Jackb ukáž mi taký ohavný čin spáchaný normálnym Slovákom. Netáraj o tom, že to robia všetci, dokáž že niečo také je schopný urobiť zdravý, nedebilný Slovák - kresťan. Existuje zopár vyšinutých jedincov aj na Slovensku ale to je vec iná, nuž a tento príklad, ktorý uviedol Citizen je len jednej z obrovskej masy. Tak sa prestaň tváriť ako človek neznalý problematiky.
Je to rovanké ako s cigánmi.
Stefan Svitek ti nieco hovori? On a dalsich 29 zo serialu Najvacsie kriminalne pripady Slovenska su asi v rovnakom pomere ku normalnym Slovakom ako vasi televizni moslimovia, ktori aj tak Arabi byt nemusia
Ak niekto popiera skutočnosť a zľahčuje ju, je pre mňa naozaj úbohý. Moslimovia ani židia skrátka nepovažujú život bezvercov za taký dôležitý ako ten svoj. Pre nich sme len hnoj. A je mi jedno či poznáš 2 kosovsko-albánske rodiny, ktoré ti natárali ako ťa majú radi.
Okrem toho môžem vedieť odkiaľ si si z prstu vycucal to číslo 10 percent ??
na 10%, ktore su fakt vycucane mas dovod vyssie
no ty mas asi naozaj info z pravej ruky... kam sa berie interkutularne vyucovanie jazykov a ich vyucujuci z Katedry blizkovychodnych studii... chod si do TN po docenturu, naozaj
//ale k cislu 10% by si sa dostal, ak by si provnal populacie konzervativnych a konfliktnych moslimskych a arabskych krajin, s ludnatostou tych liberlanych a nekonfliktnych...
a podla tvojej definicie, si ubohy len ty, kedze vidis len to zle a nedokazes prijat to, ze ja ked je niekto moslim, moze byt ovela lepsi clovek ako ty...