Preco dobri chlapci zostavaju na ocot?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Scarlett
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Preco dobri chlapci zostavaju na ocot?

Príspevok od používateľa Scarlett »

bolek napísal:Vyjadrím sa k téme, lebo neviem, či pri takejto diskusii a inteligencii zakladateľa, zakladateľky alebo čo to je, nelocknú za chvíľku.
Ženy si vraj podvedome vyberajú chlapov po vzore otca (tiež chlapi podľa matky), preto sa častokrát stane, že ak žena mala za otca pijana/tyrana, tiež pdvedome na takéhoto narazí (super perspektíva) alebo hľadá úplný opak milučkého dobručkého mužíčka, čo tiež nemusí skončiť šťastne.
Inak vraj väčšina žien hľadá (zase podvedome) otca pre svoje deti a ten má byť vychádzajúc ešte z minulosti, keď sme boli viac živočíšni, silný, zdatný samec, ktorý porazí súperov. A u niektorých to pretrváva doteraz a hľadajú mužné, testosterónové, agresívnejšie typy a mám pocit, že na základe nich sa robí táto štatistika. Lebo potom sú tu obyčajné dievčatá, ktoré hľadajú normálnych, príjemných, vtipných chalanov a o takých sa nikde nehovorí.
Ja mam skor vzato,ze autor reakcie,ktoru som sem skopirovala/uz to preboha pochopte!/,je trosku mierne frustrovany a vzdal sa nadeje ze existuju zastupkyne nezneho pohlavia ktore maju skor zaujem o muzov inych kvalit,ako je hrubost,agresia,neomalenost voci zenam atp.. a ano v niektorych pripadoch vyhladavaju zeny nasilnicke typy muzov uplne podvedome" ani o tom nevedia co ich k nim vlastne taha,v tomto spravani je prave zakodovany prip.naruseny vztah dcera/otec..je to tak..
ale niektore su naozaj len blbe,povrchne nezaujimaju sa o jadro cloveka,staci ked je sarmantny,zabavny,zli chlapci "ako vsetci vieme disponuju okrem hore uvedenych vlastnosti nanestastie casto aj obrovskym fluidom a to zvadza,ze..
btw,bolek k vyske mojho intelektu,preboha pre par vulgarizmov,stava sa aj v lepsich rodinach ver mi..ludia robia aj ovela horsie veci ako ustedrit na nejakom fore par invektiv...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Viem, nebolo to myslené s tým intelektom doslova. Len nemám rada vulgárnosti, aj keď je to len fórum a ľudia sa nepoznajú osobne- to nám predsa nekáže nadávať si. Ale v pohode, nechaj tak, budeme OT. :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

bolek napísal:Lebo potom sú tu obyčajné dievčatá, ktoré hľadajú normálnych, príjemných, vtipných chalanov a o takých sa nikde nehovorí.
Normálnych, príjemných, vtipných... Neviem, ale takých báb poznám veľmi málo. Oveľa viac poznám takých, čo sa radšej rozhodnú pre rebela, ktorý ich o chvíľu odhodí aby pokračoval za ďalšou. Potom tie baby chodia za normálnymi, príjemnými vtipnými, ale len sa vyplakať.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Fabo napísal:
Normálnych, príjemných, vtipných... Neviem, ale takých báb poznám veľmi málo. Oveľa viac poznám takých, čo sa radšej rozhodnú pre rebela, ktorý ich o chvíľu odhodí aby pokračoval za ďalšou. Potom tie baby chodia za normálnymi, príjemnými vtipnými, ale len sa vyplakať.
keď tak pozerám na dnešnú mládež, majú vôbec na výber?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Tazko povedat. Vo svojej vekovej kategorii by som povedal ze ano, aj ked percentualne zastupenie je male, ale tak o 5 rokov nizsie uz netusim...
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

myslim,ze sa zhodneme na tom, ze kazdym rokom ide vychova deti doprdele, komercia - filmy, hudba(ak sa da taky rap nazvat hudbou) na pubertiakov tlaci co je "IN" a co nie a potom sa cudujeme, co to vyrasta a ako sa to sprava... a len velmi malo sa ich z toho dostane a dostane nejaky ten rozum...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Maki napísal:myslim,ze sa zhodneme na tom, ze kazdym rokom ide vychova deti doprdele, komercia - filmy, hudba(ak sa da taky rap nazvat hudbou) na pubertiakov tlaci co je "IN" a co nie a potom sa cudujeme, co to vyrasta a ako sa to sprava... a len velmi malo sa ich z toho dostane a dostane nejaky ten rozum...
hmmm, ale to je len konstatovanie, aj zatial cela druha strana, ale co je potom riesenim?
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa eldzi »

Fabo napísal:Tazko povedat. Vo svojej vekovej kategorii by som povedal ze ano, aj ked percentualne zastupenie je male, ale tak o 5 rokov nizsie uz netusim...
Neviem, čo je tvoja veková kategória a ani tým pádom, čo je o 5 rokov menej, ale ja mám 18 a mám pocit, že väčšina závisí aj od toho, v akom kolektíve človek vyrastá. Ja teraz končím 8 ročný gympel a teda som nechodil na typickú strednú, kde by som sa v 15-16 rokoch musel prispôsobovať najnovším trendom, ako sa to robí teraz. Môžem povedať, že ja som vyrástol v celkom kultivovanej spoločnosti a aj ľudia okolo na gympli boli vždy fajn a nemali nejaké zvláštne maniere. O tom, ako to chodí na typických stredných školách a učňovkách, povedať neviem, ale aspoň v mojom okolí sa nachádza dosť normálnych mladých ľudí vo veku 17-18. Ale dopadá na mňa ten pocit, že je ich menej, ako tých "druhých".
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Súhlasím s eldzim, tiež som chodila na 8ročný gympel a nebolo tam žiadne prispôsobovanie sa trendom, byť za každú cenu cool, nejaké ponižovanie, keď nemal niekto najnovšie trendy veci, chvastanie sa. Na VŠ je kolektív už tiež v pohode. Tu si ide každý svojou cestou, sme prakticky dospelí a nikto nemá za potrebu takéto správanie. Aj keď ja mám 21 a keď vidím prvákov, ktorí sú len o dva roky mladší, už je tam iný trend- byť stredobodom pozornosti, za každú cenu sa páčiť. A k čomu to je? Najlepšie je ostať aj tak sám sebou.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

No tak to sme z tych 8rocakov traja :) Mozno je to tym, ze sme boli v jednej budove s klasickym gymplom aj s priemyslovkou, ale tu snahu byt za kazdu cenu khuuul som vnimal. Zase ponizovanie not so cool ludi neexistovalo, proste sa v tom mixe niekolkych stoviek mladeze kazdy niekde usalasil, nebolo ziadnou vynimkou, ze by niekto z klasickeho bil partiu s nami, alebo naopak s priemyslovkarmi.

Na VS nevnimam nejaku snahu o nasilne zapadnutie vobec, proste kto je co je to je, a nemavaju ludia potrebu dokazovat si navzajom kto je vacsi fanusik hiphopu a kto je mrtvejsi deathmetalista. Aj ked teda samozrejme kazdy sa drzi ludi ktori mu sedia, a vyskyt podobnych bude vokoli daneho cloveka urcite viditelny.
qwerty-xyz

:P no sa z toho neposerte, ja mam 4 rocne gymnazium . . .
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Tak to ste mali asi šťastie na rozumnú spoločnosť. Ja som na 8-ročné nechodil a na základke to bolo veru priam predbiehanie sa členov kolektívu, kto bude väčší imbecil. Na gympli sa to potom množstvo idiotov trochu okresalo a samozrejme teraz na VŠ je to už o inom. Ale dnešný školáci akoby ozaj nemali ani štipku zdravého rozumu. Silou-mocou sa snažia držať stáda, ktoré vedie nejaký vôl. Ťažko naraziť na dieťa vo veku 10-16 rokov, ktoré nie je hoper, gangster, raper alebo strášne cool. Občas, keď si na fcb všimnem statusy alebo fotky mojej 11-ročnej sesternice, až ma zamrazí. A všetky jej kamarátky detto. A to chodia na 8-ročný gympeľ, kde by si človek myslel, že neskončí s vygumovanou hlavou. No stalo sa :nono:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

neda sa to takto delit ... ja som bol na priemke a boli sme fakt super partia v ktorej tiez nejake prisposobovanie sa trendom alebo co nefungovalo ...
qwerty-xyz

nordkapp_pb napísal:neda sa to takto delit ... ja som bol na priemke a boli sme fakt super partia v ktorej tiez nejake prisposobovanie sa trendom alebo co nefungovalo ...
my ked sme boli na 4 rocnom gympli, tak nase dve triedy boli ovela ale ovela normalnejsie ako dve triedy z osemrocneho, a furt to bolo tak, .... z osemrocneho boli saleni ludia, blazni, psychopati docista.
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa eldzi »

qwerty-xyz napísal: my ked sme boli na 4 rocnom gympli, tak nase dve triedy boli ovela ale ovela normalnejsie ako dve triedy z osemrocneho, a furt to bolo tak, .... z osemrocneho boli saleni ludia, blazni, psychopati docista.
A ty si si stále istý, že si bol členom toho 4-ročného?
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Poda mna sa to neda takto skatulkovat , to ze je to gympel nezarucuje , ze sa tam nenajdu ludia ktory dokazu znepriemnovat zivot druhym.
Chodil som na priemyslovku , kde som nemal nikdy problem ...
Okrem toho som sa viac krat stretol stym , ze ludia z gympla boli naduty na to kde chodia a spravali sa arogantne ... co vsak neznamena ze tam boli vsetcia taky ...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

už ste dosť odbočili od témy
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Thommas »

Fabo napísal:
som zivy priklad... mam spoluziacku, a vzdy ked ma daky problem bezi za mnou.... ale aj ked sa nudi... a podobne veci... vlastne ja som aj rad, kedze este nemam tu pravu a ani sa neponahlam :mrgreen: ... ale to ma fascinuje ze aj s jej tajnymi vecami pride za mnou a nie za svojim frajerom....

este k tej mladezi ak nevadi... teraz som v 9. rocniku na zakladnej skole.. s tym predbiehanim sa, stadom opakovacov a podobne je to cista pravda.... ale na tom je to najhorsie, ze uz DRUHACI si primitivni, drzi a radi sa povysuju... tam neide o velitela stada, ale o dost sprostych rodicov, co nevedia vysvetlit svojim detom, ze ako sa maju spravat...

a nieco konkretne k teme: preco su zeny buchnute do primitivov a debilov??? pretoze nevladzu zo sebou, nevedia co ich moze cakat a maju klapky na ociach... a ako tu uz niekto napisal: Ak dakto padne na hubu, vtedy zisti, aky bol sprosty... a to plati vseobecne, nie len o laske... smutne, ze ludia sa nepoucia z chyb inych lusi ale musia oni to iste zazit.. a aj ti najvacsi frajeri padnu na ksicht ked raz dospeju a zistia, ze nemaju ani jedneho normalneho kamarata a este ani priatelku na porozpravanie....
Scarlett
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Scarlett »

audiotrack napísal:už ste dosť odbočili od témy
Neviem ako tebe,ale mne v pohode..volna diskusia vobec nevadi aj ked trochu od temy..ved ked bude niekto chciet dodat priamo k topicu jednoducho napise..nic sa nedeje

//audiotrack: neviem ako tebe, ale nezavádzaj si tu nové pravidlá. Je to offtopic a ak bude pokračovať tak tému zamknem. Diskusia sa má držať danej témy

//autoeditácia príspevku (20 Máj 2010, 18:05)
BiGTomEE napísal:
som zivy priklad... mam spoluziacku, a vzdy ked ma daky problem bezi za mnou.... ale aj ked sa nudi... a podobne veci... vlastne ja som aj rad, kedze este nemam tu pravu a ani sa neponahlam :mrgreen: ... ale to ma fascinuje ze aj s jej tajnymi vecami pride za mnou a nie za svojim frajerom....

este k tej mladezi ak nevadi... teraz som v 9. rocniku na zakladnej skole.. s tym predbiehanim sa, stadom opakovacov a podobne je to cista pravda.... ale na tom je to najhorsie, ze uz DRUHACI si primitivni, drzi a radi sa povysuju... tam neide o velitela stada, ale o dost sprostych rodicov, co nevedia vysvetlit svojim detom, ze ako sa maju spravat...

a nieco konkretne k teme: preco su zeny buchnute do primitivov a debilov??? pretoze nevladzu zo sebou, nevedia co ich moze cakat a maju klapky na ociach... a ako tu uz niekto napisal: Ak dakto padne na hubu, vtedy zisti, aky bol sprosty... a to plati vseobecne, nie len o laske... smutne, ze ludia sa nepoucia z chyb inych lusi ale musia oni to iste zazit.. a aj ti najvacsi frajeri padnu na ksicht ked raz dospeju a zistia, ze nemaju ani jedneho normalneho kamarata a este ani priatelku na porozpravanie....
To bolo teraz razne :D..Povedala by som .."AK" raz vobec dospeju..
Eras
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eras »

co sa tyka mladeze, chodim robit veduceho do jedneho tabora, su tam docela mudre baby niektore, resp nazormi vyspele a myslim, ze nehladaju magorov, co by ich trapili... takze zavisi to od vplyvu okolia, domova atd... predsa len nie kazde dievca je sproste, vela krat vidim aj super babu s normalnym chalanom... ako sa pise na tom blogu, tu uz spomenutom, je to alfa a nie beta... bohuzial, som beta, jak si baba, ktora sa mi paci, nieco vypyta, som mily a poskytnem vsetko :(
Zamknuté