poviete, ze zabudni na neho dievca, ale ja nechcem zabudnut... odkedy som mu toto napisala sme sa nevideli ani raz, byvame velmi malo spolu... ja ho potrebujem... ako si ho mam ziskat? za vsetky odpovede dakujem
co dalej..
co dalej..
proste..neviem ako dalej.. som zamilovana, par mesiacov do mojho kamarata.. v istom nie prave najtriezvejsom stave sa mi podarilo mu to napisat, takze to vie... neodmietol ma, ale viem, ze on ku mne nic neciti.. obcas ma taku chvilku, kedy mi povie, ze nadomnou casto rozmysla, ze ma mozno tiez svojim sposobom lubi, a obcas zase napise, ze by to so mnou neslo... ma ma rad, dost rad, ale len ako kamaratku..
poviete, ze zabudni na neho dievca, ale ja nechcem zabudnut... odkedy som mu toto napisala sme sa nevideli ani raz, byvame velmi malo spolu... ja ho potrebujem... ako si ho mam ziskat? za vsetky odpovede dakujem

Re: co dalej..
Znie to tak jednoducho a zároveň tak zložito. Ty vieš, že on ťa neľúbi, aj ti to dá nejako najavo a ty ho stále chceš? Chápem, srdcu nerozkážeš, ale "Milovať znamená aj pochopiť, že ten druhý možno nemiluje."
tak hovorim, obcas sa vyjadri, ze mozno aj on ku mne nieco citi, obcas povie ze by to neslo.. ja nedokazem zabudnut..
naco je laska omg:(
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Tak nedá sa aby sa do teba zaľúbil a s tým ti nepomôže ani nikto z nás. No stretávaj sa s ním častejšie možno ťa tiež ľúbi len nevie čo chce preto mení názory.. + Podľa mňa si mu to mala povedať a nie napísať, tak by si vedela hneď načom si a nie raz áno, a potom nie
Držím palce, ak bude niečo nové tak poinformuj 
problem je v tom, ze ja som z tt, on je z ba, tj sa nemozeme vidiet tak casto ( ja mam dost na nervy rodicov nato, aby som mohla chodit do ba castejsie ako tak 1 x za rok
, a on tiez nema stale cas sem lozit..).. jeho tesi, ze ho lubim, a hovori, ze cim viac sa o tom rozpravame, tym viac premysla o nas dvoch, a ze ked mu to poviem nazivo, tak to bude este dolezitejsie..toto pvoie, a dva dni nato povie, ze sa nechce viazat, a ze so mnou by to asi neslo.. nevyznam sa v tom, strasne rychlo meni nazory, a ja trpim tym, ze ho lubim...
//autoeditácia príspevku (07 Jún 2010, 20:07)
//autoeditácia príspevku (07 Jún 2010, 20:07)
laska je super vec, ak je opätovana..mizuno napísal:naco je laska omg:(
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
nechaj sa nim vyuzit s pocitom ze k tebe nic moc neciti a bud spokoj a s tymi malo peknymi chvilami co mozete zdielat
a potom ende, zabudni 
tak my sme boli dohodnuti, ze nieco poriesime
lenze potom by som sa na neho naviazala este viac, a zabudalo by sa mi este horsie..takto mam minimalnu sancu, ale aj tak tu je..
na chodenie to urcite nevizera:D
ja viem.. navyse, on ma negativny postoj ku vztahom...boze ja ani neviem co od vas chcem, viem ze sa v tom poradit neda 
asi nechce teraz vztah a mozno len stebou nechce... ale na sex je pouzitelny
srandujem
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
a co je na tom srandovne ? ved tak to ma idealne fungovat ... ked ne lasku, tak aspon pravidelny sexmizuno napísal:asi nechce teraz vztah a mozno len stebou nechce... ale na sex je pouzitelnysrandujem
no to je sice pekne, ale pravidelny sex ma prinuti ho este viac lubit, este viac ziarlit, este viac trpiet.. to uz radsej do konca zivota nebudem s nikym spat 
nemas sa ani kde ponahlat:D ked budes na tom velmi zle tak mi brnkni:D:D ale nie.... normalne snim vychadzaj ako kamoska a ak do mesiaca nic nenaznaci tak z toho nic nebude
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
tak maj pravidelny sex s niekym inym aby si nemyslela na tohoto
... raz si neviete pomoct ludia 
hovorim, obcas naznacuje, obcas to uplne zabije tym ze by to nefungovalo... dik za ponuku inak 
//autoeditácia príspevku (07 Jún 2010, 21:09)
//autoeditácia príspevku (07 Jún 2010, 21:49)
to ne
//autoeditácia príspevku (07 Jún 2010, 21:09)
uz som sa pokusala na neho zabudnut prostrednictvom inych, a nic z tohonordkapp_pb napísal:tak maj pravidelny sex s niekym inym aby si nemyslela na tohoto![]()
... raz si neviete pomoct ludia
//autoeditácia príspevku (07 Jún 2010, 21:49)
to ne
-
Janio
Zablokovaný
Tak chlapec sa nevie rozhodnúť preto by si sa s ním mala naživo porozprávať, cez net nič nevyriešiš. Takže ak sa nebudete môcť stretnúť tak radšej naňho zabudni:) + Myslím si že keď tak mení názory tak ja na vzťah nevyspelý a medzi vami by to dlho nevydražalo aj keby ste spolu začali chodiť.
A musíš sa snažiť ďalej pretože klin sa klinom vybíja
BTW - Taká haluz ma napadla keby si sa s ním vyspala nezaľúbil by sa do teba ?
(4-fun 
BTW - Taká haluz ma napadla keby si sa s ním vyspala nezaľúbil by sa do teba ?
Janio napísal:Tak chlapec sa nevie rozhodnúť preto by si sa s ním mala naživo porozprávať, cez net nič nevyriešiš. Takže ak sa nebudete môcť stretnúť tak radšej naňho zabudni:) + Myslím si že keď tak mení názory tak ja na vzťah nevyspelý a medzi vami by to dlho nevydražalo aj keby ste spolu začali chodiť.
BTW - Taká haluz ma napadla keby si sa s ním vyspala nezaľúbil by sa do teba ?(4-fun
no, bezne spava s babami, kt. ma rad, a nezalubi sa, tak preco ja?
-
audiotrack
VIP
-
Fabo
Hardcore addict
No ked to tak citam tak rozmyslam nad tym, ci sa vztahu nevyhyba prave preto, ze ta ma rad (a pozna sa)