hi all,
som zaciatocnik a chcem si tiez kupit nejake korcule. Moj problem je v tom ze som pri sebe, tak sa snazim vyberat tvrdsie kolieska.
Tu davam nejake typy:
-
Worker Falcon 90mm kolieska, tvrdost 90A?, hlinikovy ram, loziska ABEC7, ale ak to nenajdem niekde v mojom okoli a nevyskusam tak kupovat cez net nebudem...
-
Rollerblade SPARK 80 80mm kolieska, tvrdost 82A, plastovy ram, loziska ABEC7. Dnes som ich mal v predajni na nohach a bol som z nich prekvapeny. Rozmyslam ci neist skor do
Rolleblade Crossfire 90 90mm kolieska, tvrdost 84A, hlinikovy ram, loziska ABEC7
- posledna moznost co som nasiel je
Fila Master Plus,
Fila Primatist XT,
Fila Primo ALU Man vsetky maju 80mm kolieska, tvrdost 82A, hlinikovy ram, loziska ABEC7, len sa lisia v dizajne. Nemal som ich zatial na nohe, tak neviem
Ako ste vofore spominali, tak pre mna ako zaciatocnika by boli lepsie kolieska 80-84mm s tvdrostou max 82A, ale ja zo svojou vahou by som to velmi skoro zodral...
Mal som na nohe aj Tempish v jednom obchode kde sa velmi nevyznali, ale v Rollerblade mi noha lepsie sedela a niektore Tempish co mi nosili mali problem s tocenim koliesok s loziskami ABEC9 a to mi predavaci tlacili halusky, ze su to je najlepsie co moze byt a bla bla bla
cenu som mal nato vyhradenu okolo 100euro, tak je otazka ze ak by som bral tie Rollerblade, tak ci nepriplatit a nezobrat tie Crossfire 90.
Vdaka za rady