Windows 7
-
Space5800
Medium Professional
Re: Windows 7
Sooply: Pretože cez hamachi sieť sa nepristupuje na internet, to je normálne...
Chcel by som sa spytat, ci windows 7 64 bit "zerie" viac ako 32bit? z ram atd...
/edit jj mam 4gb ram, tak diky
/edit jj mam 4gb ram, tak diky
Áno o trochu viac, ale keď máš 4GB ram tak nie je čo riešiť, určite radšej používaj 64 bitový systém.
mohol by som dat win7 na 8ročny pc?len tak sa pytam lebo jeden stary mam doma
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Mohol, ale urcite by som to nerobil, pretoze 8-rocny PC bude mat tak procesor na urovni 1,3GHz, 512MB RAM a tak podobne, co si myslim by bolo dost nevhodne.
no procak mam taky aky si napisal ale ramka tam je asi 250MB
250 MB RAM je málo aj na Windows XP, nieto ešte na Windows 7.
//Ja som ti len odpovedal
//Ja som ti len odpovedal
však ja som sa len pytal nič zle som tym nemyslel
Chcem sa spytat ohladom vybratia winu 7. Mam NB - 2GB Ram, 1,9 GHz procak. Je lepsie, ked si nainstalujem Windows 7 32-bit alebo 64-bit? NB pouzivam hlavne na pracu, do skoly, programovanie, internet, hudba, hry(len WoW, CS, SAMP a nejake stare hitovky). Dakujem za odpoved vopred.
P.S.: Teraz momentalne mam 32 bit.
P.S.: Teraz momentalne mam 32 bit.
nemáš najmenší dôvod dávať 64bit
Takze sa oplati dat windows 7 (teda bude to slapat v pohode) na 3 GHz procesor s 500 + 1500 GB ram ? Ked Deefler si dava na 2GHz procesor + 2GB ram..
-
Space5800
Medium Professional
Meken: Malo by... A keď sa ti nebude páčiť daš XP (Ja mam niekedy chuť odinštalovať w7 a nahodiť xp
)
Na stroj s 2000 GB RAM môžeš kľudne dať aj 100 Win7.Meken napísal:Takze sa oplati dat windows 7 (teda bude to slapat v pohode) na 3 GHz procesor s 500 + 1500 GB ram ? Ked Deefler si dava na 2GHz procesor + 2GB ram..
Ked raz nemam v Biose moznost instalacie bootovania z USB, tak sa to tam neda dako pridat co? 
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Da sa Win 7 preinstalovat tak ako tie starsie verzie, ze ostane vsetko zachovane len sa prepisu systemove subory? Sice som sa tej moznosti vzdy vyhybal, lebo to viac pokazilo ako spravilo, ale teraz som v situacii, ked pomoze asi len format a vobec sa mi do toho nechce.
Daval som do kompu stary SW od SE, ktory bol nekompatibilny. Uz ked som ho chcel vyhodit, dostal som BSOD. A teraz ked chcem nacitat kryptovany kontajner cez truecrypt, tak vidim BSOD pokazde. Tym padom, nemozem synchronizovat dolezite subory.
A format, to je robota na cely den podla doterajsich skusenosti
Daval som do kompu stary SW od SE, ktory bol nekompatibilny. Uz ked som ho chcel vyhodit, dostal som BSOD. A teraz ked chcem nacitat kryptovany kontajner cez truecrypt, tak vidim BSOD pokazde. Tym padom, nemozem synchronizovat dolezite subory.
A format, to je robota na cely den podla doterajsich skusenosti
Mám nový NB (sony vaio). V ňom bol predinštalovaný OS WIN 7. Po prvom spustení som to musela ako keby doinštalovať? Lebo to chcelo odo mňa pár detailov ako časovú zónu, jazyk, atď.
Áno je to v poriadku. Nastavuje sa tam meno účtu, heslo, časové pásmo, brána firewall atď.
Vedel by mi niekto poradiť ako si nastavím "rýchlu voľbu" v paneloch s nástrojmi? Ďakujem.
Mimochodom vo mám verziu Ultimate 64-bit.
Mimochodom vo mám verziu Ultimate 64-bit.
Ak rychlou volbou myslis panel rychleho spustenia - Quick Launch Bar, tak klikni na volne miesto na hlavnom paneli -> panel nastrojov -> odkazy.
Vpravo by sa ti mal zobrazit, kliknes nan a zvolis Otvorit zlozku. Potom do nej len pridas odkazy. Done.
Vpravo by sa ti mal zobrazit, kliknes nan a zvolis Otvorit zlozku. Potom do nej len pridas odkazy. Done.