Sorento by este mozno mohlo byt, ale Freelander ani nie, to skor dvojak uz ano, ta je velmi sikovna, ale taku by som zrejme v tejto cenovej relacii nezohnal

Inak tieto auticka ako ceed a pod., praveze tie sa mi moc nepacia. A ved Becko nema zlu spotrebu, prave naopak velmi velmi dobru, oproti Ravke este aj "zarobim". Ved si pozrite spotreby, mimo mesta ma pod 5 Litrov (4,7 alebo tak nejak), v meste pod 7-6 L. a kombinovana sa pohybuje tusim nad 5L, to nie je take zle a ak by to bolo mozno aj LPGcko .. No a co sa tyka vybavy a ceny, tak za take peniaze myslim nebude taka full vo Freelandery, alebo nejakom mensom auticku ako v Medaku Becko. A inak uz som spominal, ze so servisom by nebol ziadny problem som zistil

Pozname ludi v mercedesy, takze tam by problem nemal byt vobec.
Ako nemyslel som az tak, ze aby to auticko vyzeralo "podnikatelsky", ale ma taky nadych proste, ze je to "lepsie auto", nez nejaky peugeot, ci citroen, ci kia, alebo take mensia audina A3, ci stary Tuareg .. napr. u nas na ulici by sa takto vinimalo v takychto podmienkach, teda az na jedneho pana, co ma Freelander 2 ..