dokoncit co zacal...
osobne si myslím, že chce doraziť všetkých čo boli v tej ponorke, ale neviem či to tak bude, neviem prečo ich nezničil v tom lietadle, ale zas keby ich nechcel zabiť tak im nedá do ponorky bombu..
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

On si podla mna mysli ze v ponorke su vsetci mrtvi, a za dokoncenim toho co zacal vidi zabitie posledneho Desmoda, ale neviem ze ci ho on moze zabit... tak mozno na to pouzije tu strapatu blondynku :)

Inac ten Pilot je mrtvy, lebo cast som uz zmazal a neviem teraz...

Sun a Jin, dost emotivny koniec, ale nemal chybu... nechcel som tym povedat ze som ze su mrtvi! :) Jin bol mojou oblubenou postavou...

Ak by bola pravda ze vsetci na ponorke su mrtvi a aj Desmod uz nie je medzi zivymi, tak vydedukoval som si to ze Lock moze odist z ostrova, nie je tu nikto kto by mohlo nahradit Jacoba, tak ho uz nic nedrzi na ostrove a moze ist papa...

Ku tomu kto bude podla mna nastupcom Jacoba, tak James... (mozme aj povedat ze rovnake mena :) ) pretoze prisiel o svoju holku, doma ho nic necaka, zase naopak taky Jack bude podla mna s KAte, ale tomu by som velke nadeje nedaval...
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

keby nechal tu bombu v lietadle, tak by odtial mohli preca vsetci ujst... ale ked si v ponorke pod hladinou tak nemas kde ujst... Lock hral asi na istotu

mna ale viac zaujima preco v poslednych castiach stale davaju doraz na to ze Kate nieje na tom zozname (je vyskrtnuta)... mozno Jacob-ov žolik?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Podla mna zas Lock nemohol ich znicit v lietadle, lebo v lietadle by s nimi musel by aj on a tak takto mal zaruku, ze nemusi on nastupit a pekne pod vodou ich to znici..I ked samemu mi to je nejastne, ale isto kazdy si spravi svoj nazor..
Bude to este zaujimave..Scena Jin vs. Sun bola fakt po dlhej dobe kvalitne dojemna..
Som zvedavy, co ma mat Jack s Desmondom..To bude tipujem v tychto dvoch castiach poslednych to, co sa doriesi a preco bude Desmond taky dolezity..A kde vsakru je Widmore skryty, ked ho este lock nezadrbal..

Prislo mi inak hned cudne, ked isli na tu ponorku dovnutra, ze preco tam proste nevletel Lock, ked aj tak by sa mu nic nestalo :)
Paci sa mi, ze serial dava na istotu a stale clovek nema ponatia ako to skonci, i ked su 2 casti dokonca :P
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

vidno, ze necitate spojlery :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Nie kazdy si chce dokazit dopredu tu radost z novej casti, ked uz vie priblizne o co tam pojde ;)
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Presne tak, vôbec ma nezaujíma čo sa píše v spojleroch, ani inde na fórach. Všelijaké teórie si viem vymysleť aj vo vlastnej hlave. Samozrejme, že nie vždy všetko pochopím, ale to je na tom to, čo ma najviac baví ;)
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Retne napísal:On si podla mna mysli ze v ponorke su vsetci mrtvi, a za dokoncenim toho co zacal vidi zabitie posledneho Desmoda, ale neviem ze ci ho on moze zabit... tak mozno na to pouzije tu strapatu blondynku :)
hej.. hlavna vec, že ako sa na konci pozeral na more a rozpraval sa pritom s Claire, tak sam vravel, že v ponorke nezomreli všetci a preto ten zvyšok musi zabiť. Desmonda môže zabiť kedy len chce, keďže nie je kandidat. Desmond bude mať ale nejaku schopnosť zastaviť ho, inak by ho Charles nepotreboval.
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Corn Flake »

Som sa včera nudil tak som si pustil Lost na AXN (Pondelok 22:00) ale ten dabing.... des a hrúza, des a hrúza.... :( :( :(
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tak ako predposledna cast? Wow..Uplne necakane, tam hodili ten dej..Ale uz aspon vieme, skade vzisiel Black Smoke..
Bohuzial si neviem predstavit poslednu cast..Je toho dost na ukazanie a ukoncenie serialu, takze good luck lost..cakam ako ma ohuris :)
Lorennn
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Lorennn »

Ešte budú 2 časti. Jedna klasická (budúcu stredu) a jedna 2,5-hodinová (posledná, budúcu Nedelu).

btw., Across the Sea asi najlepšia časť LOST vôbec. :)
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Mna to moc neohurilo, ich vysvetlenie veci, ktore doteraz proste boli tak, lebo to je fakt, vysvetlili inymi nevysvetlitelnymi vecami, ktore su rovnako proste len fakt.
Napísať odpoveď