La Liga:Primera Division

O športe...
jason007x
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: La Liga:Primera Division

Príspevok od používateľa jason007x »

Keby si si mal vybrat sledovanie zapasu Aston Villa - Everton alebo Bilbao - La Coruna tak co si vyberies? Myslim ze premier league, preco? lebo by to bol urcite kvalitnejsi zapas a zazivnejsi nie??? realista
Urcite si vyberiem Bilbao - La Coruna, pretoze chcem vidiet pekny ofenzivny kombinacny futbal, a nie nakopavanie, navyse na nizsej urovni ako La Liga.
Takze trefa vedla.

A btw. neviem co ma sledovanost spolocna s kvalitou ligy... a ja som tu hovoril o viacerych zapasoch, kedy pri vzajomnych zapasoch medzi spanielskymi a anglickymi teamami v 70-80% vyhravaju spanielske, nie ze raz vyhral Zenit nad Man Utd....
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

Tak preco je potom najsledovanejsia anglicka liga a nie spanielska? Preco sa investori obracaju na anglicku ligu viac ako na spanielsku? Preco chce vacsina svetovych hracov z talianskej, nemeckej a francuzskej ligy ist prave do anglicka (ked neberieme do uvahy ich tuzbu po peniazoch - real)? Preco su najdrahsie televizne vysielacie prava prave na anglicku ligu? Preco ma najviac fanusikov na svete stale ManU? Preco su za najlepsich povazovani aj rozhodcovia z anglicka a nie zo spanielska?
70-80% to isto nebude, ale ake to boli zapasy? Mi chces povedat, ze sa ti pacili zapasy villarealu s manU? to bolo trapenie, villareal mal viac stastia a streli z kontry gol, inak sa cely zapas branili, aj doma aj vonku.
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Tak preco je potom najsledovanejsia anglicka liga a nie spanielska? Preco sa investori obracaju na anglicku ligu viac ako na spanielsku? Preco chce vacsina svetovych hracov z talianskej, nemeckej a francuzskej ligy ist prave do anglicka (ked neberieme do uvahy ich tuzbu po peniazoch - real)? Preco su najdrahsie televizne vysielacie prava prave na anglicku ligu? Preco ma najviac fanusikov na svete stale ManU? Preco su za najlepsich povazovani aj rozhodcovia z anglicka a nie zo spanielska?
Pretoze Velka Britania, a najma teda Anglicko, ako sucast zapadnej Europy je niekde inde ekonomicky, a hlavne industrialne, ako Juzna Europa (Spanielsko, Portugalsko, Taliansko...)
To preco tam chcu ist, sa spytaj ich...
A btw. zaujimave, ze celosvetovo najlepsi hraci sveta hraju v La Lige.
Mi chces povedat, ze sa ti pacili zapasy villarealu s manU? to bolo trapenie, villareal mal viac stastia a streli z kontry gol, inak sa cely zapas branili, aj doma aj vonku.
Len skoda, ze vsetky 4 zapasy sa skoncili 0:0.

P.S.: mal by si popracovat na pravopise
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Treba si uvedomit, ze neporovnavame spanielsku ci anglicku ligu s nasou "horskou" ligou ale dve najvyspelejsie ligy na svete :!: Rozdiely su minimalne, treba ich hladat v detailoch. Pri vyrovnanosti oboch lig je bezne, ze pri vzajomnej konfontacii z 10 zapasov vyhra 5 zapasov spanielske muzstvo, 3 anglicke a 2 sa skoncia remizou, co si menej vsimavy "fanusik" ani nevsimne a moze podlahnut subjektivnemu dojmu

K otazkam - jason ich pekne zodpovedal, ja len doplnim

to, ze hraci zo spominanych lig chcu hrat v Premier League suvisi s jej ekonomickou silou, je pod najvacsim drobnohladom verejnosti, ich cena na hracskom trhu najviac stupne v PL

Pokial viem, tak najvacsiu fanusikovsku zakladnu ma Barca pred Realom :smt006

a k rozhodcom - najlepsim rozhodcom je svajciar Bussacca pred talianom Rossettim, najlepsim anglan je az na 8.mieste

guess dopln si vedomosti :!:
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ok priznavam, sekol som sa s tym zapasom, Bussacca je najlepsi, o tom niet pochyb. Rossetti casto nezvlada vypate situacie ako aj nedavno v lige majstrov, to by sa nemalo stavat druhemu naj rozhodcovi :http://www.goal.com/en/news/1716/champi ... cisions-in
a co si myslel tym popracovanim na pravopise? nedotukol som tam "l" v slove strelil..to nema s pravopisom nic podla mna
taktiez ti mozem odpovedat preco chcu ist hrat do anglicka, aj ked real im ponukne vyssi plat - lebo je to kvalitnejsia liga! :D
to, ze tam hra CR je kvoli peniazom, Messi je skoro odchovanec a nema dovod odtial odist, tak ako aj zvysnych 7 hracov zo zakladu Barcelony. Real len kupuje a kupuje, ponuka platy, ryzuje na dresoch :D a co z toho? nic
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Neviete niekto náhodou, koľko je pravdy na tom, že Villa prestúpil do Barcelony?
Scorpion90
King
King

guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

woooooow konecne!
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

A teraz nech sa tu este raz bude naky vy**bany fanusik Barcelony obuvat do prestupovej politiky Realu!
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

tak on prichadza ako nahrada za henryho, ktory by mal podla vsetkeho odist. Takze nehrozi, ze nejaky svetovy utocnik bude celu sezonu sediet na lavicke (Benzema)
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

guess.whoo napísal:tak on prichadza ako nahrada za henryho, ktory by mal podla vsetkeho odist. Takze nehrozi, ze nejaky svetovy utocnik bude celu sezonu sediet na lavicke (Benzema)
Messi, Pedro, Bojan, Ibrahimovic (ktory uz teraz sedi na lavicke), David Villa... sorry, zabudol som na ich novu formaciu 3-2-5
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

jason007x napísal:A teraz nech sa tu este raz bude naky vy**bany fanusik Barcelony obuvat do prestupovej politiky Realu!
Neviem kam tym narazas, ale ak ku kupovaniu hviezd a podobne, tak sa radsej pozri kolko odchovancov ma v mancafte Madrid a kolko Barcelona. A zeby Villa bol nejaka super hviezda ako napr Kaka a Ronaldo o tom tiez mozme debatovat.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

No neviem, neviem... Barca odchováva aj vlastné, ale nikto nemôže povedať, že si zakladá len na tom. Henry, Ibrahimovič, Villa, Dani Alves
- všetko veľké hviezdy. Ešte aj Hleba keď kupovali, v PL žiaril.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

jason007x napísal:
Messi, Pedro, Bojan, Ibrahimovic (ktory uz teraz sedi na lavicke), David Villa... sorry, zabudol som na ich novu formaciu 3-2-5

a kedy si videl hrat vsetkych naraz? barca ma rotacny system, nie ako madrid...higuain cely rok v zaklade...take privilegium nemal ani messi. Doteraz to tocil Guardiola paradne a vysledok je titul. Preco? Lebo nikdy neboli skveli utocnici (tym ratam aj Pedra a Bojana) unaveni z predchadzajucich zapasov (ak nebudeme ratat LM v Milane)
Scorpion90
King
King

Barca dneska pekne valcovala :smt117
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Vcerajsie el clasico, bolo jeden z najlepsich zapasov barcelony aky som kedy videl.. 50-70 minuta, ked real nemal ani loptu a oni sa hrali bago patickami od 16ky po polku, no len som mal otvorene usta.. Fandim realu, ale to co predviedla barca, fakt respekt.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Za takeho stavu sa nie je comu divit. Lata riadna, ale na konci sezony ak bude mat Real viac bodov ako Barca, tak je jedno ci ten zapas prehrali 0:1 alebo 0:10
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

no to som zvedavy..podla mna rozhodne az to druhe na jar. teraz nebudu stracat len tak body ani jeden, ani druhy
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Prave preto je ta Spanielska liga tak nudna, pretoze v poslednych rokoch oba timy porazaju ostatnych ako na beziacom pase. Uvidime co hned dalsi zapas Realu s Valenciou.
lasen
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lasen »

Gratulujem BARCELONE k jednoznačnej výhre ale vonku to bude o inom.
REAL sa určite nachystá na domáci zápas inak ako tomu bolo teraz.
Už sa teším.
Napísať odpoveď