Arabi - moslimovia

Diskusie na politické témy...
nauraa
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Arabi - muslimovia

Príspevok od používateľa nauraa »

kali520 napísal:Je jedno o kom sa bavime, ide tu o neeuropske nebiele etnika a o to ze ignorujes a nechces vidiet ten rozdielny pomer napr v neprisposobivosti, v kriminalite, v zlocinnosti ktory je vyrazne vyzsi na strane neeuropanov a nebielych.
Nie je to jedno, pretoze pochybujem, ze si k nazoru, ze Arabov "tvori vyrazna vacsina nam nevyhovujucich neprisposobivych ludi" dosiel vlastnou skusenostou, svoju mienku stavias nanajvys tak citanim xenofobnych stranok na internete. A ak hadzes do jedneho vreca Ciganov a Arabov len preto, ze nie su bieli, tak je to prinajmensom zvlastne a poukazuje to len na zaujatost a kratkozrakost. Je polutovaniahodne posudzovat ludi z tejto roviny, rovnako ako posudzovat ich optikou predsudkov. Neignorujem mozne problemy tychto pristahovalcov, zdaleka ale nie su jedini ani vacsinovi, ktori by boli zdrojom kriminality, ako sa tu snazite casto poukazovat. Mal by si sa lepsie pozriet aj do svojich bielych radov.
COTHW napísal:No neviem o tom prípade v Prahe a to asi preto, lebo v prahe potom 3 dni nepodpalovali autá stovky mladíkov, ako reakciu na tento zásah polície. Tiež asi nepodpálili žiadnu školu a nevyhrážali sa bombovými útokmi na políciu a aj nevinných obyvateľov. Sama si si týmto nas.... do huby.
Tym obsadenim budovy si myslel toto? http://www.thelocal.se/16458/20081219/ Poukazovanie na rok a pol staru udalost ma urcite naozaj zmysel... Inak ako prepac, ale blogy za zdroje fakt nepovazujem... Ved sama tam pise, ze cisla su odhadom a neodvolava sa na ziadne oficialne statistiky. A vzhladom na to, ze nie si schopny so mnou slusne diskutovat, na teba uz nereagujem.
COTHW
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa COTHW »

Jaaaaj som zabudol. Keď sa to stalo rok a pol dozadu tak akoby sa už ani nič nedialo. To potom 11. September podľa tvojej teórie ani neexistoval a 89rok keď sme sa oslobodili spod nadvlády komunizmu sa vlastne ani nezačal. Si myslíš, že teraz je to tam lepšie ? Alebo inak máš dôkaz, že teraz je to už lepšie ? Hoď sem aj ty dáke fakty a nie len prázdne reči.

No dobre dáky blog pre teba nemá cenu a keby prehrabeš za 5 min google tak by ti asi ručičky odpadli aby si zistila, že to čo spochybňuješ je bohužiaľ pravda

Kód: Vybrať všetko

http://www.eportal.cz/PrintArticle/374-znasilnime-odhalene-zeny-hrich-to-neni-hulakaji-novodobi-barbari.aspx

http://info.pravdaoislamu.cz/index.php/category/svedsko/
Tu máš kopec článkov, ktoré sa odvolávajú na určité osoby (medzi nimi aj Švédsku ministerku) až po dennú tlač.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

naura nemudruj tolko okolo toho, arabske krajiny patria medzi tie kde sa najviac porusuju ludkse prava, co od toho asi ocakvat v europe.

Podla statistik pravnicky Christine Hejlm bolo 85% znasilneni vo svedsku spachane imigrantami

http://beo.sk/multikulturalizmus/190-zn ... specialita

Vo Svedsku 90% imigrantov je nezamestananych, a beru davky

Tak isto su problemy v holandsku
http://beo.sk/multikulturalizmus/689-pr ... -marokanci

V Londyne mas cez 170 gangov, vacsina z nich su cernosi a araby.
49% pachatelov su z Afriky z Karibiku, 13% su moslimovia
Handbook of Criminology (2002) 3rd edition

Za pozronost stoji aj toto:
http://cz.altermedia.info/ze-zahranici/ ... _8180.html
alebo rozhovor s Guillaumem Fayem http://cz.altermedia.info/rozhovory/tre ... _8953.html

a statistiky o kriminalite cernochoch som uvadzal tu: http://www.hojko.com/post794557.html#p794557

a mozme takto pokracovat aj dalej.
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Zaujimave cisla, mozes ich podporit nejakym doveryhodnym zdrojom?
COTHW
Medium Star
Medium Star

eMPiko napísal:Zaujimave cisla, mozes ich podporit nejakym doveryhodnym zdrojom?
Zo stránky, ktorú som uviedol už predtým:

Etnoložka Maria Bäckman sledovala ve své studii “Bělost a pohlaví” skupinu švédských dívek z předměstí Rinkeby. Několik z nich si barvilo vlasy, aby se vyhnuly sexuálním útokům. Být blond znamená, že na vás zírají starší muži a chlapci na vás křičí “děvko”. Podle autora Bruce Bawera ukázala studie provedená městem Stockholm mezi žáky devátých tříd na převážně muslimském předměstí Rinkeby, že za poslední rok 17% chlapců přinutilo někoho k pohlavnímu styku a 31% z nich zbilo někoho takovým způsobem, že oběť potřebovala zdravotní ošetření. Senzační statistiky - které se objevily pouze v denním přehledu zpráv, který je zdarma rozdáván v metru. Masmédia je ignorovala.
Takže pridávam zdroj a som zvedavý kto to začne spochybňovať.

http://www.globalpolitician.com/25869-sweden-immigration-islam
Lilith
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Lilith »

kali520 napísal:naura nemudruj tolko okolo toho, arabske krajiny patria medzi tie kde sa najviac porusuju ludkse prava, co od toho asi ocakvat v europe.

Podla statistik pravnicky Christine Hejlm bolo 85% znasilneni vo svedsku spachane imigrantami

http://beo.sk/multikulturalizmus/190-zn ... specialita

Vo Svedsku 90% imigrantov je nezamestananych, a beru davky

Tak isto su problemy v holandsku
http://beo.sk/multikulturalizmus/689-pr ... -marokanci

V Londyne mas cez 170 gangov, vacsina z nich su cernosi a araby.
49% pachatelov su z Afriky z Karibiku, 13% su moslimovia
Handbook of Criminology (2002) 3rd edition

Za pozronost stoji aj toto:
http://cz.altermedia.info/ze-zahranici/ ... _8180.html
alebo rozhovor s Guillaumem Fayem http://cz.altermedia.info/rozhovory/tre ... _8953.html

a statistiky o kriminalite cernochoch som uvadzal tu: http://www.hojko.com/post794557.html#p794557

a mozme takto pokracovat aj dalej.
Súhlasím so štatistikami. Na druhej strane tieto štatistiky nič neriešia. Podávajú len obraz o tom ako to je ale nepozerajú sa na to prečo to tak je. Politika a opatrenia sa robia zväčša na informáciach ktoré boli obsiahnuté cez podobné štatistiky.

Dosť zarážajúce je, že štáty sa nesnažia nájisť riešenia na problémy, ale snažia sa ich len manažovať. Veci, ktoré sa neberú v úvahu je otvorená diskriminácia etnických menšín, kultúrne naučený rasizmus a predsudky a mnoho iných vecí. Napríklad vo Francúzsku je väčšina rodených francúzov moslimov nezamesnaná lebo francúzi ich nechcú zamestnávať. Otvorený rasizmuz. Štatistiky sa nepozerajú na to, že veľa krát akcia ktorú vidíme je len reakciou na situáciu do ktorej boli menšiny postavené. Ten istý problem je na Slovensku s cigánskou menšinou. Ľudia na nich nadávajú ale nevidia prečo vznikol ten problém a myslia si, že ich jednostranný pohľad na celú problematiku je ten ktorý všetko vyrieši. Realita je taká, že jednostranný pohľad zatiaľ nič dlhodobo nevyriešil a tak isto aj štatistiky ktoré sa pozerajú len na to ako to je, sú vyňaté z kontextu a neponúkajú žiadnu prijateľnú alternatívu.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Lilith má pravdu, drvivá väčšina ľudí sa na to pozerá cez okuliare = cigáni, moslimi či iní "narušitelia" sú vo svojej podstate tí zlí a nič dobrého od nich čakať nemôžme, nič dobré nemôžu priniesť. Ten rasizmus tu stále je a je obrovský, aj keď sa tu určite budú oháňať tým, že oni nie sú rasisti, ale len pomenúvajú veci pravými menom. Toto všetko si po tom dokazujete akýmisi percentami, ale treba hľadať podstatu problému a hlavne jeho príčinu vzniku.

Ak vás spoločnosť vytláča na jej okraj, nikdy z toho nič dobrého nevznikne. Dobrým príkladom bola česká prevažne cigánska štvrť Janov v Litvínove, kde sa odohral aj najväčší pokus o pogrom na cigánov zo strany neonacistov (za podpory niektorých domácich obyvateľov) v českých dejinách. Väčšina sa však nepozerala na to, ako tento problém vznikol, že developeri za peniaze vysťahovávali sociálne slabé prípady z lukratívnych častí miest po Českej republike práve sem. No a keď koncentrujete takúto skupinu na jedno miesto, čo z toho môže vzniknúť ? A je úplne jedno, či sú to cigáni alebo bieli.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

hughito, lilith problem je v samotnom etniku a nie v okolonstiach. Ciganov moslimov nezamstnavame preto lebo vieme aky su, je to reakcia na ich cinnost. Na nasu reakciu z coho sa razom stava akcia oni odpovedaju svojou reakciou.

V USA je pozitivna diskriminacia a tie cisla s cernochmi su aj napriek tomu tak strasne vysoke.

Zvalovat vinu na nas je velmi zcestne za danu stiucaiu si vo vacsine moze etnikum samo aj z dovodou odlisnej kultury, genetiky a inych vlasntosti ktore nas od nich odlisuju.
COTHW
Medium Star
Medium Star

hughito napísal:Lilith má pravdu, drvivá väčšina ľudí sa na to pozerá cez okuliare = cigáni, moslimi či iní "narušitelia" sú vo svojej podstate tí zlí a nič dobrého od nich čakať nemôžme, nič dobré nemôžu priniesť. Ten rasizmus tu stále je a je obrovský, aj keď sa tu určite budú oháňať tým, že oni nie sú rasisti, ale len pomenúvajú veci pravými menom. Toto všetko si po tom dokazujete akýmisi percentami, ale treba hľadať podstatu problému a hlavne jeho príčinu vzniku.

Ak vás spoločnosť vytláča na jej okraj, nikdy z toho nič dobrého nevznikne. Dobrým príkladom bola česká prevažne cigánska štvrť Janov v Litvínove, kde sa odohral aj najväčší pokus o pogrom na cigánov zo strany neonacistov (za podpory niektorých domácich obyvateľov) v českých dejinách. Väčšina sa však nepozerala na to, ako tento problém vznikol, že developeri za peniaze vysťahovávali sociálne slabé prípady z lukratívnych častí miest po Českej republike práve sem. No a keď koncentrujete takúto skupinu na jedno miesto, čo z toho môže vzniknúť ? A je úplne jedno, či sú to cigáni alebo bieli.
Hughito nechcem byť sviňa, ale vídaval som aj príslušníkov rómskeho etnika, ktorí chodili do práce, ktorí sa snažia žiť normálne ale to percento bolo z počtu ľudí žijúcich v danej lokalite veľmi malé. Čím to je, že dakto môže a dakto nie ? Netreba zabúdať, že vzdelanie dostávajú všetci bez ohľadu na rasu a etnikum, a prečo práve príslušníci tohto etnika dosahú vo väčšine nižšie vzdelanie ako majorita? Nemajú podmienky povieš, ale zamysli sa, však majú rôzne výhody len zato, že sú príslušníkmi iného etnika a navyše kto vytvára majorite podmienky ? Len rodičia. Ako je možné, že na zastávke zo školy chodia Rómske deti vždy o hodinu skorej domov ako tie biele ? A nemyslím, že to bude tým, že majú kratšie vyučovanie. Prečo nepoznajú slovíčka prosím, mohli by ste ? To je tiež moja chyba, alebo chyba majority ? Choď sa pozrieť po dedinách kde je zmiešané obyvateľstvo, tam sa tieto veci tiež dejú a o vytláčaní nemôže byť ani reč. Skús si pozrie toto video. Určite to nie je rasisticky motivované ale pohľad na veci, kde hovoria aj o problémoch, ktoré spôsobujú cca 3 z 10 rómskych rodín ostatným. Je to len 1/3 cca si povieš, ale takúto veľkú neprispôsobivosť určite nenájdeš medzi majoritou. Absolútne mi nevadia Rómovia a aj minule sa jeden pýtal, či si vedľa mňa môže sadnúť a tak mu vravím, že kľudne. Pokiaľ je slušný nie je problém, ale aby na mňa niekto prokrykoval a ukazoval sa alebo rušil môj kľud tak toto nie.

VIDEO:

Ale mali by sme sa vrátiť k pôvodnému názvu témy.
hughito
Redeemer
Redeemer

COTHW: To čo si tu vymenoval, to sú tie možné dôsledky pôvodného väčšieho problému.

Ja nechcem vidieť veci čierno-bielo, preto tu píšem, že niekedy treba skúsiť nájsť aj príčinu a pôvod toho problému, prečo to tak je, nepozerať len na dôsledky a mávať tu dookola nejakými štatistikami.

Ja sa určite cigánov nezastávam, samozrejme, že si svoj podiel viny nesú sami.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

COTHW
Medium Star
Medium Star

mne stačilo prečítať ten nadpis a ďalej som nepokračoval, lebo je to do neba volajúca blbosť aby som už takéto hlúposti musel riešiť
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa citizen »

a just takychto chceme v europe viac
Prílohy
charonboatdotcomsms.jpg
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

citizen napísal:a just takychto chceme v europe viac
lebo toto nemoze urbit krestan - Europan, vsak? :roll: mam pocit, ze hadzat hrach o stenu by malo vacsi efekt, ako sa tu ludom pokusit vysvetlit, ze je chore sudit 90% populacie akjekolvek nabozenskej ci etnickej skupiny podla cinov zvysnych 10%. Opakujem, ze teraz v lete by malo kto zistil, ze poschodie pod nim zije liberalny moslim (a nech je rovno aj Arab) s rodinou... ale asi je to zbytocne...
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

jackb napísal: lebo toto nemoze urbit krestan - Europan, vsak? :roll: mam pocit, ze hadzat hrach o stenu by malo vacsi efekt, ako sa tu ludom pokusit vysvetlit, ze je chore sudit 90% populacie akjekolvek nabozenskej ci etnickej skupiny podla cinov zvysnych 10%. Opakujem, ze teraz v lete by malo kto zistil, ze poschodie pod nim zije liberalny moslim (a nech je rovno aj Arab) s rodinou... ale asi je to zbytocne...
Jackb ukáž mi taký ohavný čin spáchaný normálnym Slovákom. Netáraj o tom, že to robia všetci, dokáž že niečo také je schopný urobiť zdravý, nedebilný Slovák - kresťan. Existuje zopár vyšinutých jedincov aj na Slovensku ale to je vec iná, nuž a tento príklad, ktorý uviedol Citizen je len jednej z obrovskej masy. Tak sa prestaň tváriť ako človek neznalý problematiky.
Je to rovanké ako s cigánmi.
Ak niekto popiera skutočnosť a zľahčuje ju, je pre mňa naozaj úbohý. Moslimovia ani židia skrátka nepovažujú život bezvercov za taký dôležitý ako ten svoj. Pre nich sme len hnoj. A je mi jedno či poznáš 2 kosovsko-albánske rodiny, ktoré ti natárali ako ťa majú radi.

Okrem toho môžem vedieť odkiaľ si si z prstu vycucal to číslo 10 percent ??
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

jackb napísal: lebo toto nemoze urbit krestan - Europan, vsak? :roll: mam pocit, ze hadzat hrach o stenu by malo vacsi efekt, ako sa tu ludom pokusit vysvetlit, ze je chore sudit 90% populacie akjekolvek nabozenskej ci etnickej skupiny podla cinov zvysnych 10%. Opakujem, ze teraz v lete by malo kto zistil, ze poschodie pod nim zije liberalny moslim (a nech je rovno aj Arab) s rodinou... ale asi je to zbytocne...
len si povedz dam tu aj videa.100% moslimska zabijacka
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Jackb ukáž mi taký ohavný čin spáchaný normálnym Slovákom. Netáraj o tom, že to robia všetci, dokáž že niečo také je schopný urobiť zdravý, nedebilný Slovák - kresťan. Existuje zopár vyšinutých jedincov aj na Slovensku ale to je vec iná, nuž a tento príklad, ktorý uviedol Citizen je len jednej z obrovskej masy. Tak sa prestaň tváriť ako človek neznalý problematiky.
Je to rovanké ako s cigánmi.
Stefan Svitek ti nieco hovori? On a dalsich 29 zo serialu Najvacsie kriminalne pripady Slovenska su asi v rovnakom pomere ku normalnym Slovakom ako vasi televizni moslimovia, ktori aj tak Arabi byt nemusia
Ak niekto popiera skutočnosť a zľahčuje ju, je pre mňa naozaj úbohý. Moslimovia ani židia skrátka nepovažujú život bezvercov za taký dôležitý ako ten svoj. Pre nich sme len hnoj. A je mi jedno či poznáš 2 kosovsko-albánske rodiny, ktoré ti natárali ako ťa majú radi.

Okrem toho môžem vedieť odkiaľ si si z prstu vycucal to číslo 10 percent ??
na 10%, ktore su fakt vycucane mas dovod vyssie
no ty mas asi naozaj info z pravej ruky... kam sa berie interkutularne vyucovanie jazykov a ich vyucujuci z Katedry blizkovychodnych studii... chod si do TN po docenturu, naozaj
//ale k cislu 10% by si sa dostal, ak by si provnal populacie konzervativnych a konfliktnych moslimskych a arabskych krajin, s ludnatostou tych liberlanych a nekonfliktnych...
a podla tvojej definicie, si ubohy len ty, kedze vidis len to zle a nedokazes prijat to, ze ja ked je niekto moslim, moze byt ovela lepsi clovek ako ty...
COTHW
Medium Star
Medium Star

hughito napísal:COTHW: To čo si tu vymenoval, to sú tie možné dôsledky pôvodného väčšieho problému.

Ja nechcem vidieť veci čierno-bielo, preto tu píšem, že niekedy treba skúsiť nájsť aj príčinu a pôvod toho problému, prečo to tak je, nepozerať len na dôsledky a mávať tu dookola nejakými štatistikami.

Ja sa určite cigánov nezastávam, samozrejme, že si svoj podiel viny nesú sami.
Sú to dôsledky väčšieho problému to máš pravdu, ale treba sa zamyslieť ako ten problém vznikol. Na jednej strane často ide o ľudí s nedostatočným vzdelaním atď. Na druhej strane majú daktorí odlišné zvyklosti v čom môže byť problém, lebo zamestnávateľ je zvyknutý, že kde ťa pošle to budeš robiť a neberie výnimky. Nepáči sa ti tak ahoj. Čierno bielo to nevidím ale vidím tu prvé problémy, ktoré už stihli pokročiť do štádia priam neriešiteľnosti.

jackb:Možno poznáš slušných moslimov, nevravím, že taký nie sú alebo, že ich je málo ale na druhej strane sa pozri na fakty, ktoré som tu už uvádzal a musíš uznať, že tie čísla sú až alarmujúce. Pridávam ešte raz dáke odkazy:

http://www.eportal.cz/PrintArticle/374-znasilnime-odhalene-zeny-hrich-to-neni-hulakaji-novodobi-barbari.aspx

http://www.globalpolitician.com/25869-sweden-immigration-islam
Po prečítaní tých článkov si stále myslíš, že to je OK ? Alebo by si mohol povedať ako túto situáciu riešiť. Integrácia do spoločnosti je veľmi ťažká, čo môže vidiet aj v prípade takého rómskeho etnika. Vzdelanosť nízka a kto má vzdelanie ten si prácu nájde, ten sa vie zaradiť. Často sem prichádzajú títo ľudia bez vzdelania a peňazí a potom prežívajú buď zo dňa na deň alebo si nájdu "iný spôsob obživy".
hughito
Redeemer
Redeemer

A všetko zlo vyplýva z náboženstva, z imaginárnej hovadiny. Náboženstvo je mor ľudstva, kresťania to dokazovali v stredoveku, moslimi dodnes.
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

a judaizmus nic?
Napísať odpoveď