počujte, na začiatku datadiscu Procitnutý máte to prímanie nových členov za strážcov a zomrela mi tam tá ženská. čo mám spraviť aby nezomrela?
Dragon Age: Origins
-
maggio1221
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dragon Age: Origins
počujte, na začiatku datadiscu Procitnutý máte to prímanie nových členov za strážcov a zomrela mi tam tá ženská. čo mám spraviť aby nezomrela?
maggio1221 - chcem ta poprosit, ked uz silou mocou chces riesit pribehove zalezitosti, riadne ich oznac ako spoiler a zaroven sprav text tazsie citatelnym, nech hned nepokazis zazitok tym, co tu hru este nehrali. Dakujem 
-
maggio1221
Light Expert
pardon, ale ono to je v podstate na začiatku a nijak ti to nezmeni nič, no tak teda
SPOILER
No tak prišiel som na to po kratkom pátraní na youtube, že Mhairi nijak nezachránite nech budete robiť čokolvek.
Koniec spoileru
A inak sa to nachádza hneď na začiatku hry, tak dúfam, že som nikomu nič nepokazil.
No tak prišiel som na to po kratkom pátraní na youtube, že Mhairi nijak nezachránite nech budete robiť čokolvek.
A inak sa to nachádza hneď na začiatku hry, tak dúfam, že som nikomu nič nepokazil.
Taky dotaz - podarilo sa niekomu v datadisku vyriesit quest Stopa lasky? Lebo okrem zdrapu papiera s hadankou, som na nic dalsie nenatrafil.
Ja musím trochu zmierniť moju kritiku na túto hru. Dal som jej ešte ďalšiu šancu a musím priznať, že aj napriek všetkým tým
, čo som uvádzal hore, má celkom návykovú hrateľnosť. Dokonca aj textov a opisov je tam viac, než som si najprv všimol (v tom kódexe je toho rozpísané spústa). Dúfam, že pre prípdané ďalšie podobné hry tvorcovia vypilujú zvyšné chyby a hlavne tomu celému dodajú trochu lepšiu atmosféru, potom to už len bude pecka.
maggio1221 - SPOJLER
Tú ženskú nijako nezachrániš, proste zomrie, lebo to tak tvorcovia naplánovali.
//sorry, nevšimol som si, že si už na to prišiel
maggio1221 - SPOJLER
Tú ženskú nijako nezachrániš, proste zomrie, lebo to tak tvorcovia naplánovali.
//sorry, nevšimol som si, že si už na to prišiel
-
Full-Blown
Novice
Nazad chlapi...Mam mensi problem. Uz mam na svojej strane elfov, trpaslikov aj templarov...Ale jedna uloha ku ktorej som sa teraz vratil a uplne na nu zabudol a to je ozivienie Earla Aemona ci jak sa vola. Neviem kde mam hladat tu urnu a ten brat genitivi namna zautocil a umrel. Neviete mi niekto nejako poradit? dik 
Zautocil na teba, lebo si liezol niekam kam si nemal. Po likvidacii toho spinavca si sa zrejme vykaslal na pokracovanie tadial, zeby na teba nevyskocil aj jeho otec, syn a duch svaty?
Len ten pribytok poriadne preskumaj pre dalsiu indiciu.
Chlapi aká je to hra v porovnaní s Oblivion? Kurňa to je jediné RPG čo som hral a bojím sa, že to nastavilo latku tak vysoko, že ju už nič nepreskočí...
Oplatí sa toto kúpiť origo?
Oplatí sa toto kúpiť origo?
-
aviceN
Guru
Jedine RPG, ktore som dohral do konca (Mass effecty nepocitam) urcite treba zahrat :)ci uz si to kupis alebo stiahnes...je to uz len a len na tebe 
mam taky mensi dotaz myslite ze mi to pojde na win xp sp 3 amd 2800+ 1 jadrak 1gb ram geforce 6600 256mb? oplati sa mi to tahat?
Tahat? Rozhodne neoplati.
čaute to by som sa chcel spytať či ma Dragon Age multiplayer? To som počul, že nema...
Sluch mas vporiadku 
Je to bomba! Možno troška ťažke ale nevadi. mam 5lvl
Začal som s Mágom.. paráda len odporúčam.
//autoeditácia príspevku (23 Jún 2010, 12:14)
čaute potreboval by som poradiť. Som na hrade v Rudoskalí. A teraz mám ísť na nádvorie, ale tam je tolko nepriatelov, že ma za munutu dajú... V návode je napisane, že mam otvoriť branu a pridu posili, ale za branou nikto nieje... viete mi poradiť?? ďakujem
//autoeditácia príspevku (23 Jún 2010, 12:14)
čaute potreboval by som poradiť. Som na hrade v Rudoskalí. A teraz mám ísť na nádvorie, ale tam je tolko nepriatelov, že ma za munutu dajú... V návode je napisane, že mam otvoriť branu a pridu posili, ale za branou nikto nieje... viete mi poradiť?? ďakujem
-
Andr3w
Light Professional
no ja musim napisat ze som lepsie RPG este nehral, obdivujem ludi od bioware ako to mohli dat vsetko dokopy, dabing, postavy, pribeh a vela inych veci, najprv mi vadilo ze musim ovladat viacero postav ale potom som zistil ze je to vcelku fajn a popripade ich ani ovladat netreba ked sa im navoli co maju kedy robit sami.
jednoznacne najlepsie RPG kde ide konecne o kusok vacsi zmysel hrania a nie len o to ziskat si najlepsi equip ci dosiahnut max lvl.
jedine co ma hneva je to ze to nemam original to ale zmenim hned na vyplatu pretoze ak je nejaka hra co sa oplati kupit tak je to Dragon Age.
jednoznacne najlepsie RPG kde ide konecne o kusok vacsi zmysel hrania a nie len o to ziskat si najlepsi equip ci dosiahnut max lvl.
jedine co ma hneva je to ze to nemam original to ale zmenim hned na vyplatu pretoze ak je nejaka hra co sa oplati kupit tak je to Dragon Age.
najlepsie RPG? ehm...
IMHO DragonAge na stare klasiky typu BG, PT, urcite nema...
pls ako sa ovlada tato hra.... mysou alo lineage a zaklinac ci wsad.... priblizim to, mam ochrnute prsty a ci to mam vobec tahat.... a ak tak pls poradte dake dobre hry co sa mysou ovladaju... ved moze sa tam aj klavesnica ale ze iba tak na inventar prehodenie zbrane atd ale pohyb mysou... nieco ako lineage,zaklinac,commandoos,desperados.. diky
-
Daggertail
Light Professional
no da sa to aj wsad ovladat ale aj mysou mozes postavam zadat, (presne ako v zaklinacovi) kde maju ist
, v podstate robis vsetko mysou
-
Andr3w
Light Professional
piton: sry zabudol som tam dopisat podla mna ze je to naj RPG:)
urcite nema, tie klasiky som nehral takze nemozem posudit, ja z tych starsich som hral akurat Diablo, ale dik za typ aspon vykusam, uz mi len pls napisat co je to to PT
dik
urcite nema, tie klasiky som nehral takze nemozem posudit, ja z tych starsich som hral akurat Diablo, ale dik za typ aspon vykusam, uz mi len pls napisat co je to to PT
planescape torment
najlepsie rpg vsetkych cias
podla mna...