co dalej..

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
JST
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

co dalej..

Príspevok od používateľa JST »

proste..neviem ako dalej.. som zamilovana, par mesiacov do mojho kamarata.. v istom nie prave najtriezvejsom stave sa mi podarilo mu to napisat, takze to vie... neodmietol ma, ale viem, ze on ku mne nic neciti.. obcas ma taku chvilku, kedy mi povie, ze nadomnou casto rozmysla, ze ma mozno tiez svojim sposobom lubi, a obcas zase napise, ze by to so mnou neslo... ma ma rad, dost rad, ale len ako kamaratku..

poviete, ze zabudni na neho dievca, ale ja nechcem zabudnut... odkedy som mu toto napisala sme sa nevideli ani raz, byvame velmi malo spolu... ja ho potrebujem... ako si ho mam ziskat? za vsetky odpovede dakujem :) :)
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: co dalej..

Príspevok od používateľa eldzi »

Znie to tak jednoducho a zároveň tak zložito. Ty vieš, že on ťa neľúbi, aj ti to dá nejako najavo a ty ho stále chceš? Chápem, srdcu nerozkážeš, ale "Milovať znamená aj pochopiť, že ten druhý možno nemiluje."
JST
Medium Expert
Medium Expert

tak hovorim, obcas sa vyjadri, ze mozno aj on ku mne nieco citi, obcas povie ze by to neslo.. ja nedokazem zabudnut..
mizuno
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa mizuno »

naco je laska omg:(
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Tak nedá sa aby sa do teba zaľúbil a s tým ti nepomôže ani nikto z nás. No stretávaj sa s ním častejšie možno ťa tiež ľúbi len nevie čo chce preto mení názory.. + Podľa mňa si mu to mala povedať a nie napísať, tak by si vedela hneď načom si a nie raz áno, a potom nie :) Držím palce, ak bude niečo nové tak poinformuj ;)
JST
Medium Expert
Medium Expert

problem je v tom, ze ja som z tt, on je z ba, tj sa nemozeme vidiet tak casto ( ja mam dost na nervy rodicov nato, aby som mohla chodit do ba castejsie ako tak 1 x za rok :D , a on tiez nema stale cas sem lozit..).. jeho tesi, ze ho lubim, a hovori, ze cim viac sa o tom rozpravame, tym viac premysla o nas dvoch, a ze ked mu to poviem nazivo, tak to bude este dolezitejsie..toto pvoie, a dva dni nato povie, ze sa nechce viazat, a ze so mnou by to asi neslo.. nevyznam sa v tom, strasne rychlo meni nazory, a ja trpim tym, ze ho lubim...

//autoeditácia príspevku (07 Jún 2010, 20:07)
mizuno napísal:naco je laska omg:(
laska je super vec, ak je opätovana..
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

nechaj sa nim vyuzit s pocitom ze k tebe nic moc neciti a bud spokoj a s tymi malo peknymi chvilami co mozete zdielat :-D a potom ende, zabudni :-)
JST
Medium Expert
Medium Expert

tak my sme boli dohodnuti, ze nieco poriesime :D lenze potom by som sa na neho naviazala este viac, a zabudalo by sa mi este horsie..takto mam minimalnu sancu, ale aj tak tu je..
mizuno
Medium Star
Medium Star

na chodenie to urcite nevizera:D
JST
Medium Expert
Medium Expert

ja viem.. navyse, on ma negativny postoj ku vztahom...boze ja ani neviem co od vas chcem, viem ze sa v tom poradit neda :(
mizuno
Medium Star
Medium Star

asi nechce teraz vztah a mozno len stebou nechce... ale na sex je pouzitelny :o srandujem
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

mizuno napísal:asi nechce teraz vztah a mozno len stebou nechce... ale na sex je pouzitelny :o srandujem
a co je na tom srandovne ? ved tak to ma idealne fungovat ... ked ne lasku, tak aspon pravidelny sex :-P :-P :-P
JST
Medium Expert
Medium Expert

no to je sice pekne, ale pravidelny sex ma prinuti ho este viac lubit, este viac ziarlit, este viac trpiet.. to uz radsej do konca zivota nebudem s nikym spat :D
mizuno
Medium Star
Medium Star

nemas sa ani kde ponahlat:D ked budes na tom velmi zle tak mi brnkni:D:D ale nie.... normalne snim vychadzaj ako kamoska a ak do mesiaca nic nenaznaci tak z toho nic nebude
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

tak maj pravidelny sex s niekym inym aby si nemyslela na tohoto :-P :-P ... raz si neviete pomoct ludia :-D
JST
Medium Expert
Medium Expert

hovorim, obcas naznacuje, obcas to uplne zabije tym ze by to nefungovalo... dik za ponuku inak :P

//autoeditácia príspevku (07 Jún 2010, 21:09)
nordkapp_pb napísal:tak maj pravidelny sex s niekym inym aby si nemyslela na tohoto :-P :-P ... raz si neviete pomoct ludia :-D
uz som sa pokusala na neho zabudnut prostrednictvom inych, a nic z toho :D

//autoeditácia príspevku (07 Jún 2010, 21:49)
to ne :D
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Tak chlapec sa nevie rozhodnúť preto by si sa s ním mala naživo porozprávať, cez net nič nevyriešiš. Takže ak sa nebudete môcť stretnúť tak radšej naňho zabudni:) + Myslím si že keď tak mení názory tak ja na vzťah nevyspelý a medzi vami by to dlho nevydražalo aj keby ste spolu začali chodiť.
A musíš sa snažiť ďalej pretože klin sa klinom vybíja ;)
BTW - Taká haluz ma napadla keby si sa s ním vyspala nezaľúbil by sa do teba ? :D (4-fun :)
JST
Medium Expert
Medium Expert

Janio napísal:Tak chlapec sa nevie rozhodnúť preto by si sa s ním mala naživo porozprávať, cez net nič nevyriešiš. Takže ak sa nebudete môcť stretnúť tak radšej naňho zabudni:) + Myslím si že keď tak mení názory tak ja na vzťah nevyspelý a medzi vami by to dlho nevydražalo aj keby ste spolu začali chodiť.
A musíš sa snažiť ďalej pretože klin sa klinom vybíja ;)
BTW - Taká haluz ma napadla keby si sa s ním vyspala nezaľúbil by sa do teba ? :D (4-fun :)

no, bezne spava s babami, kt. ma rad, a nezalubi sa, tak preco ja? :D mozem sa s nim stretnt, len to este chvilku potrva, kym budeme mat na seba casu viac...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

JST napísal:.. aby som mohla chodit do ba castejsie ako tak 1 x za rok :D ..
JST napísal: no, bezne spava s babami, kt. ma rad, a nezalubi sa..
fakt ti to za to stojí? Nebude prehra (v zmysle nedostať ho) menšie sklamanie ako keď ťa potom odkopne?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

No ked to tak citam tak rozmyslam nad tym, ci sa vztahu nevyhyba prave preto, ze ta ma rad (a pozna sa)
Napísať odpoveď