Čo nové by ste privítali na fóre?
Re: Co by ste privitali nove na fore
ved mozes prispevok citovat, tak na co?
Napriklad vo vtipoch by to mohlo byt dobre, ale tam zas nie je velmi co komentovat a v normalnych temach by to temu zneprehladnilo, uz sme to tusim raz zamietli, takze zamietam(e) znovaBiGTomEE napísal:ja som myslel zas na nasledové:
Sú témy, kde ľudia chcú poradiť pri kúpe PC, NTB atď. či sa nedá spraviť také, že k príspevku by sa pridal komentár
príklad: http://www.aktuality.sk/forum/prispevky ... fb852cfa29
a tam na príspevok (15.07.2010, 19.08 ratikor), komentoval (15.07.2010, 19.16 charlie6661)
zišlo by sa to aj napr. vo vtipoch, ako aj vo vyššie uvedených témach.
(dúfam, že ste ma pochopili)
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ono podla mna by to temu nezneprehladnilo ani kus..Stacilo by spravit, aby tie komentare boli skryte a az po kliknuti by sa zobrazili tomu kto by ich chcel..Ako na predstavu som dal styl Sme.sk..
Cize kto by chcel by si dane komentare rozklikol a kto nie, by ich ignoroval..
Samozrejme by muselo spravit sa tak, aby prispevky v komentaroch neboli ratane do prispevkov na fore..
Ale asi aj tak to bude zamietnute
Cize kto by chcel by si dane komentare rozklikol a kto nie, by ich ignoroval..
Samozrejme by muselo spravit sa tak, aby prispevky v komentaroch neboli ratane do prispevkov na fore..
Ale asi aj tak to bude zamietnute
Ano, ale ludia su blbi...aj teraz sa najdu jedinci, ktori nezalozia temu s problemom, ale rovno blog
No a teraz si predstav, ze sa rozprudi diskusia a takyto jedinec zacne komentovat rozne prispevky - ak by do temy pozrel niekto novy, tak by nemal sancu vysomarit sa z toho, lebo pod prispevkami by sa rozvijali dalsie diskusie.
-
Soviet
Darca
Takto som nad tym nepremyslal..
Tym padom svata pravda 
-
Hotwire
Addict
presne, je to ako diskusia o diskusii 
-
Thommas
Addict
Ale ak to bereme tak, že aj tam by sa dali pravidlá tak by to nebolo zlé... a tá poddiskusia by bola najlepšia tak, ako to dal Soviet
-
audiotrack
VIP
súhlasím že by v tom bol neskutočný chaos a bordel. Nehovoriac o množstve technických problémov a kopca roboty keby sa niečo také chcelo spraviť
-
lekoklatik
VIP
Na jednom fore som videl funkciu "Spoiler".
Neviem ako to tam fungovalo, ale proste bol prispevok a vnom bolo tlacidlo spoiler a p kliknuti nan sa "rozroloval" text.
Neviem ako moc narocne by to bolo technicky /asi dost, mam na mysli kodovanie/, ale bolo by to v moznostiach pri pisani prispevku tam, kde je
B , i , u Quote , Code , List , etc... Ze spoiler alebo ako to pomenovat.
Chapete co myslim?
/I ked tych spoilerov tu az tak vela nebyva/
Neviem ako to tam fungovalo, ale proste bol prispevok a vnom bolo tlacidlo spoiler a p kliknuti nan sa "rozroloval" text.
Neviem ako moc narocne by to bolo technicky /asi dost, mam na mysli kodovanie/, ale bolo by to v moznostiach pri pisani prispevku tam, kde je
B , i , u Quote , Code , List , etc... Ze spoiler alebo ako to pomenovat.
Chapete co myslim?
/I ked tych spoilerov tu az tak vela nebyva/
Spoiler je dobrá vec. Obyčajne sa používa, keď je v prílohe veľký obrázok alebo dlhý text. To by sa zišlo užívateľom ako sú Hughito, IvanSK..., ktorý v postoch majú siahodlhé články (citované z internetu), ktoré nie každý chce čítať.
Funguje to na jednom fóre, čo poznám, to funguje a bežne sa to používa - forum.annun.sk
Som za, aby pribudol Spoiler.
Funguje to na jednom fóre, čo poznám, to funguje a bežne sa to používa - forum.annun.sk
Som za, aby pribudol Spoiler.
Spoiler sa ma pouzizvat skor tam, kde nieco nemusia chciet vidiet vsetci - cize klasicky dej filmu, serialu, atd.
Ak ti vadia dlhe prispevky od konkretnych uzivatelov, tak si ich pridaj medzi ignorovanych a bude ti ich prispevky zobrazovat podobne ako to robi funkcia spoiler, oni sami si urcite "nezaspoileruju" cely vlastny prispevok.
Ak ti vadia dlhe prispevky od konkretnych uzivatelov, tak si ich pridaj medzi ignorovanych a bude ti ich prispevky zobrazovat podobne ako to robi funkcia spoiler, oni sami si urcite "nezaspoileruju" cely vlastny prispevok.
-
lekoklatik
VIP
A mimochodom užívatelia nepíšu, prípadne necitujú siahodlhé príspevky pre nič za nič. Pokiaľ si ten príspevok neprečítaš /prvý príspevok v téme/ očividne nemáš k téme čo povedať... Takže takú tému proste ignoruj. Ja som spoiler myslel tam, kde som napísal. Čiže spoiler.
Na jednom fóre kde chodím spoiler využívajú na presne určené účely - vkladanie obrázkov. Defaultne sa obrázky nezobrazujú až po kliknutí na spoiler. Má to výhodu v rýchlejšom načítavaní stránok pri pomalšom internetovom pripojení. Možno to aj menej zaťažuje server s fórom , ale do toho až tak nevidím.
Ale pri textoch je to problematické. Toto je diskúsné fórum a neviem ako by sa to určovalo , ktorý text vkladať za spoiler a ktorý nie ...
Ale pri textoch je to problematické. Toto je diskúsné fórum a neviem ako by sa to určovalo , ktorý text vkladať za spoiler a ktorý nie ...
-
audiotrack
VIP
pokiaľ mi je známe, ten spoiler všade funguje cez javascript. Iba ti nastaví cez css tú časť skrytu, a po kliknutí sa zobrazí. A teda ten obrázok načítava tak či tak, takže ak ho nemajú upravený (a nenačítava ho dodatočné cez ajax) tak tým nič nezískavajú na rýchlosti a trafiku
-
lekoklatik
VIP
Kto nevie rozoznať čo je spoiler a čo nie, príspevok by sa reportol a následne zmazal. Prípadne ak by sa modom chcelo tak by príspevok dodatočne "otagovali" spoileromramaya napísal:Ale pri textoch je to problematické. Toto je diskúsné fórum a neviem ako by sa to určovalo , ktorý text vkladať za spoiler a ktorý nie ...
Programátor nie som , takže do toho až tak nevidím , ale myslel som niečo takéto:
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3064782
Mne začne obrázky načítavať , až keď kliknem na spoiler. Aj to načíta len miniatúry. Po kliknutí na konkrétny obrázok ho začne načítavať v plnej veľkosti.
Ale je to tam riešené ináč ako tu na hojku. Tie obrázky sa nenachádzajú na fóre , ale na image hostingu. Treba ich najprv upnúť na konkrétne na to určený image hosting ( nie na hocijaký ) a potom dať do príspevku za spoiler vygenerované priame odkazy na ten image hosting.
// Edit:
Ja mám Operu
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3064782
Mne začne obrázky načítavať , až keď kliknem na spoiler. Aj to načíta len miniatúry. Po kliknutí na konkrétny obrázok ho začne načítavať v plnej veľkosti.
Ale je to tam riešené ináč ako tu na hojku. Tie obrázky sa nenachádzajú na fóre , ale na image hostingu. Treba ich najprv upnúť na konkrétne na to určený image hosting ( nie na hocijaký ) a potom dať do príspevku za spoiler vygenerované priame odkazy na ten image hosting.
// Edit:
Ja mám Operu
-
Mek
Addict
Napriklad Firefox to robi tak, ako pises. Opera nacita obrazok, az ked ma byt zobrazeny.audiotrack napísal:pokiaľ mi je známe, ten spoiler všade funguje cez javascript. Iba ti nastaví cez css tú časť skrytu, a po kliknutí sa zobrazí. A teda ten obrázok načítava tak či tak, takže ak ho nemajú upravený (a nenačítava ho dodatočné cez ajax) tak tým nič nezískavajú na rýchlosti a trafiku
-
Corn Flake
Guru wannabe
Čo tak zrušiť možnosť dávať K- v sekcii vtipy?
Lebo niektorí dementnejší užívatelia keď niečomu nepochopia alebo sa im to nezdá vtipné, tak dajú K-
Lebo niektorí dementnejší užívatelia keď niečomu nepochopia alebo sa im to nezdá vtipné, tak dajú K-
-
audiotrack
VIP
Tak si na teba kliknu a daju ti karmu na inom tvojom poste. A zase budete plakat preco za ten prispevol mate minusko.
-
Holubar
Darca
riesenim je nepridavat vtipy, ktore nie su vtipne