Assassin's Creed 2
Re: Assassin's Creed 2
jj presne ako pise Ba-Yo...ja som sa tam tiez donadaval kym som sa to naucil
priprav sa, ze ten skok vyuzijes v tejto komnate este aspon 2x...takze pevne nervy prajem 
ten skoro tam bol presne 4x
. Ale nakoniec som to prešiel a konečne mám Altairove brnenie 
Včera som túto pecku prešiel aj ja, bomba hra, je to dlhšia hra nie zas krátka človek si to zahrá dosť, ale podľa konca usudzujem, že sa dočkáme aj 3ej časti 
http://www.hojko.com/post1434816.html#p1434816SSemteXX napísal:...ale podľa konca usudzujem, že sa dočkáme aj 3ej časti
http://www.sector.sk/video/11660/assass ... ood_e3.htm
Brotherhood bude multiplayer verzia, pochybujem, že by nadviazovala na AC2-ku Single Player. A keď áno, tak ma sklamali...
-
Ba-Yo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Pre teba bohuzial naviaze , ja som videl gameplay ako bombarduju mesto Monteriggioni a ty ho musis ochranit ... a teraz sa pojde do Rima a uhlavny nepriatel bude syn Rodriga Borgia
A az ked bude Trojka tak bude novy hrdina a tak ... a AC II vysla minuly rok v jeseni (X-Box ,PS3) a za taku kratku dobu vymysliet nieco uplne nove ...
A az ked bude Trojka tak bude novy hrdina a tak ... a AC II vysla minuly rok v jeseni (X-Box ,PS3) a za taku kratku dobu vymysliet nieco uplne nove ...
-
aviceN
Guru
montgomeryBa-Yo napísal:Pre teba bohuzial naviaze , ja som videl gameplay ako bombarduju mesto montgomery a ty ho musis ochranit ... a teraz sa pojde do Rima a uhlavny nepriatel bude syn Rodriga Borgia
PS. je to Monteriggioni
-
hojko
Site Admin
Pls, bez spoilerov ako to konci!!! Ak chcete pisat spoiler, tak pouzite oznacenie, ze sa jedna o spoilter a dajte do do QUOTE napriklad bielou farbou, nech to nie je bezne vidiet.
-
Ba-Yo
Light Professional
Hojko: Ja som nepisal o konci ale zaciatku AC Brotherhood a aj to len tak letmo
Nema niekto 60 stránkovú konšpiračnú knihu plnú ilustrácií od výtvarného tímu (v češtine) a bol by mi ju schopny preskenovat budem vdacny.(je to ako bonus pri Dark edicii)
Nema niekto 60 stránkovú konšpiračnú knihu plnú ilustrácií od výtvarného tímu (v češtine) a bol by mi ju schopny preskenovat budem vdacny.(je to ako bonus pri Dark edicii)
-
Thief211
Light Star
ludia pomoze mi niekto v kazdom cracku od skidrowa na tuto novu ubisoft ochranu mi antivirak oznamuje ze je to trojan ten subor DLL, ale myslim ze to trojan nieje kedze je to crack, da sa v ESET NOD32 nastavit aby to bola vynimka aby mi to stale nemazalo ten subor lebo inak to nespustim, neda sa to oznacit ako vynimka napriklad ako vo firewalle? alebo jeto teda trojan alebo nie? dakujem za radu
Ak si to stahoval odtialto, napis sukromnu spravu uploaderovi so ziadostou o vysvetlenie. V opacnom pripade sa chod radit tam, kde si to stahoval. 
-
Ba-Yo
Light Professional
Ako to mohol stiahnut odtialto?Toto nie je Warez forum!
-
Thief211
Light Star
no ved prave, no lenze mi to hlasi v kazdom cracku
konečne som to prešiel (teda aspoň hlavnú dejovú líniu)... ale na ten koniec sa dá povedať len to, čo povedal Altair What to F*ck?
Hru som prešiel, no určité detaily mi v deji unikly, preto teraz čítam knihu, je skvelá! Spomínam si na zážitky s Eziom natoľko, že hneď zajtra ráno to nainštalujem a opäť idem hrať. Bez problémov môžem vyhlásiť, že spolu s Modern Warfare 2 to je najlepšia hra, akú som hral!!! A neviem sa dočkať Brotherhood-u 
-
JeffHardyy
Light Professional
rozmyšlam nad kupou tejto knihy...je to dobré čitanie?
-
lekoklatik
VIP
keď chceš čítať tak si kúp knihu, nie? Hra je to dobrá, za kúpu stojí určite
kúpu knihy odporúčam v tom prípade, že si hru prešiel a určité veci ti unikli, alebo si to všetko chceš pripomenúť, len detailnejšie.. podľa môjho názoru by čítanie tejto knihy bolo o ničom pre ľudí, ktorí hru vôbec nehrali.. no ak si fanúšikom Assassin´s Creed, jednoznačne odporúčam 
-
lekoklatik
VIP
Tak som sa k tomu konečne dostal.
Nakoľko to hrám na úplne low, 800x600 a je to dosť kockaté /hlavne že mi to ide plynulo/ je to fajn.
Zo začiatku ma to dosť nudilo. Ísť tam, urobiť toto hento, tréning tréning trétning atď, no keď som konečne vyviedol matku a sestru z mesta, začalo to trošku naberať. Staranie sa o financie, mesto, zbieranie pierok, 6pečatí pre odomknutie Altairovho obleku a kopec ďalší vecí. Hlavne sa mi páčilo keď som prišiel k strýkovi Máriovi prvý krát a hneď na stene jeho/mojho baráku som uvidel akýsi číselný kód. Vyšplhal som k nemu a začali vyprávať tí programáori atď... Potom nejaká nahrávka že sa dozviem pravdu atď, malá logická hra, no proste nice : )
Celé sa mi to pozdáva až na pár vecí.
-Nenormálne mi prekáža, že osoba ktorú mám nasledovať kráča pomalšie než ja. Proste sme neni synchronizovaní a vyzerám popri ňom ako retard čo beží, zastane, beží, zastane...
- To neustále potvrdzovanie prijatia nejakej misie/úlohy aj v hlavnej linke hry mi lezie na nervy. Vo vedľajších úlohách v poriadku, ale v hlavnej linke? Že skutočne chcete zabiť to a toho? Nechcete si to premyslieť? atď... Toto si mohli odpustiť. Prípadne tam aspoň nerobiť tú úbohú animačku ktorá je obohratá po 3ťom raze
- prekážajú mi tie záhadné symboli že čo s čím robí. Nemohli tam hodiť označenie klávesy? Doteraz nepoznám niektoré symboli a keď mám náhodou niečo stlačiť v animačke, netuším čo to znamená. Pár ich poznám, ale napr. kým prídem v tréningu na to čo mám skutočne urobiť, tak ma može aj je***...
- Sposob boja mi nejak nesedí. Predpokladám že zatiaľ je to skor tým že neviem čo je čo, tak len rúbem a rúbem a rúbem.
- Maličké detaily ako napr. keď mám v ruke kladivo, chytím protivníka a k hrdlu mu priložím porisko od kladiva, tak ho tým tupým drevom podreže
, prípadne niektoré bugy nepriateľov. Sú to veci ktoré ma každá hra, ja však len píšem čo som si všimol.
- zatiaľ vyzerá na dosť dlho /nemám moc času takŽe 1-3 po večeroch/
- príbeh
- oproti jednotke to už nie je až taký stereotyp. Mám na mysli tie atentáty. Zatiaľ som ich vykonal pár, takže uvidím ako to pojde ďalej.
- prepracované pohyby atď...
No prosto zatiaľ sa mi to páči. Až na to že to mám kockaté /čo ma trošku mrzí/ mi to sedí viac ako 1tka ktorú som ani nedohral, asi budem musieť kvoli príbehu : )
Nakoľko to hrám na úplne low, 800x600 a je to dosť kockaté /hlavne že mi to ide plynulo/ je to fajn.
Zo začiatku ma to dosť nudilo. Ísť tam, urobiť toto hento, tréning tréning trétning atď, no keď som konečne vyviedol matku a sestru z mesta, začalo to trošku naberať. Staranie sa o financie, mesto, zbieranie pierok, 6pečatí pre odomknutie Altairovho obleku a kopec ďalší vecí. Hlavne sa mi páčilo keď som prišiel k strýkovi Máriovi prvý krát a hneď na stene jeho/mojho baráku som uvidel akýsi číselný kód. Vyšplhal som k nemu a začali vyprávať tí programáori atď... Potom nejaká nahrávka že sa dozviem pravdu atď, malá logická hra, no proste nice : )
Celé sa mi to pozdáva až na pár vecí.
-Nenormálne mi prekáža, že osoba ktorú mám nasledovať kráča pomalšie než ja. Proste sme neni synchronizovaní a vyzerám popri ňom ako retard čo beží, zastane, beží, zastane...
- To neustále potvrdzovanie prijatia nejakej misie/úlohy aj v hlavnej linke hry mi lezie na nervy. Vo vedľajších úlohách v poriadku, ale v hlavnej linke? Že skutočne chcete zabiť to a toho? Nechcete si to premyslieť? atď... Toto si mohli odpustiť. Prípadne tam aspoň nerobiť tú úbohú animačku ktorá je obohratá po 3ťom raze
- prekážajú mi tie záhadné symboli že čo s čím robí. Nemohli tam hodiť označenie klávesy? Doteraz nepoznám niektoré symboli a keď mám náhodou niečo stlačiť v animačke, netuším čo to znamená. Pár ich poznám, ale napr. kým prídem v tréningu na to čo mám skutočne urobiť, tak ma može aj je***...
- Sposob boja mi nejak nesedí. Predpokladám že zatiaľ je to skor tým že neviem čo je čo, tak len rúbem a rúbem a rúbem.
- Maličké detaily ako napr. keď mám v ruke kladivo, chytím protivníka a k hrdlu mu priložím porisko od kladiva, tak ho tým tupým drevom podreže
- zatiaľ vyzerá na dosť dlho /nemám moc času takŽe 1-3 po večeroch/
- príbeh
- oproti jednotke to už nie je až taký stereotyp. Mám na mysli tie atentáty. Zatiaľ som ich vykonal pár, takže uvidím ako to pojde ďalej.
- prepracované pohyby atď...
No prosto zatiaľ sa mi to páči. Až na to že to mám kockaté /čo ma trošku mrzí/ mi to sedí viac ako 1tka ktorú som ani nedohral, asi budem musieť kvoli príbehu : )
Máš pravdu, akurát niektorý deň som to písal kamarátovi, že mne to strašne prekáža, že nejdem tak rýchlo ako môj kamarát, myslím tým tú chôdzu a proste kamarát sa mi smial, že ako ma toto môže trápiť. Proste je to základ hry, držím Shift, držím Mouse 2 nič nepomáha, proste keď nedržím nič len sa prechádzam idem rýchlejšie než oni, a najlepšie je na tom to, že keď som pozadu tak si môj známy kecá a kecá a vôbec niesom priňom.
Tie boje sú inak podľa mňa dobre urobené, keď na teba zaútočia zatlač obidve gombíky na myške a niektorú šípku, robí to celkom dobré pohyby a tie kombá závisia od typu zbrane ktorú v ruke máš, neskôr ťa začnú baviť aj tie obchody, budeš dostávať fúru peňazí za misie a vždy si môžes kupovať nejakú tú lepšiu zbroj a tak, dostaneš rôzne zbrane atď.
Ale musím uznať, že hra je dobrá, až na to, že som sa sklamal v pokračovaní, keďže Brotherhood bude čisto MP..
Tie boje sú inak podľa mňa dobre urobené, keď na teba zaútočia zatlač obidve gombíky na myške a niektorú šípku, robí to celkom dobré pohyby a tie kombá závisia od typu zbrane ktorú v ruke máš, neskôr ťa začnú baviť aj tie obchody, budeš dostávať fúru peňazí za misie a vždy si môžes kupovať nejakú tú lepšiu zbroj a tak, dostaneš rôzne zbrane atď.
Ale musím uznať, že hra je dobrá, až na to, že som sa sklamal v pokračovaní, keďže Brotherhood bude čisto MP..