Aka vysoka skola ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
KentuS01X
Novice
Novice

Vysoká škola na elektrotechnické zameranie?

Príspevok od používateľa KentuS01X »

Ahojte,
budúci rok maturujem a chcem ísť na výšku. Problém je ale v tom, že sa neviem rozhodnúť kam. Všetci hovoria do Brna. Mňa by celkom bavila Silnoprúdová elektrotechnika a elektroenergetika. Má s tým niekto skúsenosti? Vedel by mi poradiť?
Za odpovede vopred ďakujem :-)
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Vysoká škola na elektrotechnické zameranie?

Príspevok od používateľa axxis »

KentuS01X napísal:Ahojte,
budúci rok maturujem a chcem ísť na výšku. Problém je ale v tom, že sa neviem rozhodnúť kam. Všetci hovoria do Brna. Mňa by celkom bavila Silnoprúdová elektrotechnika a elektroenergetika. Má s tým niekto skúsenosti? Vedel by mi poradiť?
Za odpovede vopred ďakujem :-)
Ist na vysoku skolu?
Ti musi j*ebat.
si kde videl?
vsak vysokoskolaci su banda lolov, lenivcov a chu****, bez robit do KIE
aj ine autority ako ja to odporucaju, napr. Ty
KentuS01X napísal:Soviet vieš čo hovoríš ? .. ty chceš od vysokoškolského študentíka prax?? Sa spamätaj a netrep aspoň ko*ot.i.n.y :-) Ing. ? a prax? .. musí ti riadne rajbať ..
Blade.m napísal:tak na tu VSB ma prijali na tu FEI Informatika a výpočetní technika a EKF systemove inzinierstvo...nooo a teraz neviem kde mam ist :(...neviete poradit? na tu FEI si podam este asi prihlasku na tu prezencnu formu studia...a este som sa chcel opytat, ze ako to tam je s ubytovanim...dik
byt Tebou idem na FEI, ekonomka je....ehm nejdem nic hovorit
co sa ubytovania tyka tak to maju take dost divoke, ak nebyvas dost daleko tak v prvom semestri takmer urcite nedostanes ubytavanie na kolejich, po semestri ked odide cast prvakov sa to uz uvolnuje.
dalsia vec je v tom, ze ekonomka je pomerne daleko od hlavnych koleji ( rataj tak 40-50 minut cesty ), takze ak budes chciet chodit na ekonomku mal by si zvazit ubytovanie niekde v centre na private alebo na koejich Ostravskej univerzity
ak pojdes na FEI tak su jasna moznost koleje poruba - budes to mat do skoly 5 minut peso
KentuS01X
Novice
Novice

Re: Aka vysoka skola ?

Príspevok od používateľa KentuS01X »

Neviete poradiť nejakú školu s elektrotechnickým zameraním? Silnoprúdová elektrotechnika napríklad :-) .. budem vďačný.
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

napr. elektroenergetika na TUKE, celkom v pohode to je...
Blade.m
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Blade.m »

axXis dik, idem teda na tu FEI, hadam sa mi nieco podari vybavit s tym ubytovanim...ja byvam nieco cez 100km od Ostravy...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

btw. vies programovat? aspon nejake zaklady
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

zdarec ludia! idem na FEI priemyselna informatika... viete mi nieco povedat o tej skole? ako je tam a tak? dik;)
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

nejaky schopny intrak na CVUT v PRG ? nejake skusenosti? budem vdacny
-Gothara sa nepytam :D-
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

to Podoli vyzera asi najschopnejsie...
jax90
Expert
Expert

Príspevok od používateľa jax90 »

Chcem sa spytat,je tu niekto taky,kto bol na prijimackach na polnohospodarskej univerzite v Nitre od 16.6.-18.6. ???Neviete kedy budu zverejnene zoznamy prijatych uchadzacov?
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa haha11 »

jax90 napísal:Chcem sa spytat,je tu niekto taky,kto bol na prijimackach na polnohospodarskej univerzite v Nitre od 16.6.-18.6. ???Neviete kedy budu zverejnene zoznamy prijatych uchadzacov?
Moja kamoška bola, ale viem iba že jej to prišlo poštou tie výsledky, ale momentálne je odcestovaná čiže nevie ako dopadla, a vraj dostala aj kod pod ktorým sa dozvie na nete ako dopadla. :D držím Ti palce jax90.
jax90
Expert
Expert

Príspevok od používateľa jax90 »

dakujem,no mne este ziadne vysledky neprisli a neviem,ci maju vobec prist postou,alebo ich zverejnia na ich stranke,posielaju ich vobec tym,ktorych neprijmu? :shock:
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Samozrejme, výsledky posielajú všetkým, ktorí si podali prihlášku, ale trvá to dlhšie ako zverejnenie oficiálnych výsledkov prijímačiek, ktoré si určite budeš môcť zistiť na stránkach fakulty, príp. priamo na fakulte.
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

vysledky pridu do piatich pracovnych dni (postou) , od oficialneho datumu zverejnenia prijimacieho konania
-taktiez niektore fakulty to posielaju dodatocne aj mailom
-alebo priamo na stranke fakulty svojim rodnym cislom
Klemen
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Klemen »

Na VS uz som ale predsa len mam k nej dotaz, tak nech zbytocne nezakladam novu temu dam to sem :)
Od oktobra som prvakom na muni a teraz predomnou stoji skladanie rozvrhu- neviete niekto ako je to tam s povinnymi volitelnymi predmetmi? Tuna http://www.econ.muni.cz/studijni-katalo ... -politika/ som nasiel, ze treba ziskat 14 kreditov, ale neviem, ci za 1-3rocnik spolu, alebo kazdy rocnik/semester. Neviete nekto? dopredu vdaka :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Klemen napísal:Na VS uz som ale predsa len mam k nej dotaz, tak nech zbytocne nezakladam novu temu dam to sem :)
Od oktobra som prvakom na muni a teraz predomnou stoji skladanie rozvrhu- neviete niekto ako je to tam s povinnymi volitelnymi predmetmi? Tuna http://www.econ.muni.cz/studijni-katalo ... -politika/ som nasiel, ze treba ziskat 14 kreditov, ale neviem, ci za 1-3rocnik spolu, alebo kazdy rocnik/semester. Neviete nekto? dopredu vdaka :)
14 kreditov (u nás na FI je to 15, neviem prečo u vás 14) musíš získať na postup do druhého semestra. Odporúčané je ale 30 na semester
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

na postup do dalsieho semestra vzdy potrebujes splnit aspon jednu z 3 podmienok
1) za minuly semester nazbierat aspon 15 kreditov
2) za minule 2 semestre - 45 kreditov
3) za standardnu dlzku studia podla toho ci Bc. alebo Mgr. 180/300 => v priemere sa odporuca nahadzat si predmety tak, aky si sa kreditovym obnosom blizil k tym 30tim... samozrejme povinne volitelne a volitelne predmety si mozes davat hocijako a hocikedy pokial nemaju nejake prerekvizity... ja osobne odporucam si davat tak 40 kreditov na semester, uz len kvoli tomu ze ak si lenivy ako ja, tak proste vsetko nespravis, aby ti potom nechybali kredity a zaroven aby si toho nemusel mat tolko v semestri ked budes pisat zaverecnu pracu a statnice

to co si sem postol link na ten obor - to vravi asi tolko, ze dalej k tymto poziadavkam potrebujes este behom 3 rokov "14 kreditů z povinně volitelných předmětů celofakultního základu" - to znamena, ze esfka ako fakulta ma urcite predmety zapisane ako "celofakultny zaklad" - tych predmetov je mozno 30 a mas za ne dokopy trepnem 200 kreditov dokopy... no a ty potrebujes spravit tolko predmetov z nich, aby si nazbieral 14 kreditov z toho zakladu.... ostatok uz hadam chapes co tam pisu
guru07
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa guru07 »

Zdravím ,

chcel by som sa spýtať akú fakultu z týchto : FIIT STU a FIT VUT preferujete a také + a - .
Na obe som prijatý tak sa rozhodujem. Je to veľmi ťažké , lebo keď som už rozhodnutý na jednu ísť tak sa do toho niečo pripletie a znova rozmýšľam. FIIT STU je (podľa mňa) najlepšia IT fakulta na Slovensku ale FIT VUT je tiež aspoň taká dobrá. Poprosím o vyjadrenie aj niekoho kto chodí na niektorú z týchto škôl.

Ďakujem.
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa haha11 »

U nas na sukromnej potrebuješ 40 kreditov zo 60 kreditov aby si prešiel do ďalšieho ročníka :)
Janette
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janette »

Zdravim!!
Mozno by ste mi vedeli poradit ... Prislo mi oznamenie o prijati z PRG na:
CVUT - architektura a stavebnictvo
VSE - bankovnictvo
VSE - medzinarodne vztahy

V podstate by som rada sla na CVUT, ale neviem, ci po skonceni to ma vobec nejake uplatnenie. Doma zo mna chcu mat bohacku a (naivne) dufaju, ze sa dam na ekonomicky smer ... :lol:
Odporuca niekto nejaku z tych skol? Skusala som najst nieco na nete, ale bieda ...

Vopred dakujem!
Napísať odpoveď