kvalitny plyn do zapalovacov

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Minoslav
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

kvalitny plyn do zapalovacov

Príspevok od používateľa Minoslav »

Caute, viete mi poradit kvalitny plyn (napln) do zapalovaca ?

zapalovac mam tento
http://shop.outdoorzone.sk/index.php?ma ... anguage=sk
skuste napisat ake pouzivate Vy
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: kvalitny plyn do zapalovacov

Príspevok od používateľa Stoporko »

minoslav - len taký dotaz - na čo ti je taký zapaľovač? Ak si fajčiar, tak stačí nejaký z trafiky za 10sk a do prírody mi ten jet lighter príde trocha overkill :)

Nosím darovaný firemný zippo (keď ešte fungoval obchod 6mm) a na bežné outdoorové aktivity bohate postačuje. Veľká výhoda zippa a iných "škrtacích" zapalovačov je v tom, že keď ti dojde plyn/beznín, ostane ti použiteľný kamienok a ocielka, využiteľné ako firesteel.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

plynu by som sa nebal akehokolvek - staci skocit do trafiky a vybrat si ;-) ...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Minoslav napísal:Caute, viete mi poradit kvalitny plyn (napln) do zapalovaca ?

zapalovac mam tento
http://shop.outdoorzone.sk/index.php?ma ... anguage=sk
skuste napisat ake pouzivate Vy
:smt059 kokos nazov ti teraz nepoviem, ale taka veeeelka modra plechovka, kup si tu, pise na nej nieco ako zero neviem co, ale znamena to zeeee takmer nulove uniky? aspon myslim, ten je najlepsi, pretoze sa s nim dobre plni nemusis skusat ziadne nadstavce ani nic podobne, proste ten hlavny ventil je origos super na vsetky plynove zapalovace a hlavne tie kvalitnejsie, na tie smejdy to nesadne dobre. Mimo ineho ked mas vasen k zapalovacom kvalitnym zdielam tvoj nazor. :smt049 ja mam momentalne jeden z tych obycajnejsich predtym som mal riadnu pecku, mozem hodit foto keby niekto chcel vidiet, uprednostnujem spiralovite, tie co az tak hucia, a plamen tenky ale zato velky a pod silnym tlakom, a pokial je moznost tak aj viacero horakov, nielen jeden, tri su velmi super aj ked sa rychlo mina plyn, ale ked mas doma pikslu ako ja, ja mam dve, tak neni problem. Koniec koncov zippo zapalovacom tym benzinovym fandim strasne, ale nemam rad ze puzdra na opasok, prave kozene su fest drahe a ze u nas sa k plneniu a starostlivosti o tieto veci pristupuje velmi neodborne a sice tety v tafike su pekne ale vedia o tom hovno. . . .
Ja som mal tiez jeden, ten uz asi na fotke nemam hoci bol dobry, .... ale to boli daaavne pradavne casy....
Minoslav
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

@qwerty-xyz
jednoznacne som chcel kvalitu-teda kvalitny zapalovac. Najlepsie nejaky outdoorovy,s dobrou tryskou. No a k tomu som chcel kvalitny plyn. Kuknem po tom zero (daco) plyne.. uvidime, napisem keby daco. Btw:som nefajciar, sem tam vodna fajka.
jo este raz dik skusim najst ten plyn ;)
qwerty-xyz

Minoslav napísal:@qwerty-xyz
jednoznacne som chcel kvalitu-teda kvalitny zapalovac. Najlepsie nejaky outdoorovy,s dobrou tryskou. No a k tomu som chcel kvalitny plyn. Kuknem po tom zero (daco) plyne.. uvidime, napisem keby daco. Btw:som nefajciar, sem tam vodna fajka.
jo este raz dik skusim najst ten plyn ;)
neni zac, outodovym zapalovacom fandim. :wink: ja som mal skor taku imidzovku, v tom ako sa to cele spustalo, ale tiez sa mi moc pacil. taky outdoorovy sme kupili kamaratovi na narodky, take tri horaky, strasne suprovy bol. :D
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

uz ked je tema o horakoch...nechcem davat tazke prachy na rozpalovaky na uhliky na vodarko...tak rozmyslam ci nieje nejaka iona varianta....nieco co ma funkciu 'lock plamena' proste aby som nemusel drzat prst na plyne...a aby to horelo ako horak...proste nieco vhodne na rozpaleneie uhlika....existuje nieco take?
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

Podla mna to mas jedno aky plyn do zapalovacov pouzivas. :)
Osobne som nikdy nemal ziaden problem s nejakym plynom., momentalne pouzivam znacku "Formula" a "Butan -Plyn do zapalovacov" 8) kupovany samozrejme v trafike.

//Lub0$: A to ti nestaci normalny zapalovac ?! alebo plynovy sporak? :) Ved uhlik ked zapalis, tak by sa ti mal sam rozzeravit. Kokosaky ..to uz je o inom.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Lubos: Vsetky specialne zapalovace urcene na uhliky s ktorymi som robil to mali... :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Ale prave ja nechcem horak na uhliky...ja chcem zapalovac do vrecka....a hej hovorim o kokosaku...ked chce clovek zobrat fajku do terenu, cize sporak nieje po ruke...zapolovac nebudem drzat pod uhlikom 10minut :D
Niekedy bola taka era, kedy si ludia kupovali take vreckove zapalovace, ktorymi sa dal tavit kov doslova...nieco take som myslel.
Minoslav
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

ajaja no musim sa teda pridat aj ja.
Ked ides na vodnu, beres si uhliny ne? No a teraz su vedsinou uhliky co su samozapalovacie, takze staci mat plamen kratko. Pohoda!

Ak ides do prirody, samozrejme najlepsie uhliky su priamo z dreva ;)

Inak o tom som cital, ze existuju zapalovace ktore vedia tavit nejaky kov. Ale len par sekund,cca 10 lebo zhori ta tryska vnutri.

Inak ten zapalovac ktory som uverejnil ze mam (HELIOS STORM) sa mi nejako pokakal :/ Zrazu mi nejde iskra a planem tiez neni dostatocne presvedcivy, kamos vravi ze koli plynu. Mal som uplne obycajny (ronson ) cerveno-zlty, kupeny v trafike. Kamos s ktorym sme si kupili tie zapalovace, tam dal iny (lepsi plyn-nazov teraz neviem) a vysledok bol neporovnatelne iny.
Ak ma niekto nejaku "tryskovu svinu" :twisted: a je s nou spokojni, skuste napisat, lebo ja mam pocit ze som dostal prave tej jediny nepodarok...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Co mate vsetci s tymi samorozpalovakmi? :D Mas bud samorozpalovaci ktory je napusteny sirou alebo inym svinstvom, ktory zapalis aj so zapalkami...a potom mas uhliky kockate, kokosove...ktore niesu napustene nicim....a tie sa tak rozpalit nedaju...tie musis mat nad plamenom niekedy riadne dlho...
qwerty-xyz

Lub0$ napísal:Co mate vsetci s tymi samorozpalovakmi? :D Mas bud samorozpalovaci ktory je napusteny sirou alebo inym svinstvom, ktory zapalis aj so zapalkami...a potom mas uhliky kockate, kokosove...ktore niesu napustene nicim....a tie sa tak rozpalit nedaju...tie musis mat nad plamenom niekedy riadne dlho...
:D no a vysvetlis mi v com je lepsi ten ktory nie je samorozpalovaci? lebo my tuna ficime na samorozpalovacich a aj to dlho vydzi aj sa to rychlo zapali, ako citis rozdiel v com? alebo proste mi to vysvetli, ....
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

najviac mi vadi to ze je napusteny chemiou...myslis si ze je pekne tvarovany prirodne? Nie je napusteny nejakou srackou ktora ho tak drzi...a za dalsie je v tom sira...ktorou to zapalujes...a siru do seba tahat nechcem...plus, netleje podla mna dostatocne dlho....prirodny je prirodny...kokosak alebo nieco take...a k tomu je samorozpalovak drahsi...
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

10 samorzpalovacich = cca 75sk
10 kokosakov = ?
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Kokosove Uhliky>1kg>72kusov=89Kcs :)
http://www.e-vodnidymky.cz/uhliky-pro-v ... o-1kg.html

Ale nechapem co furt rozoberate, som sa pytal daco ine...

//autoeditácia príspevku (16 Jún 2010, 10:30)
aha :P
http://www.e-vodnidymky.cz/uhliky-pro-v ... hliku.html nieco take som si predstavoval....pred tym som videl tie horaky take mohutne take velke...ale toto je viac sexy :D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

No, toto ma tak 15 centi.
ccimo
Star
Star

Príspevok od používateľa ccimo »

myslim ze ten plyn do zapalovaca "zero (nieco)" je nieco taketo
TR12653-01.jpg
mam ho doma a zozadu je nanom napisane Zero
qwerty-xyz

ccimo napísal:myslim ze ten plyn do zapalovaca "zero (nieco)" je nieco taketo
TR12653-01.jpg
mam ho doma a zozadu je nanom napisane Zero
no presne toto som myslel, dikes :oops: :oops: :oops: :oops:

toto je podla mna the best, co sa tak zbezne predava a je ho tam aj celkom pozehnane, ....
mr.fly
Novice
Novice

Príspevok od používateľa mr.fly »

mam taky jeden problem .. kupil som si prd tyzdno zapalovac a teraz ked som ho naplnil nechce horet ... moze to byt aj tym ze je nekvalitny plyn? mam teraz tento http://ke.potraviny.eu/cigarety-fajciar ... o-1ks.html alebo v tom bude nejaky iny problem?
Napísať odpoveď