Ja mam skor vzato,ze autor reakcie,ktoru som sem skopirovala/uz to preboha pochopte!/,je trosku mierne frustrovany a vzdal sa nadeje ze existuju zastupkyne nezneho pohlavia ktore maju skor zaujem o muzov inych kvalit,ako je hrubost,agresia,neomalenost voci zenam atp.. a ano v niektorych pripadoch vyhladavaju zeny nasilnicke typy muzov uplne podvedome" ani o tom nevedia co ich k nim vlastne taha,v tomto spravani je prave zakodovany prip.naruseny vztah dcera/otec..je to tak..bolek napísal:Vyjadrím sa k téme, lebo neviem, či pri takejto diskusii a inteligencii zakladateľa, zakladateľky alebo čo to je, nelocknú za chvíľku.
Ženy si vraj podvedome vyberajú chlapov po vzore otca (tiež chlapi podľa matky), preto sa častokrát stane, že ak žena mala za otca pijana/tyrana, tiež pdvedome na takéhoto narazí (super perspektíva) alebo hľadá úplný opak milučkého dobručkého mužíčka, čo tiež nemusí skončiť šťastne.
Inak vraj väčšina žien hľadá (zase podvedome) otca pre svoje deti a ten má byť vychádzajúc ešte z minulosti, keď sme boli viac živočíšni, silný, zdatný samec, ktorý porazí súperov. A u niektorých to pretrváva doteraz a hľadajú mužné, testosterónové, agresívnejšie typy a mám pocit, že na základe nich sa robí táto štatistika. Lebo potom sú tu obyčajné dievčatá, ktoré hľadajú normálnych, príjemných, vtipných chalanov a o takých sa nikde nehovorí.
ale niektore su naozaj len blbe,povrchne nezaujimaju sa o jadro cloveka,staci ked je sarmantny,zabavny,zli chlapci "ako vsetci vieme disponuju okrem hore uvedenych vlastnosti nanestastie casto aj obrovskym fluidom a to zvadza,ze..
btw,bolek k vyske mojho intelektu,preboha pre par vulgarizmov,stava sa aj v lepsich rodinach ver mi..ludia robia aj ovela horsie veci ako ustedrit na nejakom fore par invektiv...