The Pacific [spoilers]
Re: The Pacific [spoilers]
Tiez si myslim, ze to bol (zatial) najlepsi diel. Strasne psycho - totalna ignoracia smrti na zaciatku a uvedomenie sa na konci. K tomu vela akcie a rychle striedanie dna a noci navodili skutocny dojem, ze z toho ostrova neodidu. No a na zaver rychly koniec vojny. 10/10 za tento diel.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Napodobne aj umna 10/10..snad to ukoncia podobnym stylom, aby som mohol spokojne zaradit serial do nakupneho kosika 
Dostal som sa k deviatke až dnes ale to čakanie stálo za to...Nemôžem sa dočkať finálnej časti. 
-
Sphinx
Addict
finalka bude dost onicom veeela dialogov v podstate o nicom taka civilna cast ako 1diel resp australsky diel.. inak Sledgehammer sa nam dost zmenil z pocuranka sa nam stal nervak ako sa patry
No po poslednom dieli si pripadam trochu rozpacito. Porovnaniu s BoB sa nevyhnem, neviem kto tu proti tomu protestoval, ale serialy su si technickou strankou aj temou velmi podobne. Moj zaver je ten, ze Pacific sa sustreduje o nieco viac na psychiku a nie je to tam tak dobre zakomponovane do deja ako tomu bolo v BoB. Ten rychly postup v deji sa da prezit, mne to velmi nevadilo, skor mi to prislo torchu neusporiadane, ked bol jeden diel plny akcie a v dalsom boli len rozhovory. Nechce sa mi to teraz hladat, ale pripada mi ako keby sa reziseri jednotlivych dielov nevedeli poriadne dohodnut na tom, ako ma cely serial vyzerat.
A aj ked to vyznieva kriticky, tak stale mi to spada do csfdackeho hodnotenia 5/5 aj ked uz velmi tesne, u BoB to bolo jasnych 5/5 bez nejakych reci.
Zaver: za pozretie to stoji, ale zazitok ako z BoB sa bohuzial nedostavuje.
A aj ked to vyznieva kriticky, tak stale mi to spada do csfdackeho hodnotenia 5/5 aj ked uz velmi tesne, u BoB to bolo jasnych 5/5 bez nejakych reci.
-
qwerty-xyz
bohuzial musim odporovat, vzhladom nato ze koniec celej serie tym ako ukazuju tie fotky veteranov a ich pribeh tak to je nieco neskutocneho .... na mne to zanechalo dojem, a dost velky, pretoze niektori z nich este stale ziju . . .GothaR napísal:No po poslednom dieli si pripadam trochu rozpacito. Porovnaniu s BoB sa nevyhnem, neviem kto tu proti tomu protestoval, ale serialy su si technickou strankou aj temou velmi podobne. Moj zaver je ten, ze Pacific sa sustreduje o nieco viac na psychiku a nie je to tam tak dobre zakomponovane do deja ako tomu bolo v BoB. Ten rychly postup v deji sa da prezit, mne to velmi nevadilo, skor mi to prislo torchu neusporiadane, ked bol jeden diel plny akcie a v dalsom boli len rozhovory. Nechce sa mi to teraz hladat, ale pripada mi ako keby sa reziseri jednotlivych dielov nevedeli poriadne dohodnut na tom, ako ma cely serial vyzerat.
-
Soviet
Darca
Suhlasim s Gotharom...Dalo sa z tejto temy za pomoci takeho rezisera vytiahnut omnoho viac..
Temu spracovali kvalitne, ale dalo sa zapracovat natom este viac..Dlzka casti a pod..
Mozno este niekedy sa k tomu dostanem, ale tak skoro to nebude..Mrzi ma hlavne ta cast Iwo Jima, ktora ma sklamala..
Zle rozlozene dojimave casti a spol..Nezanechalo to vomne daky special pocit ako u BoB..Za pozretie a predstavu co takeho tam chudaci museli robit to vsak stalo..
Temu spracovali kvalitne, ale dalo sa zapracovat natom este viac..Dlzka casti a pod..
Mozno este niekedy sa k tomu dostanem, ale tak skoro to nebude..Mrzi ma hlavne ta cast Iwo Jima, ktora ma sklamala..
Zle rozlozene dojimave casti a spol..Nezanechalo to vomne daky special pocit ako u BoB..Za pozretie a predstavu co takeho tam chudaci museli robit to vsak stalo..
Snafu bol taky ksicht aj v skutocnosti
velmi dorby serial, ale ako uz Goťo spominal, BoB je o par priecok vyssie.
qwerty: nemalo podobny koniec aj BoB? tiez tam boli skutocne postavy..
Malo, ved aj na zaciatku kazdeho dielu BoB o tom rozpravali ti, ktori prezili. A hej, herci sa dost podobali svojim predloham, az ma to prekvapilo 
-
qwerty-xyz
malo, ved v pohode, ale slo o to ze mna sa ten zaver pacil, ukazali co a ako co kto robil po vojne, ....mi-chau napísal:Snafu bol taky ksicht aj v skutocnostivelmi dorby serial, ale ako uz Goťo spominal, BoB je o par priecok vyssie.
Až človeku príde smutno že o týždeň bude márne čakať na ďalší diel....Mne sa Pacific páčil veľmi, až by som povedal že viacej ako BoB, no 100 ľudí 100 chutí 
Škoda že časti netrvali aspoň hodinu. Záver sa mi tiež páčil, ako tu bolo spomenuté. 9.2/10 
-
twardykamen
Medium Professional
po dopozerani posledneho dielu ktory je pre mna z tych nebojovych dielov urcite najlepsi,hodnotim celkovo serial 10/10
je to kvalitne po vsetkych strankach ,ajked sa z toho mozno dalo vytazit este viac je to urcite najlepsie co serialova a mozno aj filmova tvorba v sucasnej dobe ponuka...budem tajne dufat ze Spielberg a Hanks sa este do niecoho pustia.ajked spielberg nejaky nebojovy serial uz produkuje
napada ma rusky front
je to kvalitne po vsetkych strankach ,ajked sa z toho mozno dalo vytazit este viac je to urcite najlepsie co serialova a mozno aj filmova tvorba v sucasnej dobe ponuka...budem tajne dufat ze Spielberg a Hanks sa este do niecoho pustia.ajked spielberg nejaky nebojovy serial uz produkuje
napada ma rusky front
Veľa ľudí kritizovalo tento seriál, nenaplnil ich očakávania.
Mne ešte síce chýbajú dopozerať posledné 2 diely, ale môžem tu napísať, že som spokojný. Relatívne veľký priestor venovaný nebojujúcim scénam mi nevadil, zdalo sa mi to práveže také komplexnejšie a reálnejšie. S bojovými scénami som taktiež spokojný, je to zážitok.
Hodnotím veľmi vysoko a kladne.
Mne ešte síce chýbajú dopozerať posledné 2 diely, ale môžem tu napísať, že som spokojný. Relatívne veľký priestor venovaný nebojujúcim scénam mi nevadil, zdalo sa mi to práveže také komplexnejšie a reálnejšie. S bojovými scénami som taktiež spokojný, je to zážitok.
Hodnotím veľmi vysoko a kladne.
No u mna to zo zaciatku bolo take skepticke, prve dieli sa mi jednoducho moc nepacili (asi som to porovnaval moc s BoB), ale vsetko to zachranili dieli Peleliu a najma Okinawa ktore naopak miestami BoB previsovali, takze moje hodnotenie 9/10.
PS velmi sa mi lubil pribeh Sledgeho, kde sa z tak torchu priposrateho chlapceka stava vojnou zoceleny tvrdy chlap.
PS velmi sa mi lubil pribeh Sledgeho, kde sa z tak torchu priposrateho chlapceka stava vojnou zoceleny tvrdy chlap.
nebolo to zle, ale trochu mi vadilo "viac linii" oproti BoB... ale tak 9,5/10
-
Soviet
Darca
Kus OT, ale nedalo mi nespravit music video k tomuto serialu
Snad sa bude pacit..
Snad sa bude pacit..
-
twardykamen
Medium Professional
tak nakoniec nieco bude.skoda ze nie rusky front ale USA nebude robit nic ruske predsa:)twardykamen napísal:...budem tajne dufat ze Spielberg a Hanks sa este do niecoho pustia.ajked spielberg nejaky nebojovy serial uz produkuje![]()
napada ma rusky front
http://www.ign.com/articles/2013/01/21/ ... ini-series
Ne ve vzájemné, samozřejmě. V druhé světové. A opět u toho bude jako spoluproducent Tom Hanks. Takže už je vám jasné, že po vynikajícím Bratrstvu neohrožených a ne až tak vynikajícím, ale pořád velmi úspěšném Pacifiku se chystá třetí výpravný válečný seriál, postavený na autentických výpovědích veteránů. A kde se bude válčit tentokrát? Vysoko v oblacích. Spielberg a Hanks totiž koupili práva na knížku Donalda L. Millera „Masters of the Air“ s výmluvným podtitulem „America´s Bomber Boys Who Fought The Air War Against Nazi Germany". Ta vypráví především o slavné letecké jednotce Eighth Air Force, známé i jako Mighty Eighth. Ta vznikla právě za účelem bombardování nacistických cílů ve Francii a Německu a dodnes je klíčovou složkou válečného letectví Spojených států. Samozřejmě, tenkrát to bylo mnohem drsnější než dnes, nacisti se urputně bránili ze země i vzduchu a amerických letadel se z náletů často vracela ani ne polovina. Seriál bude ale vyprávět i o katapultovaných pilotech, kteří se museli protloukat týlem nepřítele a často končili v zajateckých táborech. Hlavním scenáristou by měl být Graham Yost, který se podílel na předchozích seriálech
ano tiez som postrehol tuto informaciu, dokonca bol uz rumor ze sa to zacalo tocit... ale to je este asi predcasne...
rusky front nemozte od tychto ludi cakat, nakolko v jednom rozhovore uz davnejsie, myslim ze po velkej slave vojaka ryana, hanks vyjadril chut natocit nieco autenticke, realne, na zaklade vypovedi veteranov americkej armady a teda na rusky front nie je v jeho primarnom zaujme...
oi hanks je velmi znamy svojou velkou naklonostou k americkej historii a konkretne k 2 sv vojne a jeho nesmierny zaujem je aj vidiet na jeho tvorbe, tak pevne verim ze sa z jeho produkcie dockame este zopar skvelych kuskov...
a imho si myslim ze ked dotoci seriu o letcoch, tak ak bude pokracovanie tak to bude asi o us diviziach v afrike a taliansku, alebo mozno o 1. sv vojne a nie rusky front... (rusky front ma tiez svoje zastupenie len nie je tak propagovane ako us. a mozno aj kvalita obcas zaostava no pre fanusika to nie je vzdy to podstatne... vyborny serial bol napriklad trestny prapor, ktory bol tiez natoceny podla skutocnych udalosti....)
rusky front nemozte od tychto ludi cakat, nakolko v jednom rozhovore uz davnejsie, myslim ze po velkej slave vojaka ryana, hanks vyjadril chut natocit nieco autenticke, realne, na zaklade vypovedi veteranov americkej armady a teda na rusky front nie je v jeho primarnom zaujme...
oi hanks je velmi znamy svojou velkou naklonostou k americkej historii a konkretne k 2 sv vojne a jeho nesmierny zaujem je aj vidiet na jeho tvorbe, tak pevne verim ze sa z jeho produkcie dockame este zopar skvelych kuskov...
a imho si myslim ze ked dotoci seriu o letcoch, tak ak bude pokracovanie tak to bude asi o us diviziach v afrike a taliansku, alebo mozno o 1. sv vojne a nie rusky front... (rusky front ma tiez svoje zastupenie len nie je tak propagovane ako us. a mozno aj kvalita obcas zaostava no pre fanusika to nie je vzdy to podstatne... vyborny serial bol napriklad trestny prapor, ktory bol tiez natoceny podla skutocnych udalosti....)