Hip-Hop - umelci a ich tvorba

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Filipito
Darca
Darca

Re: Hip-Hop - umelci a ich tvorba

Príspevok od používateľa Filipito »

len aby si neplakal že vás dá dole (v battli napríklad) niekto kto sa tomu venuje :wink:
bolo to myslené v dobrom
MasifBEATs
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MasifBEATs »

Nie , my sa nebojíme :) Akože NERÝMUJE , však sa tam rýmuje úplne všetko ( teda aspoň mne )
moosha
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Tak to potom asi nevies co znamena slovo "rýmovať".
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

No je to fakt ze extra zle :D Intonacia vam chalani nejde ani omylom, proste dolezite slova sa stracaju a blbosti su v popredi.

Rymy su hroza, ten co bol druhy som mal pocit, ze sa ani nechytal na beat, ako keby to len tak dako odkecal a isiel prec. To tretie detto a k textu som uz svoje povedal a nezmenilo sa to.
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

neviem co je to za idiotsky zvyk ze tato "hiphopova mladez" nahra prvu pesnicku a uz to dava na net a chce aby mu to kazdy hodnotil... nevies ani text napisat tak aby si to dokazal zarepovat plynulo a uz ides nahravat? chlapci to chce v prvom rade mesiace ak nie roky treningu aby si znel tak aby sa ludia pri pocuvani tvojich skladieb nechytali za hlavu. taketo sracky mozes pustat svojim kamaratom na ulici a nie sa tym seriozne prezentovat... aby sa ti o par rokov nestalo ze ti toto niekto pusti a ty sa budes hanbit ako pes.
nevravim teraz aby si prestal ale aby si zacal trenovat a cas ukaze ze ci budes mat na to aby si nieco vydal alebo ta to prejde ako jeden z tvojich pubertalnych vystrelkov...
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

p4ra: ked uz ides citovat texty od jedna-šesky, tak si prosim ta vypocuj album Cisla nepustia (predpokladam ze mi povies ze si ho pocul, ale ako vidim tak to neaplikujes), a nevyberaj texty z party trackov..

ja len tolko.
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Goldier: To v klude mozeme urobit ale ked sa hodnoti, tak mozeme hodnotit aj aki boli. Z tohoto albumu uz toho pocuvatelnejsie je viac, ale take "Ludom je*e" je skutocna hroza :D
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Najlepsi je aj tak "Napoj omamny" :D
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

ok, napoj omamny mozme nechat tak, nemam namietky :D ale co s "ludom je*e"? co sa ti nepaci? :)
podla mna to ma aj hlavu aj petu, rymy, pointu.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Mozno ma nejaku zakrpatenu hlavu aj patu, ale v podstate je uplne, uplne plytky :)
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Hlavu a patu a pointu ? Ano pointu to tak akurat chce mat, ale v skutocnosti nema. Je to len nasukana smrska par viet, ktora sa snazi zniet politicky ale nic tam neni.
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

rofl, je to fakt hrozné, klasická wannabe pesnička wannabe raperov ktorý nemajú flow, ani hlas na takéto niečo...
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

uz fakt trosku prehanate..co je podla vas dobre? moja rec ktora ma hlas niekde pod urovnou 5 Hz a nic im nieje rozumiet..
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Asi bude problem u teba, lebo ja uplne zretelne rozumiem Supovi aj Michadelikovi na iPod sluchadlach, Denon AH-C551 sluchadlach, 20 rocnych dogabanych reprakoch Tesla a aj na harman/kardon SoundSticks II. A aj keby ti dvaja do mikrofonu prdeli 50 minut, tak to je lepsie ako pocuvat Maria Biharyho.
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

moosha: mna akosi nezaujma ake mas sluchadka a repraky..
inak zatial som nestretol dospeleho cloveka, ktory pocuva hip-hop ze by mal nejaky problem s H16kou..

tak neviem cim to je.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Vymenujem ti zopar ludi, kt. urcite poznas, su dospeli a nemaju radi chlapcov z jednasesky.
Moloch Vlavo
1 Agresivne Oko (Molochov brat Oliver, ktory sa v par trackoch objavi)
Momo
Miki Mora
DJ Mako
NRK
DJ Kebap
Slipo
DNA
...staci? Aj tebe sa H16 prestane pacit ked este par rokov budes pocuvat rap, tak isto to bolo so mnou a mozno aj s Indigom ;)
MasifBEATs
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MasifBEATs »

K tomu DNA si ako prisiel ? Miky mora je skrachovany ko*ot , momo je tiez smiesny pajacik , DJ MAKO toho poznam iba cez Kaliho ... inak ako vidim , vacsina tu asi len hip hop pocuvate rekreacne ...
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Ani ne. Ja som ich nenavidel od zaciatku, iba teraz si myslim, ze to posledne album ma svetle chvilky.

Teraz uz je to skor rekreacne, takze si ani tak naroky nekladiem, hlavne sa mi nechce prehrabavat tonou usa rapu, lebo to vo vacsine nieje to prave orechove a musel by som fakt hladat aby som nasiel dobre songy pre mna, co je asi to posledne na co mam chut momentalne.

Apropo k tym ludom co si vymenoval, Momo mal zaujimavy album, ale netusim odkial sa vzal a ani co teraz robi, taky skor vykrik do tmy. Zbytok vymenovanych mi skoro nic nehovori, Miki Mora je imho des, to sa fakt nedalo pocuvat no a dna je klasik.

Hlavne spat k teme, H16 by mohli, ale stale im tam nieco chyba. Ten posledny album uz bol vcelku ok, ale stale, mi niektore tracky pripominaju to cim zacali a to sa fakt pocuvat nedalo. Okrem toho v poslednej dobe ako keby sa uz moc dobre veci nevydavali. Vladisa mam este na zozname, ale ked som si vypocul nove PSH, v polke som si uvedomil, ze to asi pocuvam len z donutenia.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ty mne potom, co si sem postol svoj lyricky vyplod ides hovorit ze pocuvam rap rekreacne? Ja som vdaka svojmu bratovi ani inu hudbu ako rap v zivote nepocuval... tebe pred pol rokom nejaky siltovkar spoluziak poslal 16ku cez blutut do tvojho sonyeriksonu a teraz si rapper a robis prisne tracky? Spamataj sa, lebo pokial budes hovorit ze tch zopar petrzalskych postav je stroskotnch, tak v zivote nebudes vediet co je slovensky rap. Momo ma tolko slov v hlave kolko ty si za cely zivot nepocul, proste jeho slovna zasoba je obrovska, jeho texty silne a hlboke. Takze pekne si zober svojich homies aka fellaz, svoj nakladny vagon a hor sa na tektonik, rap pre teba nema vyznam.

//Indigo - pravda, ten posledny Morov album bol otrasny, uz to nebola DruhaStrana. A k PSH - dneska som si ho kupil... s tym, ze Peneri som mal vzdy rad a tak ako mam Repertoar, Rap n Roll, tak by som mal mat aj Epilog, kedze je posledny. Citam si booklet a zrazu "I takhle by mohla vypadat posledni deska PSH. Ale tou Epilog rozhodne neni"... neviemm ci chcwli viac predat alebo co, ale pride mi to dost divne :/
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

MasifBEATs - uč sa -
len si neviem predstaviť kebyže je taká pesnička rapovaná v slovenčine :D
Napísať odpoveď