Zábava v škole

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
3-mato-3
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa 3-mato-3 »

caz prestavku niektory spoluziaci fajcia cigari cez okno. a pokym pride ucitel uz necitit nič.
malyivko
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa malyivko »

pokial vysvetluje učitel niečo čo už viem,nebavi ma sedieť a počuvať. a nie je pravda,ze to ze sa nudiš,je vec ze sa nechceš vzdelavať..
pretože su niektore predmety,kde nič nerobiš,aj napriklad take zastupovane hodiny...ja sa momentalne učim pen tricks :)
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomaxx_199 »

len tak hladam nejaku zabavku cez prestavku aby nebola nuda
playerSC
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa playerSC »

tomaxx_199 napísal:tiez potrebujem radu . co mam robit cez prestavku?
ak nemas babu je tu jedna zabavka dajte si s kamosmi preteky kto skor zbali babu z inej triedy je to fakt sranda a hlavne ked ste uz dvaja a ste uz uplne blizko tak ked ten jeden zapali tej babe toho druheho ze hej to je ta co si s nou chcel ... a v skole sa da robit vela veci mi v tride chytame wifi a tak na mobiloch kukame videa z youtube :wink:
90
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa 90 »

hod si ekinu a o zabavu mas postarane
playerSC
Medium Star
Medium Star

90 napísal:hod si ekinu a o zabavu mas postarane
co je ekina???
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

Ekina :lol:

//edit: upravene
playerSC
Medium Star
Medium Star

aughostino napísal:Ekina :lol:
Stránka nenalezena

Požadovaná stránka se na našem serveru nenachází. Pokud si myslíte, že je to naše chyba, kontaktujte nás. :lol: :lol: :lol:

//autoeditácia príspevku ( 18 Oct 2009, 20:59 )
ahaaaaaaaa uz som pochopil :D to by slo ale da sa to aj tak ze sa pred hodinou dobre naj*bete a ficite
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

to vam akoze na hodine vyucujuci ziaden "program" nezabezpeci ci co? to pride, sadne, a sedi a vy tiez len sedite celu hodinu? :roll: a to som myslel ze na skolach sa furt este uci...
90
Light Expert
Light Expert

sak ved ucitel nesedi, ale vysvetluje a ty nemas zaujem o jeho vyklad a ta to nebavi tak hladas sposoby ako si sprijemnit tu hodinu, odporucam ekinu, abo piko.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

90 napísal:sak ved ucitel nesedi, ale vysvetluje a ty nemas zaujem o jeho vyklad a ta to nebavi tak hladas sposoby ako si sprijemnit tu hodinu, odporucam ekinu, abo piko.
ak nemas zaujem o vyklad tak sa zbal a chod kopat kanaly alebo robit predavaca :roll:
Empatik
Medium Star
Medium Star

Strecha

Príspevok od používateľa Empatik »

My triedu máme postavenú tak že ju máme na druhom poschodí majú všetky triedy tak že majú pod sebou len prvé poschodie a vzduch , nič ... len my máme hneď pri okne ďalšiu strechu , kde môžme cez prestávku vybehnúť kedy sa nám zachce , lenže zas , iba na prestávku , lebo keby cez hodinu (keď nieje zatiaľ na nej samozrejme učiteľ) by nás mohol zbadať nejaký žiak a povedať to učiteľovi , lebo na tú strechu je vidieť ešte z jednej triedy ... To len taký dodatok , to asi nemá škôl/tried tak , či ? :P
Walky
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Walky »

Tak i ZS Valaliky to ma robene. Tak to su potom take skoly 2 najmenej
90
Light Expert
Light Expert

SchYzo napísal:ak nemas zaujem o vyklad tak sa zbal a chod kopat kanaly alebo robit predavaca :roll:
ja som nehovoril o sebe ze mna vyklad nebavi
cumilko
Star
Star

Re: Zábava v škole

Príspevok od používateľa cumilko »

Ja viem že je toto už stará téma ale nechcem zakladať novú tému ja mám problém tiež v podstate v tom istom lenže mi sa už neučíme v podstate od pondelka a ide o to že už 3 dni za sebou som hral texas holdem,Uno,monopoly a už neviem čo ak si mám prestaviť že to mám hrať ešte 2 týždne alebo tak.. asi ma porazí. ako by sa tam dalo ešte prežiť tie ostatné dni už netuším čo hrať alebo čo a 6 hodín je dosť vela sa nudiť síce cez školsky rok čo sa normálne učilo som to ako tak zvládal ale teraz je to už na zdo*nutie.
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Šachy, dáma, rôzne kartové hry, pozeranie filmov na mobile/mp4, wifi na mobile.
pippo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pippo »

hrat hackys, popripade poprosit profesora telesnej nech vam da loptu a mozte si v telocvicni zahrat futbal ak bude prazdna(teda aspon nam to dovolili) :)
cumilko
Star
Star

no tie kartové hry som tam zabudol napísať. a šachy by som si aj zahral len že šachovnicu mám jediný v triede :D a ani ju neviem nájsť a pozeranie filmov na mp4/mobile to je strašne malé :D odomknutú wi-fi sieť v okolí školy nemáme a môj mobil wi-fi ani nepodporuje. k tomu hackysu tak to nám nedovolia a do telocvične nás asi nezoberú ale za opýtanie nič nedám.
adox
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adox »

My vždy keď máme zastupovanú alebo už nemáme čo robiť (učivo sme dobrali) tak sa vypýtame na PC a tam hráme buď SuperTux, Neverball alebo inú ubuntu game :)
cumilko
Star
Star

Na PC-čká u nás v škole je horor ísť boli sme tam raz cez matiku dorobil som si všetko čo som mal úplne fajront povedala že teraz máme volno a že ale nemáme chodiť na Facebook a napr. Pokec lebo vraj je tam niaky logger stránok ktoré sme navštívili a medzi zakázanými stránkami je aj facebook,pokec a ja som šiel na hojko.com a ona mi dala poznámku že si neplním prácu na hodine a pritom povedala že máme 5 min volno. ale to už je trocha od témy ja som sa len vijadril k tým pc-čkam
Napísať odpoveď