kvalitny plyn do zapalovacov
-
Minoslav
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
kvalitny plyn do zapalovacov
Caute, viete mi poradit kvalitny plyn (napln) do zapalovaca ?
zapalovac mam tento
http://shop.outdoorzone.sk/index.php?ma ... anguage=sk
skuste napisat ake pouzivate Vy
zapalovac mam tento
-
Stoporko
VIP
Re: kvalitny plyn do zapalovacov
minoslav - len taký dotaz - na čo ti je taký zapaľovač? Ak si fajčiar, tak stačí nejaký z trafiky za 10sk a do prírody mi ten jet lighter príde trocha overkill 
Nosím darovaný firemný zippo (keď ešte fungoval obchod 6mm) a na bežné outdoorové aktivity bohate postačuje. Veľká výhoda zippa a iných "škrtacích" zapalovačov je v tom, že keď ti dojde plyn/beznín, ostane ti použiteľný kamienok a ocielka, využiteľné ako firesteel.
Nosím darovaný firemný zippo (keď ešte fungoval obchod 6mm) a na bežné outdoorové aktivity bohate postačuje. Veľká výhoda zippa a iných "škrtacích" zapalovačov je v tom, že keď ti dojde plyn/beznín, ostane ti použiteľný kamienok a ocielka, využiteľné ako firesteel.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
plynu by som sa nebal akehokolvek - staci skocit do trafiky a vybrat si
...
-
qwerty-xyz
Minoslav napísal:Caute, viete mi poradit kvalitny plyn (napln) do zapalovaca ?
zapalovac mam tento
Ja som mal tiez jeden, ten uz asi na fotke nemam hoci bol dobry, .... ale to boli daaavne pradavne casy....
-
Minoslav
Medium Expert
@qwerty-xyz
jednoznacne som chcel kvalitu-teda kvalitny zapalovac. Najlepsie nejaky outdoorovy,s dobrou tryskou. No a k tomu som chcel kvalitny plyn. Kuknem po tom zero (daco) plyne.. uvidime, napisem keby daco. Btw:som nefajciar, sem tam vodna fajka.
jo este raz dik skusim najst ten plyn
jednoznacne som chcel kvalitu-teda kvalitny zapalovac. Najlepsie nejaky outdoorovy,s dobrou tryskou. No a k tomu som chcel kvalitny plyn. Kuknem po tom zero (daco) plyne.. uvidime, napisem keby daco. Btw:som nefajciar, sem tam vodna fajka.
-
qwerty-xyz
neni zac, outodovym zapalovacom fandim.Minoslav napísal:@qwerty-xyz
uz ked je tema o horakoch...nechcem davat tazke prachy na rozpalovaky na uhliky na vodarko...tak rozmyslam ci nieje nejaka iona varianta....nieco co ma funkciu 'lock plamena' proste aby som nemusel drzat prst na plyne...a aby to horelo ako horak...proste nieco vhodne na rozpaleneie uhlika....existuje nieco take?
-
Silmer
Darca
Podla mna to mas jedno aky plyn do zapalovacov pouzivas.
Osobne som nikdy nemal ziaden problem s nejakym plynom., momentalne pouzivam znacku "Formula" a "Butan -Plyn do zapalovacov"
kupovany samozrejme v trafike.
//Lub0$: A to ti nestaci normalny zapalovac ?! alebo plynovy sporak?
Ved uhlik ked zapalis, tak by sa ti mal sam rozzeravit. Kokosaky ..to uz je o inom.
Osobne som nikdy nemal ziaden problem s nejakym plynom., momentalne pouzivam znacku "Formula" a "Butan -Plyn do zapalovacov"
//Lub0$: A to ti nestaci normalny zapalovac ?! alebo plynovy sporak?
-
Fabo
Hardcore addict
Lubos: Vsetky specialne zapalovace urcene na uhliky s ktorymi som robil to mali... 
Ale prave ja nechcem horak na uhliky...ja chcem zapalovac do vrecka....a hej hovorim o kokosaku...ked chce clovek zobrat fajku do terenu, cize sporak nieje po ruke...zapolovac nebudem drzat pod uhlikom 10minut
Niekedy bola taka era, kedy si ludia kupovali take vreckove zapalovace, ktorymi sa dal tavit kov doslova...nieco take som myslel.
Niekedy bola taka era, kedy si ludia kupovali take vreckove zapalovace, ktorymi sa dal tavit kov doslova...nieco take som myslel.
-
Minoslav
Medium Expert
ajaja no musim sa teda pridat aj ja.
Ked ides na vodnu, beres si uhliny ne? No a teraz su vedsinou uhliky co su samozapalovacie, takze staci mat plamen kratko. Pohoda!
Ak ides do prirody, samozrejme najlepsie uhliky su priamo z dreva
Inak o tom som cital, ze existuju zapalovace ktore vedia tavit nejaky kov. Ale len par sekund,cca 10 lebo zhori ta tryska vnutri.
Inak ten zapalovac ktory som uverejnil ze mam (HELIOS STORM) sa mi nejako pokakal
Zrazu mi nejde iskra a planem tiez neni dostatocne presvedcivy, kamos vravi ze koli plynu. Mal som uplne obycajny (ronson ) cerveno-zlty, kupeny v trafike. Kamos s ktorym sme si kupili tie zapalovace, tam dal iny (lepsi plyn-nazov teraz neviem) a vysledok bol neporovnatelne iny.
Ak ma niekto nejaku "tryskovu svinu"
a je s nou spokojni, skuste napisat, lebo ja mam pocit ze som dostal prave tej jediny nepodarok...
Ked ides na vodnu, beres si uhliny ne? No a teraz su vedsinou uhliky co su samozapalovacie, takze staci mat plamen kratko. Pohoda!
Ak ides do prirody, samozrejme najlepsie uhliky su priamo z dreva
Inak o tom som cital, ze existuju zapalovace ktore vedia tavit nejaky kov. Ale len par sekund,cca 10 lebo zhori ta tryska vnutri.
Inak ten zapalovac ktory som uverejnil ze mam (HELIOS STORM) sa mi nejako pokakal
Ak ma niekto nejaku "tryskovu svinu"
Co mate vsetci s tymi samorozpalovakmi?
Mas bud samorozpalovaci ktory je napusteny sirou alebo inym svinstvom, ktory zapalis aj so zapalkami...a potom mas uhliky kockate, kokosove...ktore niesu napustene nicim....a tie sa tak rozpalit nedaju...tie musis mat nad plamenom niekedy riadne dlho...
-
qwerty-xyz
Lub0$ napísal:Co mate vsetci s tymi samorozpalovakmi?Mas bud samorozpalovaci ktory je napusteny sirou alebo inym svinstvom, ktory zapalis aj so zapalkami...a potom mas uhliky kockate, kokosove...ktore niesu napustene nicim....a tie sa tak rozpalit nedaju...tie musis mat nad plamenom niekedy riadne dlho...
najviac mi vadi to ze je napusteny chemiou...myslis si ze je pekne tvarovany prirodne? Nie je napusteny nejakou srackou ktora ho tak drzi...a za dalsie je v tom sira...ktorou to zapalujes...a siru do seba tahat nechcem...plus, netleje podla mna dostatocne dlho....prirodny je prirodny...kokosak alebo nieco take...a k tomu je samorozpalovak drahsi...
-
Silmer
Darca
10 samorzpalovacich = cca 75sk
10 kokosakov = ?
10 kokosakov = ?
Kokosove Uhliky>1kg>72kusov=89Kcs 
http://www.e-vodnidymky.cz/uhliky-pro-v ... o-1kg.html
Ale nechapem co furt rozoberate, som sa pytal daco ine...
//autoeditácia príspevku (16 Jún 2010, 10:30)
aha
http://www.e-vodnidymky.cz/uhliky-pro-v ... hliku.html nieco take som si predstavoval....pred tym som videl tie horaky take mohutne take velke...ale toto je viac sexy
http://www.e-vodnidymky.cz/uhliky-pro-v ... o-1kg.html
Ale nechapem co furt rozoberate, som sa pytal daco ine...
//autoeditácia príspevku (16 Jún 2010, 10:30)
aha
http://www.e-vodnidymky.cz/uhliky-pro-v ... hliku.html nieco take som si predstavoval....pred tym som videl tie horaky take mohutne take velke...ale toto je viac sexy
-
Fabo
Hardcore addict
No, toto ma tak 15 centi.
myslim ze ten plyn do zapalovaca "zero (nieco)" je nieco taketo
mam ho doma a zozadu je nanom napisane Zero
-
qwerty-xyz
no presne toto som myslel, dikesccimo napísal:myslim ze ten plyn do zapalovaca "zero (nieco)" je nieco taketo mam ho doma a zozadu je nanom napisane Zero
toto je podla mna the best, co sa tak zbezne predava a je ho tam aj celkom pozehnane, ....
mam taky jeden problem .. kupil som si prd tyzdno zapalovac a teraz ked som ho naplnil nechce horet ... moze to byt aj tym ze je nekvalitny plyn? mam teraz tento http://ke.potraviny.eu/cigarety-fajciar ... o-1ks.html alebo v tom bude nejaky iny problem?