áno ja viem, len nechápem ako môžeš ľúbiť niekoho kto "bežne spáva s babami a nezaľúbi sa". To je nejaký, hmm... neviem, váš slovník ale my na to máme veľmi peknú a trefnú nadávku keď baba bežne s niekym spáva bez toho aby tam bola láska. Ja ťa neodrádzam, len by si sa nad tým mohla zamyslieť či ti to za to stojí (prípadne to vysvetliť ak si to myslela inač ale mne to vyznelo tak že aj s tebou by sa iba vyspal a potom ťa odhodil)
audiotrack napísal:áno ja viem, len nechápem ako môžeš ľúbiť niekoho kto "bežne spáva s babami a nezaľúbi sa". To je nejaký, hmm... neviem, váš slovník ale my na to máme veľmi peknú a trefnú nadávku keď baba bežne s niekym spáva bez toho aby tam bola láska. Ja ťa neodrádzam, len by si sa nad tým mohla zamyslieť či ti to za to stojí (prípadne to vysvetliť ak si to myslela inač ale mne to vyznelo tak že aj s tebou by sa iba vyspal a potom ťa odhodil)
nie, zase nie tak bezne, a ale spal uz s niekolkymi, lubil jednu ci dve, neviem.. nie, nevyspal by sa so mnou a potom ma odhodil, to viem.. nevyspal by sa so mnou, pretoze vie co k nemu citim..
Omg, kašli naňho keď je taký ku***ník, na svete beha oveľa viac chalanov ktorý by ťa ľubili a nesprávali by sa tak ako on. Takže čím skôr zabudneš tým lepšie + Tiež sa mi zdá že ste sa spoznali cez pokec keď bývate tak ďaleko takže nič z toho
Janio napísal:Omg, kašli naňho keď je taký ku***ník, na svete beha oveľa viac chalanov ktorý by ťa ľubili a nesprávali by sa tak ako on. Takže čím skôr zabudneš tým lepšie + Tiež sa mi zdá že ste sa spoznali cez pokec keď bývate tak ďaleko takže nič z toho
neje kurevnik, len spal s viacerymi... spoznali sme sa cez spolocnych kamaratov a pochybujem, ze by ma niekto mohol normalne lubit a zabudnut sa neda...
JST - čítaš po sebe čo napíšeš ? Respektíve rozmyšlaš nad tým čo píšeš ? (nič proti) Ale tak isto ako napísal mizuno predomnou, asi keď spal s "viacerími" čo je neurčené mnôžstvo. (môže to byť že s 2, ale aj s 50timi...) takže ku***ník je
Myslel som si že ste sa spoznali cez taku nejakú somarinu... A zabudnúť sa určite dá, len to by si si mala najsť iné záujmi a nie sedieť za PC a ho riešiť
BTW - A čo ma ako byť: "a pochybujem, ze by ma niekto mohol normalne lubit" ? Tak ťa budu ľúbiť nenormálne
Janio napísal:JST - čítaš po sebe čo napíšeš ? Respektíve rozmyšlaš nad tým čo píšeš ? (nič proti) Ale tak isto ako napísal mizuno predomnou, asi keď spal s "viacerími" čo je neurčené mnôžstvo. (môže to byť že s 2, ale aj s 50timi...) takže ku***ník je
Myslel som si že ste sa spoznali cez taku nejakú somarinu... A zabudnúť sa určite dá, len to by si si mala najsť iné záujmi a nie sedieť za PC a ho riešiť
BTW - A čo ma ako byť: "a pochybujem, ze by ma niekto mohol normalne lubit" ? Tak ťa budu ľúbiť nenormálne
no necitala som to to je fakt nie, spal s niekolkymi, nebola to jedna alebo dve.. to neznamena nist
//autoeditácia príspevku (08 Jún 2010, 21:01)
mizuno napísal:on znamena pre nu to, co pre americke tinedzerky justin bieber
nespominala si, aky mas vek? 14-16? si zaslepena platonickou laskou, on ta nelubi, keby ano tak sa inak chova...mozno na teba mysli ked nema po ruke inu babu
kvoco napísal:nespominala si, aky mas vek? 14-16? si zaslepena platonickou laskou, on ta nelubi, keby ano tak sa inak chova...mozno na teba mysli ked nema po ruke inu babu
kvoco ma predbehol chcel som sa spýtať vek... myslel som si že je to okolo 15...
A nie že sa ľahko povie, ale aj ľaho urobi už som ti písal že ak budeš refreshovať túto tému kto ti čo napíše...
neviem, som v stadiu, ze aj keby to sice bolo asi najvhodnejsie, zabudnut nechcem.. uz som si parkrat nahovarala, ze som zamilovana, ale poznate to, zide z oci, zide z mysle teraz je to ine...
som to myslel tak ze teraz niesi zamilovana...len sa ti paci aku ma tvar, ako sa oblieka atd a este mozno preto ze je sa okolo neho mocu baby a chces aby bol tvoj taky jebac.. alebo ako by som to povedal... a mozno tarem
mizuno napísal:som to myslel tak ze teraz niesi zamilovana...len sa ti paci aku ma tvar, ako sa oblieka atd a este mozno preto ze je sa okolo neho mocu baby a chces aby bol tvoj taky jebac.. alebo ako by som to povedal... a mozno tarem
vobec to tak neje vyzera uplne normalne, ziadny jebac (na tych kukam inde ), a na vzhlad sa ja nejako extra neorientujem , lubim ho preto aky je (hej, vyznie to ako fraza, ale ja sama dobre viem ako to je )
//autoeditácia príspevku (08 Jún 2010, 22:50)
mizuno napísal:som to myslel tak ze teraz niesi zamilovana...len sa ti paci aku ma tvar, ako sa oblieka atd a este mozno preto ze je sa okolo neho mocu baby a chces aby bol tvoj taky jebac.. alebo ako by som to povedal... a mozno tarem
si opisal "lasku" 13 rocnych silno zamilovanych dievcatiek s iq 80 ja mam uz pubertu za sebou