Re: Facebook
vlastne, ked ja som si ho zrusil, zmazal som vsetko v spojitosti so mnou, aj oznacenie na cudzich fotkach (vtedy som sa nudil)...vedel som ze tie udaje im tam ostanu...
-
adox
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Čaute, potrebobval by som vedieť ako možem keď som Administrator skupiny napísať na nástenku všetkym uživateľom ktorí sú v skupine aby videli na svojej nastenke ako keby písal nejaký užívaťeľ...Ďakujem
v skupine to nespravis, musis si vytvorit fan stranku
-
adox
Light Professional
Jaaaaj, no fasa...dik 
Na FB je taká aplikácia, ktorá vám zobrazí mieru závislosti (alebo ako by som to nazval) od Facebooku. Neviem to nájsť, díky.
Dá sa nejak hromadne odstránť všetkých priatelov z mojej skupiny ?
zeby tie notifikacie s fotkami bolo definitivne naspat?
asi pred 3 tyzdnami som ich mal asi den, potom bol pokoj a dnes znova...
asi pred 3 tyzdnami som ich mal asi den, potom bol pokoj a dnes znova...
-
Space5800
Medium Professional
jackb: tak isto ich mam späť
hlasujem za moznost b) mam ich spat
da sa zabranit tomu aby ma oznacovali na fotkach ?
-
casualties
Medium Expert
Ten nový vyhľadávač priateľov funguje? Lebo, keď tam zadám moje heslo, tak tam vyhodí chybu
-
Soviet
Darca
Da sa nastavit iba to, ze ked ta niekto tagne, tak to nikto neuvidi okrem teba..Ani tie fotky..Ale zakazat vlastne tagnutie, asi nie..Patjo napísal:da sa zabranit tomu aby ma oznacovali na fotkach ?
http://gadgetwise.blogs.nytimes.com/200 ... -yourself/
zakazat asi nie, ale mozes to zrusit 
chalani ako odblokujem niekoho, keď som dal aby sa mi od neho nezobrazovali príspevky? sorry za formuláciu ale dnes bol veľmi ťažký deň 
diký moc
k+
diký moc
Na stránke Noviniek sa preskroluj úplne dole. Tam klikni na "Upraviť nastavenia" - na pravej strane budeš mať zoznam blokovaných - pri mene, ktoré chceš odblokovať klikni na "X" a potom na "Uložiť".
Ahoj, dá sa nejako nastaviť aby sa moja profilová fotka zobrazovala len prieteľom?
-
audiotrack
VIP
vpravo hore account (účet) / privacy settings (nastavenie súkromia)Lord_3D napísal:Ahoj, dá sa nejako nastaviť aby sa moja profilová fotka zobrazovala len prieteľom?
klikni dole na link customize settings (upraviť nastavenia)
v prvej časti na spodu je Edit album privacy for existing photos (upraviť súkromie albumov pre existujúce fotky)
hneď prvý album by si mal mať profile pictures. Klikni na tlačidlo vedla neho, vyber custom a tam si už vpíš komu sa nemá zobrazovať (konkrétne mená, alebo skupiny)
A pokiaľ ho chcem skryť pred všetkými kt. nie su moji priatelia?
-
kj37
Light Star
Pokial viem, tak toto nejde, ide sice schovat album "Fotky v profile" pred hocikym, tak, ze nanho nejde kliknut, ale samotna profilovka ostane. Aj tak, naco je dobre schovavat profilovku? Podla coho ta ludia najdu?Lord_3D napísal:Ahoj, dá sa nejako nastaviť aby sa moja profilová fotka zobrazovala len prieteľom?
Vaše meno, fotka profilu, pohlavie a siete sú vždy viditeľné pre všetkých.
caute pls neviete ci sa da a ak sa da ako by som si mohol nastavit aby sa niektorym ludom s kontaktov neukazovali fotky ani nastenka iba profilova fotka plus to ci som online alebo nie? alebo to musim len vymazat?:)