Prvý bozk

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Prvý bozk

Príspevok od používateľa audiotrack »

d4ar1nk4 napísal:Prvý bozk je krásny a nezabudnuteľný.... :) ... vsetci píšete, že neviete ako na to .. ja som svoj prvý bozk prežila tri tyždne dozadu a poviem vam že to bolo skvele. Hrozne som sa bála .. klepala po celom tele .. bolo to s kamaratom ... boli sme vonku a najprv sme kecali .. ako normalny kamosi ved to poznate .. ten bozk sme mali dopredu dohodnuty .. a kedze bol skusenejsi ako ja ... tak vlastne vsetky veci ako priblizenie a podobne spravil on.. pisete aj ze neviete na ktoru stranu dat hlavu ... riadte sa svojim partnerom .. a ak ste obaja neskuseny .. tak sa k sebe priblizujte pomaly .. ak vidite ze ten druhy nenaklana hlavu .. vyberte si stranu vy a naklonte hlavu .. partner a prisposobi... Potom ani neviem ako sme sa bozkavali .. je to fakt automaticka vec .. neda sa to naucit .. ale mozno by vam pomohlo keby ste si citali o tom clanky a tak ... a POTOM... sme sa objali .. obaja naraz .. bol to krasny zazitok .. nemate sa velmi coho bat .. ale ja vas chapem tiez som sa bala .. a hrozne ... ale ked sa to uz bude diat .. tak sa len uvolnite .. a nechajte sa tym unášať .. a ešte niečo .. majte zatvorene oči ! ... tak drzim palceky :)
na toto (zvýraznené) by som rád reagoval, lebo zhodou náhod mi nedávno preletel pod rukami článok kde bolo písané, že viac ako 80% ľudí ide hlavou na pravú stranu, a teda partnerovi predloží lavú časť tváre. Vraj je to spôsobené tým, že ľavá časť je sensitívnejšia na takéto veci, nakoľko je ovládaná silnejšou pravou hemisférou alebo niečo v tom zmysle. Písalo sa tam aj o zavretých očiach, ono väčšina ľudí ich inštinktívne zavrie lebo to lepšie precítia, ale vraj sú aj ľudia ktorí sa radšej bozkávajú s otvorenými (a ešte väčšou zhodou náhod sa asi mesiac alebo dva dozadu tu na fore písalo že ak chcete zistiť či vás partner ľúbi, máte sa pozreť či nemá otvorené oči pri bozkávaní - na základe tohto článku je to hlúposť, nemusí znamenať že vás neľúbi keď nezavrie oči)

k svojmu prvému bozku sa nebudem vyjadrovať, lebo nebol z lásky (čo som už veľakrát olutoval). Ten skutočný prišiel až nedávno
Janette
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janette »

No ja si myslim, ze je mierne "odstrasujuce", ked sa s niekym ma clovek bozkavat a pri tom mu ten druhy zira do oci :shock: ... Aspon si to ja urcite takto bozk nepredstavujem. A okrem toho ... ak zavriem oci, tak pouzivam o jeden zmysel menej, a tak tie zmysly kt. pouzivam su citlivejsie :)
Prvy bozk bol v 16, romantika ... :smt007 Krasna nocna obloha, len jedna poulicna lampa osvetlujuca celu ulicu ... A susedovie macka, ktora sa rozhodla, ze akurat v tu chvilu sa chce maznat a obtierat o nohy :D Odvtedy som uz nikoho ineho nebozkavala ... :smt049 Staci mi jedna osoba :smt007
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Prvýkrát, to teda nie je sa čím chváliť. Chlapec bol opitý, ja som bola omámená super atmosférou, čo teda nie sú poľahčujúce okolnosti. V momente zistenia, že ma chce dostať do postele sa naše záujmy rozišli. Inak nesnažím sa to už veľmi riešiť, čo bolo, bolo, sú aj iné veci a horšie, takže nemyslím, že by som to mala veľmi ľutovať. V každom prípade tie ďalšie boli s citmi a oveľa krajšie. :)
Errici
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Errici »

Moj prvy bozk ??? NO ja som sastrasne bal a hovoril som si, ze sa neviem bozkavat a nikto ma nikdy nepobozka, ale tak som si to vsugeroval, ze na jednej triednej akcii som to trosku prehnal s alkoholom a poriesil som vtedy tri spoluziacky na co nie som velmi hrdy. Mal som sedemnast a bol som sprosty. Ale ide to samo da sa v tom len zlepsovat, ale aj tak najkrasie bozky su s clovekom, ktoreho milujete.
JST
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa JST »

ach boze, riesite to ako zenske :D :D kedy je spravny vek na prvy bozk? ja som nmala v 15, a nestazujem sa :D su ludia, kt. to maju za sebou v 12 :D hlavne no stress :D
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

ja som mal svoj prvy bozk v skolke a od vtedy nic :(
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa eldzi »

V zasneženom parku počas večernej prechádzky. Pripadal som si ako vo filme :smt050
D4nusKO
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D4nusKO »

akOze mne sa budete smiat ale co uz prvy bozko s babou bol na cintorine dost divne ze ? neviem preco tahalonas to tam tam sme sa zacali do seba dugat a vtom to prislo na to asi nikdy nezabudem ze prave na cintorine kde je kazdy smutny ja som tam bol totalne happy
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

12, alebo 13 mas ? ... na cintorine sa ine veselosti robia, nielen prve bozky a nikomu to nepride divnoje ;-) :-D
D4nusKO
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D4nusKO »

mam 15 tedy som mal 14 ona 16 :D tak tiez dost divne ze prve olizovania zo starsou :D
winčapník
Novice
Novice

Príspevok od používateľa winčapník »

heh... no ja si pamätám že od môjho prvého bozku som utiekol tuším v 13tich keď sme boli v parku a holka ma strašne chcela... bol som mladý, zlakol som sa že niečo bude a tak som to "vyriešil" :D debil... je to holt ťažké keď vedľa vás stojí najlepší kamarát v objatí druhej a je to po prvý krát... :) potom prišla druhé dievča o niekoľko rokov neskôr a to už som považoval ako za ozajstný bozk aj keď ešte stále trochu neohrabaný :))) (ako inak v parku) no a dnes už som ochutnal tolko jazykov že sa hambiť nemusím :) a to ani zberateľ niesom... zrazu je to úsmevné keď si má človek spomenúť na takú banalitu bez návodu... vtedy to bol horor :D

ale aspoň pozrieť video pred svojim vystúpením by nezaškodilo... človek chytí ten "know-how" :D a potom svoju partnerku naučí bozkávať aj keď je neskúsený :))) :oops:
static
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa static »

Vymazať prosím.
Raduša
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Raduša »

Môj prvy bozk bol pekný nečakaý...i keď niesom si istá či to bol prvý bolo veľa momentov.. ktoré si radšej nechcem ani pamätať ale tak môj prvý bozk bol krásny, očakávaný až príliž ,... bola som nervózna..ale keď som sa v tme na neho pozrela a videla som jehoo krásne oči vedela som hneď že sa nemám čoho báť! ak niekoho chcete nemusíte sa ničoho báť ak ťa niekto ľúbi alebo ak sa niekomu páčiš nevykašle sa na teba ... len kôli jednej puse... i keď :D :smt049 : :!:
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Prvý krát so spolužiačkou zo škôlky u nich doma v skrini :D. Ale za prvý skutočný bozk pokladám ten, keď som tú, ktorú milujem až doteraz prvý krát pobozkal. A už je to nejaký ten rôčik dozadu :) :smt049
eyeskiller
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa eyeskiller »

Prvý bozk... Hm. :D Mesiac pred 17. narodeninami. S mojou Ex, každopádne keby nie jej tak sa bozkávať asi v živote nenaučím. Moja hanblivosť nepoznala hraníc. Strach :D Ja som ten najhorší chalan akého si baba môže vybrať, aspoň v tomto smere... :D:D
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

síce som mal prví bozk skôr ako eyeskiller ale asi som sa to moc nenaučil :D neviem nepýtam sa "Zlato , aký som bol" :D (strach,hamblivosť to je "moje" :( )
Jump3r-ko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jump3r-ko »

Prosím vás o radu. S jedným dievčaťom už chodím asi 4 mesiace von a ja by som už rád urobil prvý krok. V piatok keď pojdeme vonku už sa o to chcem pokúsiť ale neviem akú mám pri tom nahodiť tému, ako sa k tomu bozku dostať?
Gulli
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Gulli »

Jump3r-ko napísal:Prosím vás o radu. S jedným dievčaťom už chodím asi 4 mesiace von a ja by som už rád urobil prvý krok. V piatok keď pojdeme vonku už sa o to chcem pokúsiť ale neviem akú mám pri tom nahodiť tému, ako sa k tomu bozku dostať?
Hmm nakoľko si to postol do témy prvý bozk tak predpokladám, že ten prvý krok má byť práve prvý bozk ? Po 4 mesiacoch :shock: ?
Buď máte obaja 13 rokov a v tom prípade sa nadtým ani nezamýšlaj príde to samo :) (niet sa kam ponáhlať), alebo si len ty myslíš, že spolu ,,chodíte´´ :D
Jump3r-ko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jump3r-ko »

To sa práve snažím zistiť, či aj ona chce mať niečo viac :).
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Len to urob, akonáhle začneš rozmýšľať, či ju máš pobozkať, keď si ňou vonku urob to! Nehovor o tom, urob to!
Napísať odpoveď