FIFA World Cup South Africa 2010
Re: FIFA World Cup South Africa 2010
Skoda, ze zrovna Portugalsko so Spanielskom sa museli stretnut uz v osemfinale
.. mam rad oba timy, jako Cristiana, tak aj Villu ... teraz by Spanieli mali polahky zdolat Paraguaj a budu v semi
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Chcem sa spytat, zaco dal k*rva ten rozhodca cervenu kartu Costovi? Vy ste videli, zeby dal Capdevillovi do tvare? Ja z opakovaneho zaberu nie.
nic tam nebolo spanieli su simulanti...ta cervena z chile...torres zakopol o toho hraca a chytil sa za hlavu a zvalil sa na zem 
-
DanielDevil
Addict
Možno by nemali povoliť ani to , že by napríklad Španielsku alebo španielsky hovoriacej krajine písklal po španielsky hovoriaci rozhodca.
Ako sa hovorí bližšia košeľa ako kabát. Po španielsky hovoriaci Argentínčan samozrejme nadŕžal Španielom. Aj keď je pravda , že Portugalci v útoku príliš neoslnili a začali hrať až posledných 5 minút , takže si to prehrali sami.
Alebo keď napríklad nejaký Nemec zo Švajčiarska by pískal Nemcom. Alebo Rus z tých bývalých postsovietskych republík Rusom. Tých príkladov by sa našlo ešte viac , hlavne v tom Švajčiarsku
, žijú tam spolu Nemci , Francúzi a Taliani.
Neviem či sa pamätáte na ten zápas na MS 1990 v Taliansku, keď sme vo štvrťfinále hrali s Nemeckom a pískal nám rakúsky rozhodca Helmut Kholler. Doslova nás zarezal. Vymyslené žlté karty. Moravčíkovo vylúčenie. Naši hráči sa potom po zápase aj na to veľmi sťažovali ako môže Nemecku pískať po nemecky hovoriaci rozhodca , ale bolo im to prd platné.
Ako sa hovorí bližšia košeľa ako kabát. Po španielsky hovoriaci Argentínčan samozrejme nadŕžal Španielom. Aj keď je pravda , že Portugalci v útoku príliš neoslnili a začali hrať až posledných 5 minút , takže si to prehrali sami.
Alebo keď napríklad nejaký Nemec zo Švajčiarska by pískal Nemcom. Alebo Rus z tých bývalých postsovietskych republík Rusom. Tých príkladov by sa našlo ešte viac , hlavne v tom Švajčiarsku
Neviem či sa pamätáte na ten zápas na MS 1990 v Taliansku, keď sme vo štvrťfinále hrali s Nemeckom a pískal nám rakúsky rozhodca Helmut Kholler. Doslova nás zarezal. Vymyslené žlté karty. Moravčíkovo vylúčenie. Naši hráči sa potom po zápase aj na to veľmi sťažovali ako môže Nemecku pískať po nemecky hovoriaci rozhodca , ale bolo im to prd platné.
no za nic podla mna ako vzdy , na ho*no piskaju rozhodci uz od zaciatku MSGeogomeogo napísal:Chcem sa spytat, zaco dal k*rva ten rozhodca cervenu kartu Costovi? Vy ste videli, zeby dal Capdevillovi do tvare? Ja z opakovaneho zaberu nie.
taka mala pikoska o hluposti niektorych rusov...az 8% si mysli, ze vyhraju MS...
http://sportky.topky.sk/c/48725/priesku ... -aj-svojim
// + tento komentar!!!
IVO 01.07.2010, 16:06
8 PERCENT RUSOV SA DA POCHOPIT, ALE PRASIVE CESKE ***** SI TO MYSLIA 90 PERCENT
ja nemam nic proti cechom!
http://sportky.topky.sk/c/48725/priesku ... -aj-svojim
// + tento komentar!!!
IVO 01.07.2010, 16:06
8 PERCENT RUSOV SA DA POCHOPIT, ALE PRASIVE CESKE ***** SI TO MYSLIA 90 PERCENT
ja nemam nic proti cechom!
Paraguay vs. Španělsko .. co myslite ma sancu vyhrat Para v zakladnej hracej dobe
no teamovo nie, ale vďaka rozhodcom ma už nič neprekvapí tieto MS
Holandsko s Braziliou je hroza, nervozitou preplneny zapas s mnozstvom faulov doplneny slabuckym sikmookym rozhodcom, uplna katastrofa. Skoda, ze tam nepiska rozhodca co by si spravil poriadok a konecne by sa zacal hrat futbal.
Jupi, Brazilia je out
.. pekne Oranjes .. vecer dufam v Ghanu proti Uruguaju
no ja byť brazilčanom tak tomu šikmookemu ko*ot prije***
sorry za nadávky ale mam take nervy ved to neni možne aby bol nejaky človek taky je*** ako ten rozhodca
ty zasraty holandania stým ich štastím nakoniec budu majstri nie ?
sorry za nadávky ale mam take nervy ved to neni možne aby bol nejaky človek taky je*** ako ten rozhodca
ty zasraty holandania stým ich štastím nakoniec budu majstri nie ?
-
t0m4s3
Admin
Brazilia nic nezahrala, tak nech neplacu. Holandania to zvladli bravurne, vycukali Brazilcanom nervy a bolo po parade. Keby nasi takto zahrali proti Brazilii tak ich vynasate do nebies. Inak na ESPN spomenul komentator, ze van Bommel by dnes musel podkopnut hlavneho rozhodcu aby dostal aspon zltu kartu 
Zaxman: Ci sa ti paci, alebo nie, tak Melo dostal CK uplne opravnene, no na druhej strane Van Bommel mal zltu dostat urcite (takisto Dani Alves za to oplacanie faulu uz ku koncu) .. tak ako t0m4s3 vravi, Holandania proste vyprovokovali Brazilcanov a bol koniec .. Robben si ich robil ako male deti v druhom polcase a po jeho kluckach, prienikoch prichadzali fauly kanarikov .. pre mna Robben muz zapasu.
-
t0m4s3
Admin
Spolu so Sneijderom, ti dvaja boli hnacim motorom a zahrali famozne.
-
Steven666
King
som nechápal ako mohol van Bommel po toľkých fauloch ešte ostať na ihrisku, dnes to lepšie zvládli Holanďania, Melovi by som po dnešnom zápase odporúčil nech sa do Brazílie nevracia lebo tamojší ľudia ho asi zlynčujú 
tomu sa hovori gol do šatne 
fuha brazilia von tak to je prekvapenie
posledny africky team Ghana fandim im nech su vo finale
posledny africky team Ghana fandim im nech su vo finale
či boha tento koniec inak ppci 
Som inak dosť nahnevaný... Za taký zákrok (rukami zachrániť na čiare pred istým gólom) sa nemá dávať penalta, ale hneď uznať gól...
Šak to je totalne nenormalne... Úplne nezaslúžený postup uruguaya, dúfam že ich holandania roznesú v zuboch... Nemám rád nešportovú hru
Šak to je totalne nenormalne... Úplne nezaslúžený postup uruguaya, dúfam že ich holandania roznesú v zuboch... Nemám rád nešportovú hru