Prince of Persia:The Forgotten Sands
-
Ba-Yo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Prince of Persia:The Forgotten Sands
ako sa premiestnim na druhu stranu ku nepriatelom ... akurat Malik ,,zabil" toho certa a po scenke su nepriatelia na druhej strane a neda sa tam doskocit

Ba-Yo ty si to teda vysvetlil :DDDDDDDDDDDDD
Nejaký screen alebo niečo?
Nejaký screen alebo niečo?
-
Ba-Yo
Light Professional
kto to hral tomu screen netreba ... je medzi mnou a nepriatelmi priepast a neda sa tam nijako doskocit .... myslim ten dzin mi dal novu schopnost a neviem ako ju mam pouzit
-
miricleboy
Expert
skocis do tej priepasti a stlacis ctrlBa-Yo napísal:kto to hral tomu screen netreba ... je medzi mnou a nepriatelmi priepast a neda sa tam nijako doskocit .... myslim ten dzin mi dal novu schopnost a neviem ako ju mam pouzit
-
Ba-Yo
Light Professional
thx za radu funguje to ( K
ti mozem iba takto mam... totiz Karmu v
)
cawte , neviete niekdo poradit medicinku na zamrznutie hry pri načitani, mam win 7 - 64 bit a dost mi to blbne, skusal som zmenit aj prioritu ale nefunguje to je nastavena na nizku a neda sa s tym nic robit, za radu vopred vdaka 
-
Ba-Yo
Light Professional
Tym Windowsom to nemoze byt ,lebo aj ja mam Win7 64bit(a ide ako hodinky) ... skus na lamkach crack-fix
No nepomohlo ani crack fix stale to iste , proces - neodpoveda, neviem ci by to mohlo vadit ale mam procak - jedno jadro - ram mam 5 GB, a grafiku 8600 GT nvidia, asi to nezvalda procakBa-Yo napísal:Tym Windowsom to nemoze byt ,lebo aj ja mam Win7 64bit(a ide ako hodinky) ... skus na lamkach crack-fix
-
lekoklatik
VIP
leon - tak si zapni GameSettings.exe a posledna zalozka /neviem ako sa teraz vola/ ti prebehne PC a povie ti ci splnas poziadavky. To len aby si mohol vylucit jednu z moznosti
Skusil som aj tuto moznost, vsetky požiadavky ok - zelene fajky, nevadi, stahujem dalsiu verziu, mozno to pomoze zatial dik moclekoklatik napísal:leon - tak si zapni GameSettings.exe a posledna zalozka /neviem ako sa teraz vola/ ti prebehne PC a povie ti ci splnas poziadavky. To len aby si mohol vylucit jednu z moznosti
Super hra. Hral som zbežne aj predošlé diely a aj tento je fajn. Až na spomínaný vzhľad a cz dabing hlavneho hrdinu je to celkom podarené. Grafika pekná, boje síce ľahké ale to sa dá prežiť.
Akurát neviem prejsť túto pasáž. Nahral som moje snaženie na YT. Prosím poraďte. Ani za boha sa mi tam nedarí vyskočiť.
Akurát neviem prejsť túto pasáž. Nahral som moje snaženie na YT. Prosím poraďte. Ani za boha sa mi tam nedarí vyskočiť.
-
JeffHardyy
Light Professional
parťaku a čo takto ked skočiš druhykrat na tu ladovú stenu použiť beh po stene pravým tlačitkom myši? 
teoreticky sa odrazíš vyššie
teoreticky sa odrazíš vyššie
keď sa odrazíš od tej fontanky tak po tej druhej zamrznutej stene musíš vybehnúť tak isto ako keď vybehneš zo zeme po stene. Proste drž pravé tlačidko myši.... a potom znovu skoč medzerou.Guczmann napísal:Super hra. Hral som zbežne aj predošlé diely a aj tento je fajn. Až na spomínaný vzhľad a cz dabing hlavneho hrdinu je to celkom podarené. Grafika pekná, boje síce ľahké ale to sa dá prežiť.
![]()
Práveže to nejde, on po vode nechce liezť. vždy sa zošmykne
/EDIT: už to mám, dík. Ono treba vo vzduchu znova stlačiť to pravé tlačítko myši, ja som ho mal sále stlačené.
/EDIT: už to mám, dík. Ono treba vo vzduchu znova stlačiť to pravé tlačítko myši, ja som ho mal sále stlačené.
//obrázky do prílohy
Zdravím, mám takí problém že som v Princovy niekde tuto....všetko vyzabíjam, všetko posláčam a dvere sa mi neotvoria, je to chyba hry alebo mám ešte niečo urobiť, lebo viac sa tam už ani urobiť nedá
. Ďakujem.
Zdravím, mám takí problém že som v Princovy niekde tuto....všetko vyzabíjam, všetko posláčam a dvere sa mi neotvoria, je to chyba hry alebo mám ešte niečo urobiť, lebo viac sa tam už ani urobiť nedá
Stiahni si Crackfix mne tiež v jednej misíi nešlo otvoriť dvere keď malo ale Crackfix to vyriešil 
-
IamMartinQo
Star
No tak práve som princa prešiel, je to podľa mňa ďalšia vydarená vec od ubisoftu, po AC II, dávam tomu hodnotenie : 9/10, pol boda dole za blbú kameru a pol boda dole za Ratasha
nieje sliný dajaký 
Na hre sa mi hrozne páčia tie skákačky, ani neviem čo šťukám ale to je natom to naj, v tej rýchlosti si to človek ani neuvedomuje, najprv zmrazit vodu potom vyskočiť na vtáka
potom si spomenúť atd atd....
Veľmi dlho som sa trápil z The Final Climb, neviem si spomenúť názov po slovensky, aj ked som mal hru v CZ
Samá skákačka, a niekedy som už bol fakt v koncoch, ale tak keď som si už naozaj nevedel rady tak som proste musel pozrieť gameplay na youtube a dajak sa pokúsiť to zopakovať
Čo ma vôbec neprekvapuje je to že sa dá hrať aj za Ezia
Ale akože hry od Ubisoftu mám veľmi rád..
Na hre sa mi hrozne páčia tie skákačky, ani neviem čo šťukám ale to je natom to naj, v tej rýchlosti si to človek ani neuvedomuje, najprv zmrazit vodu potom vyskočiť na vtáka
Veľmi dlho som sa trápil z The Final Climb, neviem si spomenúť názov po slovensky, aj ked som mal hru v CZ
Samá skákačka, a niekedy som už bol fakt v koncoch, ale tak keď som si už naozaj nevedel rady tak som proste musel pozrieť gameplay na youtube a dajak sa pokúsiť to zopakovať
Čo ma vôbec neprekvapuje je to že sa dá hrať aj za Ezia
Ale akože hry od Ubisoftu mám veľmi rád..
Ja som tiež pri Final Climb a proste nedarí sa mi tam, neviem či si to mám znova zapnúť lebo by som asi prišiel o nervy.
-
IamMartinQo
Star
JE to strašná blbosť, ani neviem ako som to prešiel, ved včera som hral asi 3 hodky Princa a to som mal save práve vo Final CLimb, a kým sa dostaneš k bossovi je to tiež pekná hovadina, všade piesok no búrka nevidno ani .... a k tomu tie sprosté supy och, som rád že sa mi to podarilo 
Možno za daake 3-4 mesiace to nainsštalujem a skúsim to za Ezia
Možno za daake 3-4 mesiace to nainsštalujem a skúsim to za Ezia
ako mam prejst tu pasaz ked mi ta zena povie ze mec je za stenou ci kde..a zrazu plno plno protivnikov a dvaja taky obry alebo co to je a to len bezi bezi a naraza do steny ..ale neviem ako ich mam zabit..lebo to ze s aim uhnema oni vrazia bud do seba alebo do steny nepomaha..trosku piesku na nich ale to je vsetko..ich mam aj mecom zasiahnut sem tam alebo ako ich zkolit? uz boli niekde v hre ale nespominam si ako som ich skolil..videonavod na tento level nieje..