co dalej..

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
JST
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: co dalej..

Príspevok od používateľa JST »

audiotrack napísal:
fakt ti to za to stojí? Nebude prehra (v zmysle nedostať ho) menšie sklamanie ako keď ťa potom odkopne?
ked nekoho lubis tak sa snazit ziskat si ho, nie?..

//autoeditácia príspevku (08 Jún 2010, 15:29)
Fabo napísal:No ked to tak citam tak rozmyslam nad tym, ci sa vztahu nevyhyba prave preto, ze ta ma rad (a pozna sa)
mozno.. co mam robit? :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

áno ja viem, len nechápem ako môžeš ľúbiť niekoho kto "bežne spáva s babami a nezaľúbi sa". To je nejaký, hmm... neviem, váš slovník ale my na to máme veľmi peknú a trefnú nadávku keď baba bežne s niekym spáva bez toho aby tam bola láska. Ja ťa neodrádzam, len by si sa nad tým mohla zamyslieť či ti to za to stojí (prípadne to vysvetliť ak si to myslela inač ale mne to vyznelo tak že aj s tebou by sa iba vyspal a potom ťa odhodil)
JST
Medium Expert
Medium Expert

audiotrack napísal:áno ja viem, len nechápem ako môžeš ľúbiť niekoho kto "bežne spáva s babami a nezaľúbi sa". To je nejaký, hmm... neviem, váš slovník ale my na to máme veľmi peknú a trefnú nadávku keď baba bežne s niekym spáva bez toho aby tam bola láska. Ja ťa neodrádzam, len by si sa nad tým mohla zamyslieť či ti to za to stojí (prípadne to vysvetliť ak si to myslela inač ale mne to vyznelo tak že aj s tebou by sa iba vyspal a potom ťa odhodil)
nie, zase nie tak bezne, a ale spal uz s niekolkymi, lubil jednu ci dve, neviem.. nie, nevyspal by sa so mnou a potom ma odhodil, to viem.. nevyspal by sa so mnou, pretoze vie co k nemu citim..
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Omg, kašli naňho keď je taký ku***ník, na svete beha oveľa viac chalanov ktorý by ťa ľubili a nesprávali by sa tak ako on. Takže čím skôr zabudneš tým lepšie + Tiež sa mi zdá že ste sa spoznali cez pokec keď bývate tak ďaleko takže nič z toho :?
JST
Medium Expert
Medium Expert

Janio napísal:Omg, kašli naňho keď je taký ku***ník, na svete beha oveľa viac chalanov ktorý by ťa ľubili a nesprávali by sa tak ako on. Takže čím skôr zabudneš tým lepšie + Tiež sa mi zdá že ste sa spoznali cez pokec keď bývate tak ďaleko takže nič z toho :?

neje kurevnik, len spal s viacerymi... spoznali sme sa cez spolocnych kamaratov :D a pochybujem, ze by ma niekto mohol normalne lubit :mrgreen: a zabudnut sa neda...
mizuno
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa mizuno »

nieje kurevnik len spal s viacerimi :smt033 :D
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

JST - čítaš po sebe čo napíšeš ? Respektíve rozmyšlaš nad tým čo píšeš ? (nič proti) Ale tak isto ako napísal mizuno predomnou, asi keď spal s "viacerími" čo je neurčené mnôžstvo. (môže to byť že s 2, ale aj s 50timi...) takže ku***ník je :)

Myslel som si že ste sa spoznali cez taku nejakú somarinu... A zabudnúť sa určite dá, len to by si si mala najsť iné záujmi a nie sedieť za PC a ho riešiť
BTW - A čo ma ako byť: "a pochybujem, ze by ma niekto mohol normalne lubit" ? Tak ťa budu ľúbiť nenormálne :D
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

JST napísal: .. to uz radsej do konca zivota nebudem s nikym spat :D
to nemyslis vazne :D
mizuno
Medium Star
Medium Star

on znamena pre nu to, co pre americke tinedzerky justin bieber :D
JST
Medium Expert
Medium Expert

Janio napísal:JST - čítaš po sebe čo napíšeš ? Respektíve rozmyšlaš nad tým čo píšeš ? (nič proti) Ale tak isto ako napísal mizuno predomnou, asi keď spal s "viacerími" čo je neurčené mnôžstvo. (môže to byť že s 2, ale aj s 50timi...) takže ku***ník je :)

Myslel som si že ste sa spoznali cez taku nejakú somarinu... A zabudnúť sa určite dá, len to by si si mala najsť iné záujmi a nie sedieť za PC a ho riešiť
BTW - A čo ma ako byť: "a pochybujem, ze by ma niekto mohol normalne lubit" ? Tak ťa budu ľúbiť nenormálne :D

no necitala som to to je fakt :D nie, spal s niekolkymi, nebola to jedna alebo dve.. to neznamena nist :D

//autoeditácia príspevku (08 Jún 2010, 21:01)
mizuno napísal:on znamena pre nu to, co pre americke tinedzerky justin bieber :D
to sotva :D

//autoeditácia príspevku (08 Jún 2010, 21:02)
typek61 napísal:
to nemyslis vazne :D
nie, nemyslim :) aj ked za mnisku by som ist mohla, s mojimi proticirkevnymi nazormi :mrgreen: :twisted:
kvoco
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kvoco »

nespominala si, aky mas vek? 14-16? si zaslepena platonickou laskou, on ta nelubi, keby ano tak sa inak chova...mozno na teba mysli ked nema po ruke inu babu
JST
Medium Expert
Medium Expert

kvoco napísal:nespominala si, aky mas vek? 14-16? si zaslepena platonickou laskou, on ta nelubi, keby ano tak sa inak chova...mozno na teba mysli ked nema po ruke inu babu
ved ja viem ze ma nelubi..
ja mam 16, on 19..
mizuno
Medium Star
Medium Star

takych lasok este zazijes.... neplet si nim hlavu
JST
Medium Expert
Medium Expert

mizuno napísal:takych lasok este zazijes.... neplet si nim hlavu

lahko sa povie, tazko sa urobi :D
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

kvoco ma predbehol chcel som sa spýtať vek... myslel som si že je to okolo 15...
A nie že sa ľahko povie, ale aj ľaho urobi už som ti písal že ak budeš refreshovať túto tému kto ti čo napíše...
JST
Medium Expert
Medium Expert

neviem, som v stadiu, ze aj keby to sice bolo asi najvhodnejsie, zabudnut nechcem.. uz som si parkrat nahovarala, ze som zamilovana, ale poznate to, zide z oci, zide z mysle :) teraz je to ine...
mizuno
Medium Star
Medium Star

este nevies co je to byt zamilovana
JST
Medium Expert
Medium Expert

mizuno napísal:este nevies co je to byt zamilovana

si sa rozhodol? :D to ze mam 16 rokov neznamena, ze neviem co je to laska :D
mizuno
Medium Star
Medium Star

som to myslel tak ze teraz niesi zamilovana...len sa ti paci aku ma tvar, ako sa oblieka atd a este mozno preto ze je sa okolo neho mocu baby a chces aby bol tvoj taky jebac.. alebo ako by som to povedal... a mozno tarem
JST
Medium Expert
Medium Expert

mizuno napísal:som to myslel tak ze teraz niesi zamilovana...len sa ti paci aku ma tvar, ako sa oblieka atd a este mozno preto ze je sa okolo neho mocu baby a chces aby bol tvoj taky jebac.. alebo ako by som to povedal... a mozno tarem

vobec to tak neje :mrgreen: vyzera uplne normalne, ziadny jebac (na tych kukam inde :D), a na vzhlad sa ja nejako extra neorientujem , lubim ho preto aky je (hej, vyznie to ako fraza, ale ja sama dobre viem ako to je :D)

//autoeditácia príspevku (08 Jún 2010, 22:50)
mizuno napísal:som to myslel tak ze teraz niesi zamilovana...len sa ti paci aku ma tvar, ako sa oblieka atd a este mozno preto ze je sa okolo neho mocu baby a chces aby bol tvoj taky jebac.. alebo ako by som to povedal... a mozno tarem

si opisal "lasku" 13 rocnych silno zamilovanych dievcatiek s iq 80 :) ja mam uz pubertu za sebou :D
Napísať odpoveď