No, tak podme si to vysvetlit
urcite je vela technik, ja pouzivam standartne 3

1, Bulb cas, nastavim si parametre a otvorim uzavierku, blisne, zatvorim, nevyhoda ked vo fotke je ine ako len oblohamesto napr) lebo potom vacsinou zvysok je vypaleny, takisto nevyhoda je, ze treba mat externu spust, lebo robit bulb so spustou na fotaku je podla mna prakticky nerealne(kedze nesmieme fotakom hybat)

2, Dlhy cas, fotak je nastaveny a do nekonecna cvaka dlhi cas, nieco sa chyti nieco nie, vyhoda je, ze aj sceneria moze vyjst pekne, velka nevyhoda, hlavne pri bleskoch je, ze ak pocas expozicie ti nahodou bliskne viacero bleskov, tak fotka sa prepali a stava sa nepouzitelnou

3, Kratky cas, tak isto ako 2, ale cas je kratsi, vyhoda oproti 2. je ze neni az take velke prepalu viacerymi bleskami, nevyhoda je, ze to zerie vela miesta a pamatovka sa moze rychlo zaplnit, takisto treba mat schopnejjsie telo/objektiv, ktore dokaz cas nahradit ISOm a clonou( ja som na oranzovej fotke mal 1/15!!!!! cas, ale iso 1250 a clonu 1.4 cim sa to kompenzovalo) vyhoda je tiez ze TEORETICKY to ide robit aj bez stativu, resp z ruky
toto su velmi hrube a laicke popisy co som teraz vycucal z prstu a hlavy
Co je dolezite, prva aj tretia fotka bola robena 1. sposobom(predpokladam ze vacsina ste si mysleli ze som tych 2.5 sekund nastavil predtym) druha fotka(ta oranzova) bola robena 3. sposobom.
A netreba ani spekulovat, podla exifu vidite ze setky 3 fotky som spravil v rozmedzi 6 minut, treba cvakat cvakat a cvakat, nie spekulovat nad tym ako to funguje lebo burka bude davno za vami