Windows 7
Re: Windows 7
na google som nasiel, ze je to problem starsich dosiek najma MSI a Asrock. napis typ dosky a popripade pozri rovno http://www.unawave.de/windows-7-tipps/c ... ml?lang=EN
alebo
http://www.hitechsquad.com/2009/10/26/w ... -solution/
inak bola to otazka jedej minuty v google a stacilo zadat presne tu chybu, ktoru si napisal.
alebo
http://www.hitechsquad.com/2009/10/26/w ... -solution/
inak bola to otazka jedej minuty v google a stacilo zadat presne tu chybu, ktoru si napisal.
caute... neviem ci to mozem napisat aj sem ale mam jeden problem v 7... ide o jeden program ktory som nainstaloval ... aj som ho "registroval" ale asi nespravne a tak mi vyprsala skusobna verzia... tak som ho odinstaloval a znovu nainstaloval ibaze teraz uz "registracia" hlasi error... mam za to ze uz to je niekde v registroch zapisane ze na tento kod uz program bol instalovany a preto mi to robi problem... neviete poradit nejake riesenie okrem reinstalu win?
skús prečistiť registre nejakým programom. ccleaner napríklad
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ahojte,
Mám nasledovný problém. Mám Windows 7 64 bit Eng Oem, legálny. Všetko fičí celkom obstojne, avšak keď chcem prehrať mkvčko, alebo akýkoľvek filmový súbor [xvid, divx, 264...] tak mi okrem media playeru classic všetko ostatné crashne. Neviete ako to obísť?
Ďakujem za rady a prípadné skúsenosti.
Mám nasledovný problém. Mám Windows 7 64 bit Eng Oem, legálny. Všetko fičí celkom obstojne, avšak keď chcem prehrať mkvčko, alebo akýkoľvek filmový súbor [xvid, divx, 264...] tak mi okrem media playeru classic všetko ostatné crashne. Neviete ako to obísť?
Ďakujem za rady a prípadné skúsenosti.
To bude to, že sa vypne Aero? /Farebná schéma sa zmenila na... /
V tom prehrávači, čo používaš skús prepnúť video output na opengl, prípade skús aj iné.
V tom prehrávači, čo používaš skús prepnúť video output na opengl, prípade skús aj iné.
-
uplink
VIP
Cesar ano, ano, ano máš pravdu. Vypíše to haluzu že nie je kompatibilný s Aerom. Sranda je že v Hlístach to fičalo bez problému. Tak isto Windows Media Player Classic a HT idú okay. Skúšal som iný spôsob renderovania, ale Open GL e e. Idem vyskúšať. Díky moc, dám vedieť ako som dopadol.
Cesar You're teh boss
open GL fičí super. Ináč kvalitatívne je to zrovnateľné s tým klasickým rendrom? [niečo RGB či ako sa volá]?
Čiže to je pre VLC a v buznaplayeri [bullshitplayer] funguje directdraw. Paráda, díky moc
Cesar You're teh boss
Čiže to je pre VLC a v buznaplayeri [bullshitplayer] funguje directdraw. Paráda, díky moc
cawte potrebujem helpnut chcem instalovat windows 7 a ked si vyberal ze do jakeho odielu to ma instalovat tak mi napise ze proste nieje mozno vytvorit cielovu zlozku alebo nie mozne najst a skusal som windows xp tak jak som zase vyberal tie odieli tak mi zase napisalo ze windows xp nieje kompatibilny neviete co s tym je alebo ako to mam vyriest ? pls
-
uplink
VIP
Máš disky v nejakom špeciálnom radiči, alebo v raide?
U mňa funguje OpenGL výstup najlepšie, DXVA by mal byť lepší len v tom, menej zaťažuje procesor, ale kvalitatívne je to ok, u mňa s directx výstupom je aj "tearing" (zlom v obraze sem-tam), no s opengl nikdy, takže mne to je najlepšia voľba. A čo sa týka directx výstupu, u mna aspoň s opengl je zaťaženie procesora nižšie.
Ja ináč najradšej používam Smplayer, čo je mplayer+frontend smplayer, je to tiež foss prehrávač ako vlc.
http://smplayer.sourceforge.net/
V prehrávači VLC by som ešte vypol možnosť "preskočiť snímky", v smplayer to tam je ako výkon-povoliť preskakovanie snímkov (akože toto nepovoliť).
Ja ináč najradšej používam Smplayer, čo je mplayer+frontend smplayer, je to tiež foss prehrávač ako vlc.
V prehrávači VLC by som ešte vypol možnosť "preskočiť snímky", v smplayer to tam je ako výkon-povoliť preskakovanie snímkov (akože toto nepovoliť).
tak ja neviem kamos mi povedal aby som tie hardisky naformatoval na inom pc alebo da sa naformatovat aj na tamtom pc aby som ich nemusel odpajat a napajat ?uplink napísal:Máš disky v nejakom špeciálnom radiči, alebo v raide?
-
Dahome
Medium Star
msconfig ▶ boot ▶ advanced options ▶ numbers of processors - mal by som tam mať v roletke dva (ešte nedávno boli) a zrazu je tam len jeden, nevie niekto prečo?
Resp. ako dosiahnuť, aby tam boli oba? Ďakujem za odpoveď.
Resp. ako dosiahnuť, aby tam boli oba? Ďakujem za odpoveď.
Nastavenie jadier CPU sa väčšinou nastavuje v BIOS-e, nemenil si tam niečo?
-
Dahome
Medium Star
nie, nemenil... nie som až taký odborník, aby som sa šprtal v BIOS-e...
jednoducho 1 deň som tam mal dva
a druhý deň už len jeden...
a druhý deň už len jeden...
-
hojko
Site Admin
uplink: Problem s padanim vo Win7 64-bit mam aj ja, konkretne BSplayer. Niekedy video prehra, niekedy padne. Skusim som pouzit interne kodeky Windowsu, aj K-Lite Mega Codec Pack, avsak stale to iste. Teraz nedavno vysla nova verzia BSP, tak to skusim a uvidim, mozno to pomoze.
No videá vo Win7 je jedno veľké nešťastie..... človek musí furt prepínať rendering, bo buď video nejde, alebo je rozkockované, alebo mrzne, alebo neprehráva vo svojej plnej veľkosti, alebo padá Aero......
Skúšal som viac kodekov aj prehrávačov (KMP, WMP, MPC, VLC, Gnome), zvyčajne stále to isté.. akurát pod WMP to nekockuje a pod VLC to pri fw nezamrzne.
Skúšal som viac kodekov aj prehrávačov (KMP, WMP, MPC, VLC, Gnome), zvyčajne stále to isté.. akurát pod WMP to nekockuje a pod VLC to pri fw nezamrzne.
Hmm... Zaujimave, ja som problemy s videami nemal nikdy. A pouzivam VLC, Win7 PRO 64-bit
Zdravím, aktuálne frčím na Ultimate 64bit no potreboval by som na druhú partíciu hodiť win XP.
XPmode som zamietol, pretože na to, čo potrebujem je virtualizácia slabým riešením. Mám jeden fyzický disk rozdelený na viacero partící, s dualbootom nemám žiadne skúsenosti. XP potrebujem nahodiť len dočasne, chcem niečo otestovať a toto je jediná možnosť ako to vidím. Budú problémy?
XPmode som zamietol, pretože na to, čo potrebujem je virtualizácia slabým riešením. Mám jeden fyzický disk rozdelený na viacero partící, s dualbootom nemám žiadne skúsenosti. XP potrebujem nahodiť len dočasne, chcem niečo otestovať a toto je jediná možnosť ako to vidím. Budú problémy?
-
Norick98
Medium Star
zdravim, od vcera mi vo win7 64bit vyskakuje bublina typu: This copy is not genuine a za kazdym mi to zmaze pozadie z plochy... do teraz vsetko islo OK, tento win pouzivam uz asi pol roka. Neda sa to niekde vymazat? Pamatam si ze na XP sa to dalo..
PS: to co je napisane v bubline je pravda
PS: to co je napisane v bubline je pravda
-
Space5800
Medium Professional
Norick98: šup šup do obchodu kúpiť originál
alebo nahodiť linux druhá rada by bola zrejme podporá warezu a to sem zrejme nepatri
-
Cyrus666
Light Professional
ma este niekto problem so zalagovanou 7-ckou? som na nete alebo len pisem na qipku a pocuvam hudbu a zrazu to lagne, tak na par sekund a potom ide zase normalne, aj som googlil no nic som nenasiel, win je original Home Premium 64
NB asus Core i3 350M, 4GB DDR3, Intelacka integrovana + GTS 325
//autoeditácia príspevku (19 Máj 2010, 15:13)
666 prispevok
NB asus Core i3 350M, 4GB DDR3, Intelacka integrovana + GTS 325
//autoeditácia príspevku (19 Máj 2010, 15:13)
666 prispevok