Kolieskove korcule ako si vybrat?

O športe...
šimik
Light Expert
Light Expert

Re: Kolieskove korcule ako si vybrat?

Príspevok od používateľa šimik »

dunno napísal: 05 júl 2015, 18:38 mam taky "problem", ze ked sa korculujem tak som si vsimol, ze lavu nohu mam tak trosku sikmo do vnutornej strany, teda nemam ju tak pevne priamo ako pravu nohu. Prikladam obrazok aby ste ma pochopili. Da sa to nejak naucit, alebo nejak nieco s tym robit, aby som nemal tu lavu nohu taku "krivu" ? Potom sa mi aj viac suchaju kolieska na lavej korculi z jednej strany.
Ahojte, obnovim tuto temu, a konkretne tuto otazku. Kupil som si svoje prve korcule, bol som na nich dvakrat, zacali sa ale trochu trhat, tak som ich dal na reklamaciu. Vymenili mi ich za rovnake nove, a teraz mam s nimi rovnaky problem, ako popisoval dunno (pre lepsiu predstavu, tam vlozil aj obrazok). Myslim si, ze predtym som taky problem nemal, inak by som si to pamatal. Je mozne, ze moze byt nejaky problem s korculou? Dakujem.
Fuller21
Amateur
Amateur

Re: Kolieskove korcule ako si vybrat?

Príspevok od používateľa Fuller21 »

Podla mna ti je ta korcula velka, teda siroka, preto ti uteka noha do vnutornej strany. Mozes skusit hrubu ponozku, silnejsie si stiahnut snurky (klipsne) a potom uvidis. Za seba hovorim, ze je korcula na tvoju nohu moc siroka a nebola to dobra kupa.
Napísať odpoveď