Zábava v škole
-
tomaxx_199
Medium Professional
ak nemas babu je tu jedna zabavka dajte si s kamosmi preteky kto skor zbali babu z inej triedy je to fakt sranda a hlavne ked ste uz dvaja a ste uz uplne blizko tak ked ten jeden zapali tej babe toho druheho ze hej to je ta co si s nou chcel ... a v skole sa da robit vela veci mi v tride chytame wifi a tak na mobiloch kukame videa z youtubetomaxx_199 napísal:tiez potrebujem radu . co mam robit cez prestavku?
-
aughostino
Medium Professional
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ak nemas zaujem o vyklad tak sa zbal a chod kopat kanaly alebo robit predavaca90 napísal:sak ved ucitel nesedi, ale vysvetluje a ty nemas zaujem o jeho vyklad a ta to nebavi tak hladas sposoby ako si sprijemnit tu hodinu, odporucam ekinu, abo piko.
Strecha
My triedu máme postavenú tak že ju máme na druhom poschodí majú všetky triedy tak že majú pod sebou len prvé poschodie a vzduch , nič ... len my máme hneď pri okne ďalšiu strechu , kde môžme cez prestávku vybehnúť kedy sa nám zachce , lenže zas , iba na prestávku , lebo keby cez hodinu (keď nieje zatiaľ na nej samozrejme učiteľ) by nás mohol zbadať nejaký žiak a povedať to učiteľovi , lebo na tú strechu je vidieť ešte z jednej triedy ... To len taký dodatok , to asi nemá škôl/tried tak , či ? 
Re: Zábava v škole
Ja viem že je toto už stará téma ale nechcem zakladať novú tému ja mám problém tiež v podstate v tom istom lenže mi sa už neučíme v podstate od pondelka a ide o to že už 3 dni za sebou som hral texas holdem,Uno,monopoly a už neviem čo ak si mám prestaviť že to mám hrať ešte 2 týždne alebo tak.. asi ma porazí. ako by sa tam dalo ešte prežiť tie ostatné dni už netuším čo hrať alebo čo a 6 hodín je dosť vela sa nudiť síce cez školsky rok čo sa normálne učilo som to ako tak zvládal ale teraz je to už na zdo*nutie.
Šachy, dáma, rôzne kartové hry, pozeranie filmov na mobile/mp4, wifi na mobile.
hrat hackys, popripade poprosit profesora telesnej nech vam da loptu a mozte si v telocvicni zahrat futbal ak bude prazdna(teda aspon nam to dovolili) 
no tie kartové hry som tam zabudol napísať. a šachy by som si aj zahral len že šachovnicu mám jediný v triede
a ani ju neviem nájsť a pozeranie filmov na mp4/mobile to je strašne malé
odomknutú wi-fi sieť v okolí školy nemáme a môj mobil wi-fi ani nepodporuje. k tomu hackysu tak to nám nedovolia a do telocvične nás asi nezoberú ale za opýtanie nič nedám.
-
adox
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
My vždy keď máme zastupovanú alebo už nemáme čo robiť (učivo sme dobrali) tak sa vypýtame na PC a tam hráme buď SuperTux, Neverball alebo inú ubuntu game 
Na PC-čká u nás v škole je horor ísť boli sme tam raz cez matiku dorobil som si všetko čo som mal úplne fajront povedala že teraz máme volno a že ale nemáme chodiť na Facebook a napr. Pokec lebo vraj je tam niaky logger stránok ktoré sme navštívili a medzi zakázanými stránkami je aj facebook,pokec a ja som šiel na hojko.com a ona mi dala poznámku že si neplním prácu na hodine a pritom povedala že máme 5 min volno. ale to už je trocha od témy ja som sa len vijadril k tým pc-čkam