Assassin's Creed 2
Re: Assassin's Creed 2
No pred chvíľou som to dohral. Koniec bol ešte napínavejší ako v jednotke. Som veľmi zvedavý, o čo tam skutočne ide. Dúfam, že vymyslia nejaký prekvapujúci záver...
Hra u mňa dostáva 9/10, keďže to bola super parkour a bojová akcia, mínusy dávam trochu nevýraznej hudbe a taktiež menšiemu stereotypu (aj keď to nebolo až také zlé ako v jednotke).
Hra u mňa dostáva 9/10, keďže to bola super parkour a bojová akcia, mínusy dávam trochu nevýraznej hudbe a taktiež menšiemu stereotypu (aj keď to nebolo až také zlé ako v jednotke).
Mne sa hudba moc pacila, taka prijemna. Robil na nej Jesper Kyd, ktoreho hudbu sme uz mohli vychutnat aj v serii Hitman.
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Toto ma dostalo
Myslis na Altair-ov armor ? Musis splnit tie Assassins Tomb misie. Je ich dokopy 6. Na konci kazdej misie ziskas kluc ktory potom pouzijes pri sochach tych assassinov.
Tiez som to vcera po dlhom odkladani a hladani si casu na tuto nadpriemernu hru dohral a treba uznat, ze od prveho dielu, ktory ma bavil tiez, urazila kopec cesty. Fakt poctiva praca, takto nejako si predstavujem kvalitnu hru - solidne dlhy pracovny cas, pribeh postaveny tak, aby moja zvedavost neutichala pocas celej doby hrania. Co mi oproti jednotke chybalo, bolo castejsie navracanie sa z animusu do reality, coho bolo zase v jednotke az prilis vela na moj vkus. Inak pohravanim sa s tymito konspiraciami na seba usili riadnu budu, som zvedavy ako sa s tym popasuju v tretom diele (vraj poslednom z trilogie - no neviem, kravu treba dojit, kym mlieko dava).
Zaroven som rad, ze mam tak malo casu na hry a tych par, ku ktorym sa dostanem, hravo svojou vynimocnostou tromfnu sedy priemer, ktoremu sa venuje mnozstvo znudenych hracov.
Palec hore.
Zaroven som rad, ze mam tak malo casu na hry a tych par, ku ktorym sa dostanem, hravo svojou vynimocnostou tromfnu sedy priemer, ktoremu sa venuje mnozstvo znudenych hracov.
Palec hore.
-
juslik
King
Prosim vas nema niekto mapy miest kde najdem tie obrazky na stenach ktore vidim len pri orliom zraku ? myslim tie z ktory sa potom pospaja to video
dakujem budem moc vdacny..
a este nema niekto pekne obrazky znaku rodu auditore ?
//autoeditácia príspevku (29 Júl 2010, 0:06)
dakujem budem moc vdacny..
a este nema niekto pekne obrazky znaku rodu auditore ?
//autoeditácia príspevku (29 Júl 2010, 0:06)
ja neviem dokoncit jednu misiu ktore musim lietat na tej masine od leaonarda neviem co tam mam robit..poradte..rochedo napísal:Myslis na Altair-ov armor ? Musis splnit tie Assassins Tomb misie. Je ich dokopy 6. Na konci kazdej misie ziskas kluc ktory potom pouzijes pri sochach tych assassinov.
-
aviceN
Guru
sak keby si vedel anglicky tak by si vedel...musis vzdy letiet ponad tie horiace drziaky alebo co to je...ono ta to vzdy podvihne a ides dalej
Tu to najdes:juslik napísal:Prosim vas nema niekto mapy miest kde najdem tie obrazky na stenach ktore vidim len pri orliom zraku ?
http://www.msxbox-world.com/features/As ... /index.php
-
juslik
King
to mi je jasne ale neviem kam mam ist...neukazuje mi to ciel.aviceN napísal:sak keby si vedel anglicky tak by si vedel...musis vzdy letiet ponad tie horiace drziaky alebo co to je...ono ta to vzdy podvihne a ides dalej
-
JeffHardyy
Light Professional
tak pribeh mam prejdeny znovu aj altairove oblečko+meč a chcem sa spytať...ked urobim kompletne všetko čo sa týka plagatov,vražd na objednavku a take...dostanem za to niečo? myslim ako celkovo za kompletizaciu hry
-
Ba-Yo
Light Professional
mozes este ziskat za 50 pierok ziskas novu zbran (nejake kladivo) a za 100 pierok ziskas ,,kapě" rodu Auditore (ked ju mas na sebe si vzdy hladany) a ostatne dostanes iba peniaze a percenta
-
JeffHardyy
Light Professional
aha..tak dík
Mal som nainstalovane AC2 a crack od Skidrowa. Vsetko mi islo az ked som to asi po tyzdni zapol vyskocila mi chyba ze mam hru preinstalovat. Po preinstalovani robilo to iste. A ked som isiel prekopirovat crack do tej zlozky Ubisoft Game Launcher tak to neslo (vista), iba ked som ho vystrihol. Co s tym mam spravit ?
Spytaj sa tam, kde si svoju hru zohnal 
neviem neviem, mne to až take výnimočné ako to tuna ospevujete neprišlo.
napr taký pop Forgotten sands ma zabavil oveľa lepšie
napr taký pop Forgotten sands ma zabavil oveľa lepšie
-
lekoklatik
VIP
Tak som to dnes dotiahol až do konca.
Výborná hra. Hodne lepšia než prvý diel ktorý sa mi nepodarilo dohrať.
Silný príbeh, nenudilo a ten záver, no proste paráda.
Hrať v situácií ktorú poskytol AC2 som už nevidel. Výborné zakončenie, skvelý nápad.
Trošku ma mrzí že som to hral kockaté, inak 9/10 : )
Výborná hra. Hodne lepšia než prvý diel ktorý sa mi nepodarilo dohrať.
Silný príbeh, nenudilo a ten záver, no proste paráda.
Hrať v situácií ktorú poskytol AC2 som už nevidel. Výborné zakončenie, skvelý nápad.
Trošku ma mrzí že som to hral kockaté, inak 9/10 : )
chcem sa spitat...mam v njakom meste na mape ze specialni vzpominka..ked tam pridem tak lietam na leonardovom vynaleze...ale neviem co tam mam spravit...lietam tam ak sprosty...co mam spravit????
-
JeffHardyy
Light Professional
to si len tak lietaš....a na xboxe alebo original je na to achievement Fly Swaper
mám jeden problém s hrou a to že sa mi sekne jedna animačka a dalej to nechce pokračovať.
je to presne tu: je to misia jak idem prví krát za leonardom da vincim ,skúšal som hru aj preinštalovať ale nepomohlo to.
jako do menu sa môžem normálne dostať aj robiť hocijaké nastavenia v hre ale ta animačka nechce dalej pokračovať.
verziu mám samozrejme SKIDROW +patch 1.1
os mám win 7
stretol sa už niekto s týmto problémom?
je to presne tu: je to misia jak idem prví krát za leonardom da vincim ,skúšal som hru aj preinštalovať ale nepomohlo to.
jako do menu sa môžem normálne dostať aj robiť hocijaké nastavenia v hre ale ta animačka nechce dalej pokračovať.
verziu mám samozrejme SKIDROW +patch 1.1
os mám win 7
stretol sa už niekto s týmto problémom?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Mám riešenie. Kúpiť si ju. Alebo to rieš niekde niekde na wareze kde si ju stiahol.