KentuS01X napísal:Ahojte,
budúci rok maturujem a chcem ísť na výšku. Problém je ale v tom, že sa neviem rozhodnúť kam. Všetci hovoria do Brna. Mňa by celkom bavila Silnoprúdová elektrotechnika a elektroenergetika. Má s tým niekto skúsenosti? Vedel by mi poradiť?
Za odpovede vopred ďakujem

Ist na vysoku skolu?
Ti musi j*ebat.
si kde videl?
vsak vysokoskolaci su banda lolov, lenivcov a chu****, bez robit do KIE
aj ine autority ako ja to odporucaju, napr. Ty
KentuS01X napísal:Soviet vieš čo hovoríš ? .. ty chceš od vysokoškolského študentíka prax?? Sa spamätaj a netrep aspoň ko*ot.i.n.y

Ing. ? a prax? .. musí ti riadne rajbať ..
Blade.m napísal:tak na tu VSB ma prijali na tu FEI Informatika a výpočetní technika a EKF systemove inzinierstvo...nooo a teraz neviem kde mam ist

...neviete poradit? na tu FEI si podam este asi prihlasku na tu prezencnu formu studia...a este som sa chcel opytat, ze ako to tam je s ubytovanim...dik
byt Tebou idem na FEI, ekonomka je....ehm nejdem nic hovorit
co sa ubytovania tyka tak to maju take dost divoke, ak nebyvas dost daleko tak v prvom semestri takmer urcite nedostanes ubytavanie na kolejich, po semestri ked odide cast prvakov sa to uz uvolnuje.
dalsia vec je v tom, ze ekonomka je pomerne daleko od hlavnych koleji ( rataj tak 40-50 minut cesty ), takze ak budes chciet chodit na ekonomku mal by si zvazit ubytovanie niekde v centre na private alebo na koejich Ostravskej univerzity
ak pojdes na FEI tak su jasna moznost koleje poruba - budes to mat do skoly 5 minut peso