na toto (zvýraznené) by som rád reagoval, lebo zhodou náhod mi nedávno preletel pod rukami článok kde bolo písané, že viac ako 80% ľudí ide hlavou na pravú stranu, a teda partnerovi predloží lavú časť tváre. Vraj je to spôsobené tým, že ľavá časť je sensitívnejšia na takéto veci, nakoľko je ovládaná silnejšou pravou hemisférou alebo niečo v tom zmysle. Písalo sa tam aj o zavretých očiach, ono väčšina ľudí ich inštinktívne zavrie lebo to lepšie precítia, ale vraj sú aj ľudia ktorí sa radšej bozkávajú s otvorenými (a ešte väčšou zhodou náhod sa asi mesiac alebo dva dozadu tu na fore písalo že ak chcete zistiť či vás partner ľúbi, máte sa pozreť či nemá otvorené oči pri bozkávaní - na základe tohto článku je to hlúposť, nemusí znamenať že vás neľúbi keď nezavrie oči)d4ar1nk4 napísal:Prvý bozk je krásny a nezabudnuteľný....... vsetci píšete, že neviete ako na to .. ja som svoj prvý bozk prežila tri tyždne dozadu a poviem vam že to bolo skvele. Hrozne som sa bála .. klepala po celom tele .. bolo to s kamaratom ... boli sme vonku a najprv sme kecali .. ako normalny kamosi ved to poznate .. ten bozk sme mali dopredu dohodnuty .. a kedze bol skusenejsi ako ja ... tak vlastne vsetky veci ako priblizenie a podobne spravil on.. pisete aj ze neviete na ktoru stranu dat hlavu ... riadte sa svojim partnerom .. a ak ste obaja neskuseny .. tak sa k sebe priblizujte pomaly .. ak vidite ze ten druhy nenaklana hlavu .. vyberte si stranu vy a naklonte hlavu .. partner a prisposobi... Potom ani neviem ako sme sa bozkavali .. je to fakt automaticka vec .. neda sa to naucit .. ale mozno by vam pomohlo keby ste si citali o tom clanky a tak ... a POTOM... sme sa objali .. obaja naraz .. bol to krasny zazitok .. nemate sa velmi coho bat .. ale ja vas chapem tiez som sa bala .. a hrozne ... ale ked sa to uz bude diat .. tak sa len uvolnite .. a nechajte sa tym unášať .. a ešte niečo .. majte zatvorene oči ! ... tak drzim palceky
k svojmu prvému bozku sa nebudem vyjadrovať, lebo nebol z lásky (čo som už veľakrát olutoval). Ten skutočný prišiel až nedávno