Co sa vam snivalo?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Sotva, sny neznamenajú nič. A keby ste sa k sebe aj vrátili, tak to určite nebolo žiadne proroctvo.
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

By si sa čudoval :) . Raz sa mi snívala o škole ( :roll: ) ,že pojdem odpovedať z ekonomiky a dostanem 5tku a ,že sa nemusím učiť na 4tú hodinu slovenčinu lebo nás pustia domov. No a samozrejme, sa tak aj stalo :ja som sa ekonomiku naučil dostal 1tku :wink: , potom nás pustili skutočne domov. Samozrejme všetky sny nie sú "pravdivé a víziou do budúcnosti".
plusminus
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa plusminus »

Cute: sny su proroctva: toto bolo aktualne par stovak rokov nie dnes.
mrkni sem: http://www.uniba.sk/fileadmin/user_uplo ... eretik.pdf
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

Asi máš pravdu keď tak čítam. Hlavne ma zaujalo ,že v snoch vidíme nesplnené sny a ono to v tomto prípade bude: vždy a stále túžim po nej aj keď je definitívny koniec.

// Curuj :shock: :oops: :D
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

sny sú obrazom mysle :wink:
žiadna predpoveď, maximálne túžby. žeby preto sa im hovorilo sny? :D
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Re: Co sa vam snivalo?

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

Mne sa dnes snívalo viac vecí. Najskôr, že Iné Kafe mali klip na Európsky raj (bol tam len Cibi a viezol sa v aute po meste, večer). Potom tam bola jedna moja spolužiačka, ktorá momentálne študuje v zahraničí. Ona je hnedovlasá, ale tam mala blond vlasy. A nakoniec sme mali okno, ktoré malo kľučku až pri strope. Ešte toho bolo viac, ale na to si už nespomínam.
TeXnoFile
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa TeXnoFile »

no mne sa predminulú noc snívalo že som išiel s kamošmi cez koľajnice ...aa oni sa rozhodli že pôjdu dalej po koľajniciach zatiaľ čo ja som už prešiel an druhú stranu...aa ako idem zrazu vidím ako ide vlak a začína strašne brzdiť ..a som si uvedomil že tí kamoši šli po koľajniciach a tak rýchlo bežím blízko ku tomu vlaku a sa pozerám na jedného kamaráta a jemu ten vlak úplne oskalpoval hlavu..kokos ja také oči ..som nechápal...a potom taký sek aa zrazu ho nakladali do sanitky ...fuj som sa strhol a ze ako dobre že to bol len sen :(
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Re:

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

nestik napísal:Mne sa toho väčšinou sníva dosť ale všetko neskôr zabudnem ale viem že dosť často sa mi sníva nwm ako to povedať proste ako dáka slabosť. Napr idem proti vetru a neviem sa takmer ani pohnúť, neviem naplno bežať, udrieť atď...
napodobne ... prese ako pises dost casto sa mi to takisto stava ...napr aj ze nedokazem nic hovorit , odpovedat .. proste nic
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Tak mne sa snivaju len take zle sny, vacsinou si na vsetky pamatam. No neznasam ked sa mi ten isty sen sniva 2x :D A este k tomu ked ma nieco chyti a kricim o pomoc tak zazracne "zachrypnem" a vobec neviem rozpravat ma to zakilleruje :/ :D
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Vcera v noci mi kolega pozicial jeho motorku, tak som si rezal 150mph cez mesto kua :D Iny adrenalin to bol...mam cely den chute sa povozit na realnej motorke :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Hmm tak dnes som mal tiez haluzny sen..Sice to skoro vzdy, ked sa mi nieco sniva..
Snivalo sa mi, ako prisla byvala po dlhej dobe na SVK a stretli sme sa, no nechcela mi dat pusu, tak som hned siel a nastupil na autobus Bratislava --> Kosice..Vsetko prebiehalo ako klasicky autobus, az ked vo Zvolene vystupili skoro vsetci a sofer prestupil do skodovice starej 120..Ja a este dvaja sme do nej nastupili a jazda pokracovala..Cize autobus bol odparkovany a islo sa dalej skodovkou..Bola prerobena na tri miesta za soferom..A vsade boli pasy..takz sme sa priputali a ja som zaspal..Potom som sa zobudil ako som pri radiacej pake zosmiknuty..tak som sa pozviechal a posadil naspat..Zobudil som sa vtedy, ked nas vysadil volakde pocas cesty..:) Uplna odvecakovina..
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

idem cez den po pesej zone plnej ludi v mojom meste a objavi sa tam tulavy nebezpecny pes, zrazu tam nabehnu policajti so psom, ktory ma na chrbte rakety... policajti psovi hovoria aby znicil toho tulaveho bastarda, ale policajny pes pozre na na mna a citim ako ma zameriava, pricom si v duchu hovorim aby na mna nestrielal, ved ja nie som ciel... potom som zrychlil krok, ale pes ma zacal prenasledovat. raz ma trafil (nejakym panzerfaustom) do nohy, trochu to bolelo, ale ja som isiel dalej! zdalo sa mi to ako dost dlha cesta (v skutocnosti pesia zona nie je dlha). napokon som sa skryl do obchodu a viac si nepamatam. vobec ma nenapada v akej suvislosti z mojho zivota by sa mi mohlo snivat o psoch s raketami na chrbte. jedine co si pamatam, tak v red alert 2 boli delfiny, ktore mali taketo nieco na chrbte, avsak tu hru som hral naposledy pred piatimi rokmi a delfiny som tych par rokov nemal ani len v pate. ludsky mozog je zaujimava a zahadna zalezitost...
Rad8)
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Rad8) »

:smt044 :smt044 Pes to pochopil tak, že túlavý bastard si ty!! :lol: Jo nemôžem...bolí ma brucho!

Aby som nebol OT.
Mne sa väčšinou sníva 1 000 500 snov dokopy a ráno len rozmýšľam, že o čom to bolo...
TheMEMBER
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa TheMEMBER »

Mne sa vcera snivalo ako som cestoval s autom. Ja som sedel vzadu a obzeral mesto a ked som pozrel, ze kto sedi v aute, boli tam moji spoluziaci zo strednej. Vsetko chalani a bolo ich asi 5 so mnou 6 mozno. Uz neviem. Prisli sme k takemu domu, vyzeral skoro ako stary dedinsky dom a velky. Boli tam dajaki mnisi ci kto to bol, tak predpokladam ze to bol asi nejaky klastor. Ja som tam potom krajal cokoladu a v tom ma jeden mnich(podobal sa na Sama z PanaPrstenov) ze nieco sa stalo ze mam sa ist pozriet. Tak som na velke naliehanie siel, lebo sa mi povodne nechcelo. Ale co sa stalo uz si nepametam. Zvlastny sen.

Jeden sen z mojej specialnej zbierky ktory si pametam, je ked som sa pozeral von z okna nejakeho gotickeho chramu, na niekoho pohreb, vonku bolo zamracene az tak, ze bola skoro tma, ale pohreb som videl zretelne a jasne. Ked som sa otocil, bola tam taka socha demona a pod sochou mali chlapec otoceny k tej soche, mal na sebe oblecene taky bieli plast s ciernou suknou ako maju ty v kostoloch co pomahaju fararovi s bohosluzbou. Ta socha ozila a zozrala toho chlapca.

V dalsom sne som bol normalne na dovolenke. Aj si pametam okolitu krajnu ako to vsetko vyzeralo, bol som na takej jachte pri nejakych ostrovoch, podvecer. Dobre bolo. (A to som este na ziadnej nebol :))
casualties
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa casualties »

Mne sa snívalo, že som sa vykusoval so Zuzanou Smatanovou :D Nechápem :D
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

vykusoval? ...môžem ťa poprosíť o objasnenie čo toto slovo znamená?...
sten32
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa sten32 »

Mne sa strašne páči keď sa zobudim na pocit že som dopadol :D
A neznašam keď sa nemožem pozrieť kam chcem, alebo neviem kričať, atd.....
kj37
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kj37 »

Zasa tazka noc sprijemnena alkoholom, najlepsie je, ze ked som sa vratil domov a isel som spat, tak vecer akoby pokracoval. Snivalo sa mi, ze som sedel v bare :D
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Mne sa snívalo že mi mama kúpila biele ponožky adidas. Ráno som jej volal či mi ich naozaj kúpila a ona že nie a len sa zasmiala :D

Tento sen je tak absurdný, že som ho sem napísal :)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ak o takých ponožkách snívaš, nejaké ti zoženieme : )
Napísať odpoveď